- 1 Haziran 2018
- 66
- -1
- 26
-
- Konu Sahibi suryanisarabi
Ay özür dilerimben de başlığı görüp okudum çocuk Kenan doğulu ya benziyor ondan vuruldu heralde dedim sonra hayal kırıklığına ugradim biraz
Bu cevaptan korkuyordumEvinin direği çocuklarının babası, karısının namusu
Benim de o civarlarda.Sen 27 yaşında ciddi düşünüyor falan demişsin ama adam bildiğin 17 yaşındaki çocuk gibi. Benim buna puanım 2 kanka.
Ben zaten 2 tane diye 2 tane verdim aslında. Orda tek bardağı napıcam dedim, obsesif yönüm ağır bastı biraz.Bu şahsiyetsiz aşkınızdan ölse,
Mecnun olup çöllere düşse,
Atomu parçalasa,
Korona aşısı bulsa bile uzak durun olur mu?
Ananaslı bardaklardan iki tane almış bir de terbiyesiz!
Ne seksi klipti beTarkan- kır zincirlerini
Ben aslında bi şey beklemiyorum ama 1-2 ay sonra tekrar yazacak adım gibi eminim. Hatta belki 1-2 aya da kalmaz. Ne yapacağıma karar veremiyorum.İyi de sevgilisi olan evlenecek olan adamdan ne bekliyorsunuz??? Konu bu cümle ile bitiyor. Üzerine yorum yapmaya gerek yok. Adamın kendini beğenmiş, kibirli,dengesiz ve itici olduğuna değineyim sadece. Kız arkadaşı olmasaydı bile uzak durulması gereken bir tip.
Sizce de biraz ağır olmamış mı?
Tam olarak nerde böyle bir şey yapmışım?Cidden merak ettiğimdem soruyorum, kendini ve kişiliğini bir erkek için neden bu kadar yerlere serip , paspas ediyorsun?
Ben aslında bi şey beklemiyorum ama 1-2 ay sonra tekrar yazacak adım gibi eminim. Hatta belki 1-2 aya da kalmaz. Ne yapacağıma karar veremiyorum.
Nerede ayartmaya çalışmışım acaba? Bütün arkadaşlarım inanılmaz mesafeli ve ketum olduğumu söyledi. Kaldı ki o aramadan ya 1 ya 2 defa aramışımdır ben.Yoo bizzat olanı yazmış nesi ağır?
Daha önce biriyle birlikte oldun mu?’ diye sordu. Cevap vermek istemediğimi söyledim ve dedi ki ‘Kızım niye çekiniyorsun sen benim kız kardeşim gibisin’
sohbet ederken yeğenini örnek verip ‘Ona baktıkça içim eriyor,
Evlenmek istediğini kendisi söyledi yahu.adamdan sana bi cacık olmaz, yaşında ne var ki evlenmeliyiimmm diye düşündüğünü çıkarttın, üzerine vazife olmayan sorular soran saygısızın teki, seni kullanıyo, onu yanlış anlama diye kardeşim ayağı da yapıyo.
leş kafa kız kardeşiyle bu muhabbeti mi yapıyormuymuş?
cevap: hayır.
bildiğin leş. yeğenine mi içi eriyor.
zarı olsun kim olursa olsun.
Burda yanlış anlaşılma olmuş, yeğeni bebek daha yeni doğdu. Erkek zaten. Cümle de tam olarak o değil, ben böyle yanlış anlaşılacağını düşünmedim. Kusura bakmayın.leş kafa kız kardeşiyle bu muhabbeti mi yapıyormuymuş?
cevap: hayır.
Evet evet bunu ben de söyledim bi kaç kez.
bildiğin leş. yeğenine mi içi eriyor.
zarı olsun kim olursa olsun.