- 2 Nisan 2017
- 424
- 443
- 18
- Konu Sahibi Orkideeeee
-
Asya ulkesi arkadaslar..kafadan yurtdışı derim, ama hangi ülke? statün ne? maddi olanakların nasıl? denkliğin var mı? mesleğin ne? yazarsan daha çok yardımcı olunur..
Avrupa ulkesi degil..Normal şartlarda yurtdışı derdim de artık ona da bir şey diyemiyorum. Oradaki durumlarda malum.
Asya ulkesi arkadaslar..
Desifre olmamak icin simdilk ulkeyi yazmiyorum..
Ama cok turk var restoran acan ..
Ogrenci olan..
Benim meslegim yok..
Zaten aradigim is normal turden isci olarak yani temizlkici vesair..
Restoranda olur ofis temizligi olur ne bileyim..
Yani ailem cok yardimci olmuyorlar..yasadigim sehirde bosanmis olmak suc islemeis gibi buda ayri bir konu ..Dışlanma "SEBEPP" nedir?konuyu acarsan daha iyi yardımcı olabiliriz..
3 ay vize veriyorlar turis vizesi 3 ayda is bulamaz miyim?Huzurunuz nerede ise orada yaşayın. Elbet iş bulursunuz.
Asya ülkesiymiş yeni gördüm. Denenebilir bence ama oranında şartlarını iyi araştır. Alacağın maaşla insan gibi yaşayamayacaksan boşver. Hong Kong ya millet camı penceresi olamayan 2 metre odalarda kalıyormuş. İyi araştır şartlarınıAvrupa ulkesi degil..
Diger insanlarda ben bosandim tekrar baristik olmadi bu yuzden yasadigim sehir kucuk bu yuzden..Ailenizle problem vardır anlarımda, diğer insanlar neden dışlayacak?
Şehir değiştir. Daha iyi olmaz mı?Diger insanlarda ben bosandim tekrar baristik olmadi bu yuzden yasadigim sehir kucuk bu yuzden..
Hong kong cok pahali bu yuzden..Asya ülkesiymiş yeni gördüm. Denenebilir bence ama oranında şartlarını iyi araştır. Alacağın maaşla insan gibi yaşayamayacaksan boşver. Hong Kong ya millet camı penceresi olamayan 2 metre odalarda kalıyormuş. İyi araştır şartlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?