Tamam tabiki yazalım sonuna kaç kalori aldığımızı da yazalımAyni dusuncelerle yola cikmisiz canimm. Insallah hedeflerimize ulasiriz.
Aslinda ben bi defterim var. Yedigim ictigimi kalori hesabi yaparak yaziyorum. Ama bi gunlugum olursa isi daha ciddiye alirim dedim. Tekrardan geldim.
O zaman destek olalim birbirimize. Menulerimizi yazalim. Olmaz mii?
3 nisanda 90.9 kg ile başladım. 1.5 ay olmuş, 10,3 kg verdim. Ben de her sabah tartılıyorum maalesef. Bazen moralim bozuluyor, bazen moralim düzeliyor. Ama kilo işini takıntı haline getirmezsem salıyorum kendimi. Evet hafta sonu çok zorluyor özellikle pazar günleri eşim evde olduğundan, pazar kahvaltısı ve sonrası sıkıntılı oluyor...Mrb. Ben anca tartildim.69.4. Şaşırtıcı. Duserim diyordum ama bu kadar degil. Wc de yok.
Kacla basladin canim. Kac gr gtmis.
Sen de benim gb gunluk tartilanlardan misin?
Hafta sonu daha cok iradeli davranmaliyiz. Duzen kaciyoo malum
MerhabaMerhaba arkadaşlar benim kilo vermem uzun zamandır duraksadi tekrar nasıl canlandirabilirim?önerimiz varmi
78 kiloyum şuanda 126 ile başlamıştım kilo verme seruvenime fakat 6 aydır aynı yerdeyim veremiyorum hareket durumm gayet aktif çalışıyorum sürekli yürüyüş halindeyim.ayrica sabah akşam toplam 3 km yolyuruyorumKac kilosun. Gunde kac kalori aliyorsun. Su iciyor musun. Hareket durumun nasil? Ne zamandir ayni kilodasın? Bilgi verirsen fikir yürütebiliriz. Benim de gecmiste boyle olmuslugu vardi. Vicut inat ediyor bazen
Genelde şişkinlik diyorlar ama adetken de kilo verenler oluyor ya moralini bozmaCok benziyoruz seninle. Ben de kiloyu takinti yapmazsam, ne yedigimin hesabini yapmazsam olmuyo.kendiliginden istahin gtti kilo verdim diyemedim hic. Hergun tartilan birini buldum sonu da
Bu arada adet oldum. Siskinlik mi yapar yoksa inermiyim bilmiyorum
Süpersin ya 126 dan 78 e ne demek biliyor musun tabiki biliyorsun inanılmaz bir yağ kitlesi yok oluşu...diyetisyen listesi mi kendin mi yaptın78 kiloyum şuanda 126 ile başlamıştım kilo verme seruvenime fakat 6 aydır aynı yerdeyim veremiyorum hareket durumm gayet aktif çalışıyorum sürekli yürüyüş halindeyim.ayrica sabah akşam toplam 3 km yolyuruyorum