kendi çapimizda diyett...

Merhaba arkadaşlar hoşbulduk . Atkins diyetine başlamıştım ama bıraktım baya zararlıymış çünkü proteinle besleniyorsun sürekli..İlk günler aşırı midem bulandı bıraktım bende
Benim sadece son 3 kilom kaldı hadi 4 diyelim özellikle göbek çevresinde 10 ay önce Doğum yaptım.

Mrb canim. Bosver oyle sagliksiz diyetleri. Bize katil. Ben de cok denedm. Patates diyeti 5 te 5 diyeti. Olmuyor. En güzeli porsiyon küçültüp ekmegi kesmek. Tabi yapabildigimiz olcude.bazen iradeye sahip cikmk zor oluyor

R Rabixy hoşgeldin
Günaydııın
Bugün 79.6 kg yum ama yarın şehir dışına çıkıyoruz pazara kadar. Yanıma tartıyı da alıcam bakalım inşallah rejimi bozmam

Menüm
Kahvaltı 10: 1 haşlanmış yumurta, tütsülenmiş peynir, beyaz peynir, siyah zeytin, 2 dlm tb ekmeği
Öğlen 15: Ananas, yoğurt
Akşam 20: Yoğurt, domates
Toplam: 1092 kalori
D DENMAN nerdesiiin

Burdayim canim. anca vakit buldum.
Masallah sen gayet az yiyorsun. Kalori hesabın fazla gb geldi bana.
Benim menum:
Kahvalti(8): yulafli ananasli activia
Ara(12): 1 sade lokum
Ogle(14): kasarli tost, 1/2 kk peynir, 5 zeytin ve domates
Ara: 1fincan kuru erik kayisi findik karisimi
Aksam(18.30): 1 tabak barbunya, kozlenmis biber ve 3 kasik yogurt
Gece(20): 3erik 6 kiraz 2 cilek. Sana bakinca ben semirmisim.

Sen bence çok güzel ve sağlıklı besleniyorsun canıö. Ben bugün yoğurt yemeye mecbur olduğum için böyle oldu. Yarın akşam şehir dışına çıkıcaz ve evde çok yoğurt var, ekşimesin diye yoğurt yiyip durdum. Çocuğa da yoğurt çorbası ve yoğurt yedirdim vallaha hala da bitmedi yarın da yicem sanırım kalori hesabımı mutfak tartısında tartıp ölçüp yapıyorum sanırım doğrudur.

Icin disin yogurt oldu desene. Olsun saglikli ama. Benim gb simit kalmasin diye simit yemiyosun ya:)
Nereye yolculuk canim. Kac günlüğüne gidiyorsun?

Icin disin yogurt oldu desene. Olsun saglikli ama. Benim gb simit kalmasin diye simit yemiyosun ya:)
Nereye yolculuk canim. Kac günlüğüne gidiyorsun?
İstanbula gidiyoruz otelde kalıcaz canım o yüzden yemekleri dışarda yicez inşallah kilo almamaya çalışıcam simiti çok seviyorum ama kısıyorum kendimi. Sen çalıştığın için mecbur kalıp yiyorsundur tabi bazen insan istediğini bulup yiyemiyor ki dışarda olunca

Supersinnn. 78e az kaldi. Otelde kalinca ve farklı bi sehre gidince oraya ozgu seyleri yiyesi gelir insanin. Dikkat et

Supersinnn. 78e az kaldi. Otelde kalinca ve farklı bi sehre gidince oraya ozgu seyleri yiyesi gelir insanin. Dikkat et

Gerçi alt tarafı istanbul ya değişik bir tek ıslak hamburger olabilir onu da ben sevmiyorum

Aramızda 10 kilo var yaaa Bir gün ben de senin gibi fit olurum inşallah

Kahvaltı 10: Haşlanmış 1 yumurta, tütsülenmiş peynir, 2.5 adet ceviz
Öğle 14: 1 tabak kıymalı ve bulgurlu semizotu, yağsız karışık salata
Akşam 18: Yoğurt yeme planım var yola çıkmadan

Kahvalti(7): 1lokma
Kahvalti(9): ananasli activia
Ogle(12): 3tepeleme kasik tavuk sote, 3sarma, 2 mercimk koftesi
Ara(16): 1fincan leblebi kuru erik kayisi
Aksam(18.30): 5 yemek kasigi bezelye yemegi, 3 catal makarna ve 2kasik yogurt.
Ara:3er tane kiraz erik cilek yerim. (Daha yemedim)
Sabahtan beri midemin üst tarafinda bi agri var. Iyi hissetmiyorum kendimi. Rejimle alakasi yok. Yanlis anlasilmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…