kendi çapimizda diyett...

takipteyim....
yarın doktora gidicem.sanki ben de veremiyorum artık.tartım da bozuldu tartılamıyorum .kilo almış çıkmasam bari.en son 60,5 tum.gerçi geçen haftadan beri hiç kaçamak yapmadım ama kilo verdim gibi de hissetmiyorum.

10 gundur bi haller var bende. Dikkat ettigimi dusunuyorm ama edemiyomysum tarti oyle soyluyor.
Sabah wc yok tartildm 100grcik gtmis.
Kahvalti: kendi yaptigim pizzalardan 2 tane( kepek ekmegin uzerne peynir yumarta domates biber karistirip cirptim ve surdum firinladim), 1 sucuklu yumrta, domates, 2 lokma bal ve cay.
Ogle: 1/4 simit, 6 tane kucuk serbetli lokma, 3top dondurma. Disardaydik. Ole ortaya karisik.

Aksam: 1kepce tarhana corbasi, 1 tabak salcali makarna
Suan turk kahvesi yaninda badem sekeri
Az sona 5 cilek 5 erik yerim tamam.
Yrn piknige gtcez komsularimizla. Insallah cok kacirmamm

Sen guzel gidiyosun denman ben saldim gitti nerdeyse bi duzenli olarak yürüyüş yapiyorum onun disinda gayet rahat besleniyorum mesela bu sabah 1 dilim peynirli omlet 1 dilim ekmek 1 dilimpeynir 2 kayisi 2 zeytin yarim cay kasigi bal yedim aksam 5bucukta 1 tabak izgara ustune 1parca tavuk gogus izgara yedim sonra ustune bi guzel dondurmali irmik tatlisi (((
6bucukta ise 1bucuk saat yuruyus yaptim su an soda içiyorum
Cok sucluyum cookkk

Yorumlarınızı okuyodum yazmadan edemedim :) bende kilo vermeye çalışıyorum. Çok fazla bilgili degilim ama bence yediklerinin kalorilerine bakmalısın. Az yesekte bazı gıdaların kalorileri çok çok fazla. Bi dene istersen. Yoksa az yiyip kilo alman garip bir durum.

kızlaaaar....doktora gittim ben de bugün.1 kilo almışım 61,5 çıktım.kaçamak da yapmadım ama adam inanmadı.mümkün değil diyo.ben de bugün cozuttum çünkü canım çok sıkıldı.1 haftada 1 kilo almışım ya inanılır gibi değil.bugün çikolatadan tut da pastasından simitinden canım ne çektiyse yedim.sabahtandır yemediğim abur cubur kalmadı.hiç yemek yemedim su da içmedim.şimdi çıksam tartıya kesin o 1 kilonun üstüne 3 kilo daha eklemiş çıkarım.şimdi de dondurma yiycem.oh canıma değsin.motivasyonum acaip bozuldu yaaa.neyse yarın toparlarım inşallah...

Canim benim yaa sen de bendensin ayni durumu kacamak yapmadigim hafta ben yasadim artik isyan noktasina gelmistim ama belki de iyi oldu bu kacamak senin icin hem diyeti de devam ettirirsin boylece ohhh be sen de bi nefes aldin boylece:)))

Kahvalti iiymis sonadan bozmussun. Zaten aksami az kalorili kapatirsak tamam. Biz ozelliklehafta sonlari bozuyrz.

Hani insanin canirejim yapmayi istemezya, heves yoktur. Ucumuzde tam o noktadayiz.
Olsun cnm. Sıkma canini. Ben de 2 kilo fazla cikmistim. Yazmadim ama yazayim. En dusuk 62.8 i gormustum. Tarti hafta basinda 65.2yi gosterdi. Bak 2.5 kg. Simdilerde 1 kg sunu verdim ama. Isteksizim. Bak elde ne kotuler var. Sukret

Yorumun icin sagol arkadasim. Daha onceki haftalarda haftada 2 kere gezmeye gttigim olurdu. Borek tstli ne var az da olsa yerdim. Ama yine kg verirdim. Hava degisimi de olabilir. Ama en basta bence isteksizlik varya o nedenle dedigin gb cok fazla ne yedigimin farkinda degilim fazla kalorili besinler yedim. 2. Si bu hafta cok su icemedim. 3. Su kizartma yedim az. Yedim ama(. Diye sebepleri siralayabilirim galiba...

Merhaba kizlar
Sabah uyaninca 1bardak su 1 acik cay ne nescafe ile kahvaltimi tamamladim
Ogle 15 tane cilek yedim
Ikindi caya misafkr var o yuzden kalorilere fazlz yuklenmedim
Onlarkn yaninda ince 1 dilim kek ve 1 poğaça yemeui planliyorum
Aksama da sadece yogurt

Mrb..
Dun sabah 1 yumurta ve 1dilim ekmkle kahvalti yaptim
Ogle: nesfit ve sut yaninda 3 hurma
Aksam: piknige gttik.6 kucuk but salata ve gazoz
Piknikte 2 govret ve cekirdek
Sabahtartildim.63.5. Dune gore 600gr gtmis

Kahvslti: 1 haslanim yumurta, domstes salatalik 2dilim ekmek
Ogle: 2 yk pilav ve 3kofte 5 patatesten olusan firin yemegi
Ara: cay ve 2 biskrem
Aksama ispanak ve yogurt dusunuyorum

Slm kizlar. Yazmadim ne zamandr. Sizlerde yazmamissiniz. Dun oglen tartildim 62.8di. Aksamakadar adamakilli bisey yemedim. Aksam dogum gunune davetliydik acikmisim yedim. Ardindan dogum gunu pastasi derken yine sabah 63.5 di. Modum yerlerde. Kardesim de geliyor haftasonu. Almasam daha fazla bari.
Yaa bide esim de dun aynisini hatta fazlasini yedi. Ama sabah 89 kusurdu 88.9 a dusmus.
Ben adet olcam olamadim ondan da kaynaklanir mi acabaa

Sikma canini tatlim bence odemdir o fazla kilo
Bu aralar ben de hic diyet modunda degilim ama yine de dikkat etmeye calisiyorum
Bu aksam memleketim silifkeye ailemi ziyarete gidiyorum cok fazla sitede olamayabilirim
Bu arada 3 haftadir kilom 57 ne aldim ne verdim o kadar yuruyus yapiyorum ama faydasi yok gibi

Ii tatiller canim sana. Dikkat et memlekette artik.benim de kardesim gelcek. Ben de kacirmasam bariii.
Neyse diyet modumuz gelene kadar arada da olsa yazalim. Kaybetmeyelim birbirimizi.

Ii tatiller canim sana. Dikkat et memlekette artik.benim de kardesim gelcek. Ben de kac56.200sam bariii.
Neyse diyet modumuz gelene kadar arada da olsa yazalim. Kaybetmeyelim birbirimizi.
Tatlim nasilsin benim diyet hic iyi gitmiyor hala silifkedeyim pazar doncem muglaya ve ptesi sıkı bi programa basliycam bu arada kilom 56.200 bi 53 olamadim diyetten de sıkıldım ama o kadar emek verdik birakmak yok

Tam 2 yil sonra yine ayni baslik altinda yaziyorum. Aslinda arafta kalmis durumdayim. Birincisi 70.5 kiloyum ve bundan cok rahatsizim. En azindan 64 kg ya inmem gerekir. Ikincisi hamile kalmak istiyorum. Hamile iken nasil rejim yapicam bilmiyorum.
Neysee ben sil bastan baslayayim yine.
Yontemim ayni. Kendi capimda diyett.
Tek tip beslenme bana gore degil. Az kalorili sevdigim besinlerle beslenicem.
Hamur isi yemicem
Tatli yemicem diye kesin konusamam. Yersem de kararinda.
Ekmegi sabah öğle yiyebilirim aksam yokk.
Gunde 2lt su icicem.
10000adim atsam iyi olur ama oglani krese birakmk zorunda oldugum gunler surekli arabaylayim.
Lesli ve evde kucuk hareketler yapicam
Aslinda olay suu: ne yediginin farkinda olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…