Gunaydinn.yeni adresimiz burasi..hos geldinaaa nereye kayboldunuz
günaydınn
Tatlim ben mersinliyim muglada yasiyorumBu arada kizlr yas kac, ne is yapiyosunuz, evli misiniz? Daha once konustuk mu bilmiorum.
Olsun ben de ctesi kacamak yaptim aksam da havuclu kabak yerine manti yedimMrb cnm. Dun aksam yemege davetliydik. Ardindan cay tabikii.
Bugun de misafirim vardi yine yedim. Rejim sekteye vurdu biraz
Bugun
Kahvalti(12.00): 1 yumurtadan menemen, 1kk peynir, domates,1dilim ekmek,3 lokma bal.
Ara yok
3 te: ceyrek kokorec ve yarim brdk tursu suyu
Aksam yemek yemedim.misafirlerle 1 patlicnli gul boregi, 1 kozalak tatlisi ve 4 catal kadayifli muhallebi.
Hafta sonlarini sevmiyorummm. Bu topigi actiktan sonra diyet falan kalmadi yavvv.napcamm.
Gnydn cnm. Ben gunde kac kere tartiya cikiyorum bilmiyorum. Haftada 1 kkuralina uyamam.Olsun ben de ctesi kacamak yaptim aksam da havuclu kabak yerine manti yedim
haftada bir kacamak yapalim napalim
Bugun kacamak yapmiycam taaaki ctesiye kadar soz veriyorum herkese
Bu arada haftada 1 tartilalim diyorum sence
Anladim canim ben hergun tartiya cikinca psikolojim bozuluyor sen yine kilo bildirimi yap ben seni takip ederim tatlim:)))Gnydn cnm. Ben gunde kac kere tartiya cikiyorum bilmiyorum. Haftada 1 kkuralina uyamam.
Ben yine bu hafta 1 defa misafrlige gttm. 1defa da misafirim geldi. Misafirlik olayi rejimi sabote ediyr.