kendi çapimizda diyett...

Yaa gordunuz mu. Her kadin saclarini istedigi gb olmazsa kafasina takar. Ama kabul ediyrum. Ben biraz fazla takiyorum. Ama bugun esimle konustuk benim moralimi duzeltti sagolsun. Eskisinin biraz kisasi oldugunu 1 ay sona digerine benziceni soyleyerek beni motive etmeye calisti. Neyse bu sac olayini bayaaa uzattim.
Kahvaltiyi disarida piknik seklinde yaptik. Sucuklu yumurta, az kizartma, peynir, domates, 2dilim ekmek cay
Ogle yok
Ara: 2 tane baklava
Aksam: mantar sote, yogurt, domates ve 1 dilim ekmek
Suan deli gb acim ama meyve bile yememem lazim. Zira sabah bayaaa fazla ciktim

Yaa gordunuz mu. Her kadin ekmekini istedigi gb olmazsa kafasina takar. Ama kabul ediyrum. Ben biraz fazla takiyorum. Ama bugun esimle konustuk benim moralimi duzeltti sagolsun. Eskisinin biraz kisasi oldugunu 1 ay sona digerine benziceni soyleyerek beni motive etmeye calisti. Neyse bu sac olayini bayaaa uzattim.
Kahvaltiyi disarida piknik seklinde yaptik. Sucuklu yumurta, az kizartma, peynir, domates, 2dilim ekmek cay
Ogle yok
Ara: 2 tane baklava
Aksam: mantar sote, yogurt, domates ve 1 dilim ekmek
Suan deli gb acim ama meyve bile yememem lazim. Zira sabah bayaaa fazla ciktim
Yok tatlim bence iyi sen beni gõrsen sabah yarim dilim gozleme yarim dilim ekmek 1 dilim peynir 3 zeytin ve domates
Ogle yok
Saat beste kücük boy 4 dilim pizza:KK43:((
Yarin soz verdim ve yeniden diyet moduna giriyorum bitti yeter bu kadar kacamak yeter bunkadar iradesizlik

Bozunca hepimiz bozduk diyeti. Ama uzun surdu bu motivasyonsuzluk. Yarindan tezi yok basliyruz. Bir de ben su da az ictim gunde yarim lt falan. Diyeti bozdum hersekilde bozuldum, dagildim.

bende dünkü menümle başlıyım
sabah: az kızartma peynir zeytin ( misafir vardı mecburen menü sert oldu ))
ara: elma
akşam: 7 8 kaşık etli pilav yoğurt salata

sabah 65.1 geldim normale dönmeye başladım sanırım. bu arada bende matematik öğretmeniyim teog benmde baş belam :) şükür geçti

Sabah wc ye gtmeden tartildim. Inanmicksiniz ama 64.0kg geldim. Yani tam 1kg almisim. Ee bunu gorunce hemen motive oluyor insan
Kahvalti: 5yk nesfit ustune sut
Ara: 1 sekerli cay
Ogle:1 kepce mercimk corbasi , 1 etli kabak dolmasi ve 2yk yogurt
Bugun esim aksam yemeginde yok. Yemek yapmicm. Ne kadar az kalori alirsam kar benim icin.

Canlar merhaba
Dünkü saat 5te yediğim pizzadan sonra bugun ogle12ye kadar bisey yemedim
Sabah nescafe2si1 arada
Ogle 2 yumurta ile yapilmis peynirli omlet 1 dilim tb ekmek acik cay 1 domates ve 2 kayisi

Kizlar selam.
Eve gelince 4 te ara: 5yk nesfit ustune sut
Aksam: 3 tepeleme yk bulgur pilavi, 2 tavuk 5 parca patatesten olusan firin yemegi ve domates
Gece: turk kahvesi ve 1 badem sekeri. Daha yemedim ama belki 2_3 cilek yerim.
Aslinda ben boyle dusunmemestim. Aciktikca nesfit yicektim. Ama misafir olayi yine rejimi sekteye ugratiyo. Neyse napalim. Bugun de boyle gecsin.
Sizz ne alemdesiniz

Tatlim aksam yemek yemedim ben kabuklu fistik biraz antep fistigi ve form diyet bisküvi yedim
1sa 20dk yürüyüş yaptim
1lt su ictim
Benim canim hic diyet yapmak istemiyor
Dondurma bisküvi kek kurabiye bunlardan yemek istiyorum offf yaaaa biz niye yuvarlak hatliyiz offff:KK43:((

Tatlim aksam yemek yemedim ben kabuklu fistik biraz antep fistigi ve form diyet bisküvi yedim
1sa 20dk yürüyüş yaptim
1lt su ictim
Benim canim hic diyet yapmak istemiyor
Dondurma bisküvi kek kurabiye bunlardan yemek istiyorum offf yaaaa biz niye yuvarlak hatliyiz offff:KK43:((
Bilmiyorumki cnm. Cogu insan yer yer yakar kilo almaz. Biz 1 gun fazla yiyelim hemen tarti sinyal verir. Napalim Allah saglik versin

Sabah tartildim. 63.8kg.
Kahvalti: 1/2 tereyagli yumurta, domates, peynir, cay ve ceyrek ispankli gul boregi. Misafirim vardi ya onlarin yaninda nesfit yemedim artik.
Ara yapmsm artik tokum baya...

Sabah cok erken kalktim
Kahvaltı yapamdim
1 simit yedim
Ogle ceyrek doner ayran
Aksama da corba

Slm kizlr yazmamisiz bayadir.
Ya benim kilo gitgide artiyr. Anlamadin gtti. Resmen 1.5 kilo arrti kilom. O yuzden icimden yazmk gelmiyor. Cok mu yedim derseniz cok da yemedim gb geliyor. Neyse bakalim ben dikkat etmeye calisicam

Yavv nerdesinizzz??
Sabahtan beri yazmadim yazayim dedim.
Sabah kilom bayaaa bi fazla cikti. Utaniyom yazamicm. Neysebgelelim ne yedigimee
Kahvalti: 6yk nesfit ustune sut
Ara: yok
Ogle: 5yk nesfit ustune sut, 2 lokma kizartma ve 1 lokma ayva receli
Ara: yok
Aksam: 1kepce tarhana, 1yk yogurtlu pancar, 2catal kizartma ve domatesli semizotu salatasi
Acim suan accccc
Az sona da az miktarda meyve yerim.
Sabaha kilomu yazamam ama insallah verirsem verdigim gr i yazarim

Sabah tartildim.700gr vermisim.
Kahvalti: 5 yk nesfit ustune yogurt
Ara: 2 tane baklava ve cay
Ogle: 2 yk pancar salatasi ve 2tepeleme yk nohutlu pilav

[QUOTE="DENMAN, post: 40852430, member: 35054moralimlarr bakicima anneler gunu icin hediye alcm. Ne alsamki??[/QUOTE]
Aynen denman benim de motivasyonum eksilerde moralim cok bozuk kilo vermeyince diyet yapmsk da icimden gelmiyir:KK43:((
Bu arada bakiciniz kac yasinda

Bu arada sabah 1 simit ogle yarim paket form biskuvi ve ayran
Ikindi kucuk kornet
Aksama da yogurt ve lahana dolmasi yicem
Bu arada millet nerdeeeee:110: Kimsecikler yok gibi

X