kendi çapimizda diyett...

Selam
Menüm;
Kahvaltı 9: 1.5 dilim tb ekmeği üzerine acıka sürülmüş, 1 zeytin, 1 domates, taze soğan
Öğlen 15: Ananas, çilek, şeftalili salata, tarçın ve karabiberli
Akşam 19: Fırında balık, yağsız salata
Toplam kalori: 1006
Yürüyüş : 30 dk
Su : Daha 1lt :KK43:
Yaa kaçamak yapmıyorsun dimi denmaaaan nerdesiiiin

Supersin... Ben manisadayim. Hava bugun cok yağmurluydu.
Kahvalti(11): 3/4 susamli simit, 1haslanmis yumurta, 1kk peynir, 5 zeytin ve domates
Ara: yok
Aksam(17.30): 4 izgara kofte, salata, 2parca lavas ve 2 bardak ayran
Ara(20): 1avuc kiraz ve 1 fincan kuru kayisi erik uzum.
Bugun sinav gorevlisiydim. Tuvaletim gelmesin diye su icemedim cok. Anca 1 lt

1 simit 4 dilim ekmek ediyor. Ben de çok seviyorum simiti. Hamileyken kahvaltıda 2 simit 2 ayran içerdim :KK70:
Yeni arkadaşlar gelip gittiler galiba :KK43:

Hafta sonu boyle oluyor benim. Hep kaciriyorum. Esim evde oldugundan. H.ici rutinim var. Yataktan kalkmadim daha. Tartilmadim.Ama karnimda sislik hissediyomm
Hayırlısı

Çok da kaçırmamışsın ya bence.
Ben erkenciyim çocuk 6 da kalktı :KK70:
Bugün dışarda işlerim var.
Tartıldım hemen 79.7 kg yum bugün:nazar::rapci:

Ooooo superin 7 li rakamlari gördün.
Ben 69.8. Malesef 400 veriyom 200 aliyom. Dun garip bi gundu sinav var diye gunduz su icemedim. Ama aksam esim kahveyle birlikte tatli yedi. Ben yemedim. Aferin banaa.Bu hafta daha iyi olacak insallh.

Ooooo superin 7 li rakamlari gördün.
Ben 69.8. Malesef 400 veriyom 200 aliyom. Dun garip bi gundu sinav var diye gunduz su icemedim. Ama aksam esim kahveyle birlikte tatli yedi. Ben yemedim. Aferin banaa.Bu hafta daha iyi olacak insallh.
Evli kadınların sıkıntısı eşlerinin yiyip yiyip çok kilo almaması sanırım. Benimki de çayı boş geçmez asla. Yanında kesinlikle tatlı olması lazım. Eskiden birlikte yiyorduk tabi. Sonra ben şişko o değil :KK70:
Sizin çocuğunuz yok sanırım canım. Hamilelik öncesi tüm kilolarını ver derim. Çok fit hamile kalmanı tavsiye ederim yani. Ben kilolu hamilelik geçirdim zor geçti.
400 eksi 200 artı derken vücudumuza yazık etmeyelim motivasyonun mu düştü yoksa ne oldu

Var canim 1 oglum var. 2.yi dusunuyorum. Bu aralar kafamda bissürü dusunceler var. Diyete adapte olamiyorum. Gecen seferinde 63e düştüğümde cok motiveydim.
Ama olsun 72lerden hic inemicem sanmistim.bu da bi basari. Cmt sabaha kadar 67ye inermisim. Olmicak sey degil. Kafada bitiyo bu isler

Bence cumartesi günü 67 yi göreceksin :KK200:
Ben 35 yaşındayım. İsmim Döne. Ankaradayım. 14 aylık bir çocuğum var ona bakıyorum. Ondan arta kalan zamanlarımda bulaşık çamaşır ev işi diyelim. Bu arada kendime uzun zamandır bakamamışım tabi telafi etmeye çalışıyorum :KK43:
Biz de seneye inşallah 2.yi düşünüyoruz, belli olmaz tabi nasip. Çünkü polikistik vardı bende, ilk çocuğu da birkaç ay bekledik. Yaşlanıyorum da tabi. :bicak:

Ben de 33 yasindayim. 4 yasinda bir oglum var. Ogretmenim. Sormaa cocuk olduktan sonra insan yaslandigini hissediyo

Şu chia tohumlu kakaolu puding yapmıştım ya süper olmuş yapsana sen de vallaha tatlı krizleri için çok iyi

Bugünku menum:
Kahvalti: yulafli ananasli activia(150kalori)
Ara: sekersz cay
Öğle: 1/2 simit, 1 haslanmis yumurta, 4 zeytin, 1/2kk peynir ve domates (300kalori)
Ara: 1 minik baklava(60kalori)
Aksam: 1 cok tahilli ekmek, 1 kasik tavuk sote, 1 kucuk kofte ve 1 cay bardagi ayran(200kalori)
Gece: 8 tane kiraz, 3 erik,2 cilek ve 3findik(50kalori)
Ortalama 800 kalori ile kapattim.
1.5lt su ictim ancak.
Insallah sabaha 69.5i falan gorurummm

Menüm
Kahvaltı 7: 1 adet muz
Kahvaltı 11: 7 zeytin, 1.5 dlm tb ekmeği, tütsülenmiş peynir 1kk, 1 haşlanmış yumurta
Öğle 15: 1 kup chia tohumlu muzlu kakaolu puding
Akşam 19.30: Et, salata, süzme yoğurtlu közlenmiş patlıcan
1.5 lt su daha içerim
30 dk yürüyüş
Toplam 1288 kalori olmuş :KK43:
Akşam kaçırdım ya etin kalorisi yüksekmiş halbuki protein çok kilo yapmaz ama sabah görücem...napiyim evde yemek yoktu sabahın köründe çıkmıştık işler var diye :KK43:
Sabah kiloma sevindim ya ondan oldu :KK43:

Bugünku menum:
Kahvalti: yulafli ananasli activia(150kalori)
Ara: sekersz cay
Öğle: 1/2 simit, 1 haslanmis yumurta, 4 zeytin, 1/2kk peynir ve domates (300kalori)
Ara: 1 minik baklava(60kalori)
Aksam: 1 cok tahilli ekmek, 1 kasik tavuk sote, 1 kucuk kofte ve 1 cay bardagi ayran(200kalori)
Gece: 8 tane kiraz, 3 erik,2 cilek ve 3findik(50kalori)
Ortalama 800 kalori ile kapattim.
1.5lt su ictim ancak.
Insallah sabaha 69.5i falan gorurummm
Birbirimizi arada eleştirsek kalbin kırılmaz değil mi?
Acaba sabahları simit yemesen mi? Susamlı yanık boş bir kalori sanki? Nacizane

Kirilmam tabiki tatlim birbirimizde destek almak icin burdayiz.
Dogru diyorsun. Biz anneler ne yaparz aman atilmasin yiyivereyim deriz yaa. Pazar gununden kalmıştı. Ben de bayatlamasin diye yedim. Yrn yemem artik.
Kalori hesabini nerden yapiyorsun? Ben diyetkolikten yapiyorum.
Puding tarifini yazsana canimm

Kirilmam tabiki tatlim birbirimizde destek almak icin burdayiz.
Dogru diyorsun. Biz anneler ne yaparz aman atilmasin yiyivereyim deriz yaa. Pazar gununden kalmıştı. Ben de bayatlamasin diye yedim. Yrn yemem artik.
Kalori hesabini nerden yapiyorsun? Ben diyetkolikten yapiyorum.
Puding tarifini yazsana canimm
Kırılmadığına çok sevindim canım benim.
Ya ben de tabakta kalan ortada kalan ne varsa atmıyordum yiyordum ama artık kendime yaptım yapa yapa dedim ve yapmıyorum. Hep günahtır diye yetiştirildik haklısın ama napalım :KK43:
Telefonumda samsung healt diye bir program var, önce yiyeceklerimi tartıyorum, sonra o programa yazıyorum tek tek, o kaç kalori olduğunu veriyor. Her sabah kilomu da oraya kaydediyorum. İçtiğim suyu da işaretliyorum. Yürüdüğüm zamanlar cebimde oluyor adımsayar açısından. Ama bulamadığım şeyler olursa diyetkolikten bakıyorum ben de.

Tarifi yukarda 2 sefer istemişsin ya kusura bakma dün unuttum heralde. Ben yaptım bunu 2 kup çıktı. 357 kalori toplam ikisi yani. Tabi muzun gramajına bağlı.
1 adet muz, 1.5 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı kakaoyı blendırda karıştırıp sonra içine 2 yemek kaşığı chia tohumu konup kaşıkla karıştırılıyor. 4-5 saat buzdolabında bekletiyorsun. Sonra mideye indiriyoruuuz. :KK70:
Tarifi internetten buldum.

X