- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
- 133
Önceki mesajları okumadım. Senin saldıranları desteklemediğini görüyorum ama şöyle bir hava sezdim, "ee oruçlunun önünde yemek yersen o da sinirlenip sana vurabilir" Ben de diyorum ki vurmamalı, herkesin orucu kendine.
Ben dikkat etmeye çalışıyorum ama oruçluymuş değilmiş dikkat etmemek de bir dayak yeme ya da hakaret işitme sebebi değil. Devlet dairesinde çay/yemek servisi olmaması oruç tutmayanlara haksızlık. Oruç tutana saygı gösterilsin evet ama tutmayana neden saygı yok? "Ben tutup tutmamasına karışmıyorum" demek saygı değil ki? Tutmayanın hayatını zorlaştırıyorsan orada saygıdan bahsedilmez değil mi?
hayir öyle demek istemedim yemek yersen oruclunun yaninda dayak yersin demek istemedim sadece herkes ayni olmayabilir kimi bisey demez umursamaz bile kimide manyagin tekidir orucu kendinede baskasinada zehir eder demek istedim aslinda burda endise ettigim kisi orut tutmayan bilmem anlatabildimmi?
sunda bir anlasalim
oruc tutan ac, susuz
tutmayan degil
tutmayan baska yerde yeyip icebilir
ama tutan aksami beklemeli
burda hangisi daha zor durumda?
herseyi gectim insani yönden bakinca hangisi zor durum da ?
o yüzden diyorum ya pozitif ayrimcilik diye yani bir ayrimcilik oluyor tabi ama bunu tutmayan kisi kendinden feragat edererk yaparsa daha hos olmaz mi ? sonucta onun imkani var gün icinde.
bunu oruclu kimse yapsa oda olur tabikide ama o zaman eziyet olur.
anlatmak istedigim bu. yoksa isteyen tutsun istemeyen tutmasin banane
olay aslinda ücbes kendini bilmezin yaptigi sacmaliklari belirli kisilerin bir kesime yikmaya calismasi ve bu cok cirkin!!!