- 2 Nisan 2017
- 424
- 443
- 18
- Konu Sahibi Orkideeeee
-
Yok ya daha nelr konuyu nerelere getirdiniz??Ben bu konuyu neden bilmiyorum baya yanlış anladım. Biz Türkiye'de yaşıyoruz diye hergün tecavüze uğramıyoruz. türkiyede dışlanan çok az bi kesim var siyasi nedenlerden dolayı . Çok açık konuşamıyorum ama umarım onlardan değilsindir.
Benim yasadigim ulke var..O ülkenin komşusu daha güvenilir bir ülke yok mu yaşayabileceğin ve iş bulabileceğin?
beklentim huzur tam olarak ..Kendinizle celisiyorsunuz. Tam olarak beklentiniz nedir, anlayamadim ?
Senin gibi insanla polemige giripte ceza almk istemiyorum..Orkide sen benim konuma girip evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayanlar hakkında atıp tutmamış mıydın müstehak sana ne kadar dışlansan da bence gelme ülkeye senden çok var zaten
Elalemin yaşam tarzını fütursuzca ve hadsizce eleştirip sonra boşandım diye yaftalanıyorum diyip ağlamak da tam yüzsüzlük bu ne perhiz bu ne lahana turşusu bebeğim
Asya ulkesi arkadaslar..
Desifre olmamak icin simdilk ulkeyi yazmiyorum..
Ama cok turk var restoran acan ..
Ogrenci olan..
Benim meslegim yok..
Zaten aradigim is normal turden isci olarak yani temizlkici vesair..
Restoranda olur ofis temizligi olur ne bileyim..
Ben xulķede yasiyorum..Yahu Ben mi okuduklarimi anlamiyorum acaba? Korktugunu soyleyip simdi de Benin yasadigim yer guvenli ama is yok demek! Pofffff
Zor mu gercekten eskiden kolaydi..Asya ülkelerinde çalışma izni almak biraz zor ama Tr ye dönmek daha sıkıntılı olacaksa sonuna kadar uğraş derim
Evet zor 20 yıldır oralarda yaşayanlar bile vize yenilemesinde sıkıntı yaptılarZor mu gercekten eskiden kolaydi..
Ama su feto olaylarindan sonra zorlasmis diye duydum..
Turkiyede insanlarla ugrasmak istemiyorum niye geri bosandin noldu..Asya ülkelerinde çalışma izni almak biraz zor ama Tr ye dönmek daha sıkıntılı olacaksa sonuna kadar uğraş derim
Evli degilim bosandim yeni..Evet zor 20 yıldır oralarda yaşayanlar bile vize yenilemesinde sıkıntı yaptılar
Evli misin çocuğun var mı ? Maddi imkanın var mı ?
Maddi birikimim azda olsa var..Evet zor 20 yıldır oralarda yaşayanlar bile vize yenilemesinde sıkıntı yaptılar
Evli misin çocuğun var mı ? Maddi imkanın var mı ?
Ailem gelme demiyor ama gelirsen kendi ayaklarin uzerinde dur diyorlar..Turist vizesi lie kaliyorsun. Surekli oturumun yok. Bu durumda calisma iznin Ve sosyal haklarinda yok. Kendini idare edebilecek kadar dilin var. Zor zamaninda yardim gorebilecegin kimsen yok, kendine guvenin yok. Bir kere pacami kurtardin, Geri kaptirirsan pisman olacagin bir ailen Ve ozgurce yasaymayacagin bir muhitin var. Her iki ucu ..... misali.
Donmen, dizini kirip ailenin yaninda oturman senin icin daha hayirli....
Feto zorlastirdi evet. Bag yakalayinca atiyorlar. Yine de bazi fetocular ilginc bir sekilde olduklari yerden daha alt kademe islerde calismak pahasina donuyorlar. Neden bimiyorum da oralar da cok rahat degil galiba.Zor mu gercekten eskiden kolaydi..
Ama su feto olaylarindan sonra zorlasmis diye duydum..
Bilmiyorum burda fetoculara goz actirmiyorlar o yuzden donebilirler..Feto zorlastirdi evet. Bag yakalayinca atiyorlar. Yine de bazi fetocular ilginc bir sekilde olduklari yerden daha alt kademe islerde calismak pahasina donuyorlar. Neden bimiyorum da oralar da cok rahat degil galiba.
Yoo bunu bi tek sana yaptım polemik derdinde olan sensin girip konuma hadsizce yorum yapan sendin gelip sağa sola saçma sapan konuşup cevabını alınca daha önemli işlerim var demek de nereden çıktı o zaman çeneni kapalı tutacaktınbeklentim huzur tam olarak ..
Kafamin rahat olmasi ...
Senin gibi insanla polemige giripte ceza almk istemiyorum..
Suanda benim daha onemli islerim var..inemli bir konuda fikir almk gibi..
Hem sen her konuna elestiri yapan kisilerin actigi konuya girerek polemik yaratma derdinde misin??
Konu actin aldin cevabini simdi birakta ben problemimi cozeyim!!
tek çaren dil kurslarına yazılıp ordan vize alacaksın iş bulana kadar iş bulunca işverenin çalışma vizeni alır.
Iste bilmiyorum bszen de soyle dusunuyorum tr ye gidip biraz para biriktirsem ingilizceyi ogrensem sonra bu kaldigim ulkeden is ayarlasam gelsem ..tek çaren dil kurslarına yazılıp ordan vize alacaksın iş bulana kadar iş bulunca işverenin çalışma vizeni alır.
Yani zor bir karar Avrupa ulkesi olsa neyse de oralar da yalniz bir bayan icin tatsiz tuzsuz. Aile yok, saglam cevren varsa bilemem tabi. Burada insanlar bilip hilmeden konusuyor evet ama memleket iste neticede is guc de iyi kotu bulunuyor. Her yerin kendine gore artisi eksisi var. Biraz daha dene istersen sansini orada. Rahat hissedemezsen donersin. Kac senedir oradasin?Bilmiyorum burda fetoculara goz actirmiyorlar o yuzden donebilirler..
Aslinda benim burda kalmamin sebebi zor bir evlilik yasadim zor seyler atlattim ..
Simdi tr ye gidince insanlarin bilip bilmeden yargilamari laf soylemelerini kaldiramam buna guvum yok..
Ama burda kimse birsey sormaz evli misin en fazla o kadr sorarlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?