Tebrik ediyorum arkadasim. Büyük basari kaydetmişsin. Sen bildiğinden şaşma. Dikkat etmeye devam et. Illaki inadi birakacak vucudun.78 kiloyum şuanda 126 ile başlamıştım kilo verme seruvenime fakat 6 aydır aynı yerdeyim veremiyorum hareket durumm gayet aktif çalışıyorum sürekli yürüyüş halindeyim.ayrica sabah akşam toplam 3 km yolyuruyorum
Süpersin ya 126 dan 78 e ne demek biliyor musun tabiki biliyorsun inanılmaz bir yağ kitlesi yok oluşu...diyetisyen listesi mi kendin mi yaptın
Anlatsana biraz senden feyz alalım vaşşaha bravo yarı yarıya incelmişsin
Vücudun 6 aydır bu kiloya anca alışmış olmalı kendini savunmaya geçmiş heralde. Bence appru ve suyu artırırsan çözülür.
Tebrik ediyorum arkadasim. Büyük basari kaydetmişsin. Sen bildiğinden şaşma. Dikkat etmeye devam et. Illaki inadi birakacak vucudun.
Bize de akil ver. Ne yapmaliyiz?
Ayy ben 46 bedenim yaa yani diyete başladığımdan beri giydiğim 1 kotum var 46 beden. İnşallah ben de 42 ye düşerim. Eskiden 36 likralı giydiğim oldu. 38 olsam bayram edicem. Ama doğumdan sonra zor oluyor kalça basen de değişiyor.Evet dikkat ediyorum cnm ama işte duraksayinca inat ettim vucud sanırım şaşırma benimle inatlasti..sabah erken saatte kalkıp güne erken basliyordum yürüyüş arasıra yapıyordum ama bana yardımcı olan çay bulmuştum bir aktarım tavsiyesiyle onun daha yardımcı olduğuna inanıyorum çünkü onu kullandıktan sonra hızlı verdim diyetisyen gittiğimde 8 kilo verdim daha sonrası n cabamla gitti çok şükür kendimi bildim bileli 90 altına dusmemistim lise çağında bile ama şimdi 42 beden giymenin keyfini çıkarıyorum inş daha da düşer
Nasıl anladıııım amaaaSlm canimm. Kardesim misafirimdi. Yeni gttiler. Misafir olunca kacamal da oluyor haliyle. Nasil da bildin valla
Aksam yemegi dahil fena değildi. Sonrasinda Cayla birlikte kacamk oldu. Yazmasam iyi olacak.
Ayy ben 46 bedenim yaa yani diyete başladığımdan beri giydiğim 1 kotum var 46 beden. İnşallah ben de 42 ye düşerim. Eskiden 36 likralı giydiğim oldu. 38 olsam bayram edicem. Ama doğumdan sonra zor oluyor kalça basen de değişiyor.
Sorma canimm yaa. Keske yemeseydim.Nasıl anladıııım amaaa
Onlar yese de sen yemeseydin canım keşke böylece insan kendi iradesine daha da hakim oluyor daha mutlu oluyor
Dün eşim gene sabotaj yapmak için havuç dilimi almış gelmiş çayın yanına, ben yemedim. İlk zamanlar benim rejime devam edeceğime hiç inanmadı bayaa bir zaman böyle sürdü. Çünkü onunla birlikteyken hiç yapamadım. Şimdi kilo verdiğimi gördükçe şaşırıyor. Bizim sıkıntımız yemekten sonra hemen çayın yanında tatlılar kuruyemişler filandı. Ben onları kestim çok mutluyum.
Sabah dünküyle aynı sabittim. Asıl pazardan korkuyorum kendimi çok zor tutuyorum pazarları.Sorma canimm yaa. Keske yemeseydim.
Ama bilgisayarda isimiz vardi. Neyi ne kadar yedigimi anlamadim.
Bugun haliyle tarti fazla gostedi.
400gram fazla. Yani 69.8dim bugun.
Siz de durumlar nasil. Tartildiniz mi
Karabiber bir fiske koydum tadı hiç belli bile olmadı ama metabolizmayı hızlandırıyormuş. Sabahları hafta içi 360 diye bir kanalda dr.murat t. diye bir doktor bey var o anlatıyor böyle şeyler. Bir denesene hiç tadı belli olmuyor ki azıcık.Goz karari. Oyle belli bi olcum yok. 3 4 yemek kasgi kadar diyeyim.
Tarcinla karabiberi bir arada dusunemedim canim. Lezzeti nasil. Guzel mi? Yoksa yag yakma ozelligi falan var da ondan mi yiyorsun