Kenan Doğulu-Aklım Karıştı

sizden gerçekten hoşlansaydı veya sizi sevseydi, başkalarıyla olmazdı
ayrıca şaka yollu bile olsa hiçbir erkek kadına bekaretiyle ilgili sorular soramaz, soranlar da ahlaksızdır, namussuzdur

lütfen deneyimlerime kulak verin

Eklentiler

• frida-.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 33
Ben burda adama kızılıcak bir şey bulamadım. Her şeye izin veren sonuçta sizsiniz. Ayrıca duygularınız olabilir. Buna saygı duyarım; ama diğer görüştüğü kızlar yerinde sizde olabilirdiniz. Sizin yazıp yazmamanız, iletişim çabasında olmamanız kısmı önemli değil. Bence önemli olan niyet. Anladığım kadarıyla niyetiniz sevgilisini bırakıp size gelmesi. Adam zaten terbiyesiz, siz olmazsa başkasıyla böyle saçma sapan diyaloglara girecek. Ama hem kendinize hem karşı tarafa saygınız varsa diyaloğu kesmeniz gerekir. Karşı tarafın gözünden kendinize bakarsanız dediğimi daha iyi anlarsınız. Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın. Bir şey yapmadım demeyin. Dediğim gibi böyle bir niyette olmanız da yeterlidir

Bu nasıl konu ya?

1. Kenan Doğulu - Aklım Karıştı diye konu açmak neyin kafası?
2. Bu adam muhafazakar falan değil, bunu nereden çıkardın? Muhafazakar biri senin evine niye gelsin?
3. "Bakire misin?" sorusunu sorduğu an onu def etmeliydin. Bana çocukluk arkadaşım olan erkek arkadaşlarım dahi bu soruyu soramaz. Ha, şahsen bakireyim ve hiçbir cinsel eylemim olmadı fakat bunun hesabını kimseye verecek değilim.
4. Bu gerizekalı adamdan tam olarak ne bekliyorsun? Seninle evlenmesini mi?
5. 22 yaş evlenmek için çok erken. Henüz ergenlikten çıkmadığın için ayakların yere sağlam basmıyor. Çocuksun daha. Bedenen büyümüş olabilirsin ama hayat tecrüben yok.
6. Ne istediğini bilmeyen, flörtöz, aklı bir karış havada tiplere kendini asla kullandırma. Kimseye kullandırma. Bir insanın olgun olup olmaması zaten niyetinden belli olur. Bu bahsettiğin gerzek herkese mavi boncuk dağıtan biri.
7. Böyle tipleri nereden buluyorsunuz, bir de aklınız karışıyor hayret ediyorum.

Böyle bir niyetim olsa anlattığı kadınların hiçbirini dinlemezdim. Asla diğer kızı bırakıp bana gelmesini istemiyorum. Ne yapacağımı kestiremiyorum sadece

Ben aslında bi şey beklemiyorum ama 1-2 ay sonra tekrar yazacak adım gibi eminim. Hatta belki 1-2 aya da kalmaz. Ne yapacağıma karar veremiyorum.

Bu adamdan yana neden beklentiye girdiğinizi gerçekten anlayamadım, sizi sevdiğine dair tek bir davranışını göremedim yazdıklarınızdan. Sadece siz söylediği şeylerden sorduğu sorulardan (ona karşı duygularınız old. için) anlam çıkartmışsınız. O da sizin ilginizi farketmiş emin olun kurnaz adam..Egosunu tatmin ediyor
Size duyguları olsa bu kadar uzun süre tutamaz bir erkek, illla ki açılırdı.
Ayrıca yazdıklarınıza göre bu adam çok da kaliteli biri değil

Adam senle evlenmeyi falan düşünmüyor bir kere sevişirsin diye bekliyor imaları da o yönde

Allah aşkına hangi olgun 27 yaşındaki adam 22 li yaşlardaki kızlarla şişe çevirmece oynar ve sürekli vakit geçirir.
Ayrıca adamın bekaret yoklaması, ele verir talkını kendi yutar salkımı gibi davranması çok mide bulandırıcı.
Adam sizle ilgili olsa adım atardı zaten ciddi veya değil bir ilişkisi var ve siz böyle bir adamdan beklenti içindesiniz.
Gerçi ilişkisi olmasa da adamın elle tutulur bir yanı yok. Aklınız falan karışmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…