Kenan Doğulu-Aklım Karıştı

Tam olarak nerde böyle bir şey yapmışım?
Adam sizin hayatınızda sevgilimi arkadaş mı belli değil? Bırakın flörtü bir insanın sevgilisine nişanlısına eşine bile sorma haddi olmayan bekaret sorusunu size sorabiliyor, siz haddini bildirmiyorsunuz, siz hayatınızdayken adam sizi zerre kale almadan, iki tane kadını hayatına almış, ev arkadaşınızla bile flört etmiş ki kız beklentiye girmiş son hayatına aldığı kadınla evlilik yolunda yürüyor, ama sizde farkındasınız bir yandan da arkadaş ayağı yapıp sizle görüşüyor flört ediyor, hiç hazetmediğim bir tabirdir ama adam kadınları evlenilecek kızlar eğlenilecek kızlar diye ikiye ayırmış, y ile evlilik yolunda yürüyüp el altından sizlede gönlünü hoş edip, egosunu besliyor çünkü; aradığında hazır kıta bekliyorsunuz, adamın sizi kale almadan, hayatına başkalarını alması onunla evlilik yolunda yürümesi umrunuzda değil, beni arkadaşı gibi görüyor demeyin, adam gerizekalı değilse sizin davranışlarınızın ve ikişkinizin arkadaşça olmadığının ikinizde farkındasınız. Hal böyleyken, hayatınızda özel bir sıfatı olmayan bir adama sizin en özeliniz hakkında sorgulama ve atıp tutma hakkı vererek, bir yandan başka kadınlarla sevgili olurken bir yandan sizle görüşmesine, hatta işine geldiği gibi sizin yaşam alanınıza girmesine müsade ederek siz kendinize ne yaptığınızı düşünüyorsunuz? Adam sizin duygularınızın farkına varmış, arsızca dibini sıyırıyor, bir yandan da hayatına bakıyor, siz bir umut adam sevgilisini bırakır benimle olur mu diye bekliyorsunuz. Kimsenin kendinizi ve duygularınız kullanmasına izin vermeyin, zira o adam sizi evlenilecek biri gibi bile görmüyor ki açıkça da söylemiş, ben başka güller koklamış olabilirim ama el değmemiş gonca arıyorum diye. Bence arkadaşı bile olsa bekar bir kızın evine girip çıkıp kalan bir adamın evlenilecek kadınla ilgili böyle abuk subuk yorumlar yapıyorsa hayatınızdan çıkarmanız gerekirdi; zira sizin arkanızdan da çok iyi konuştuğunu düşünmüyorum.

Ben aslında bi şey beklemiyorum ama 1-2 ay sonra tekrar yazacak adım gibi eminim. Hatta belki 1-2 aya da kalmaz. Ne yapacağıma karar veremiyorum.
Canı isteyince yazacak ki bu 1 ay olur 2 ay olur 5 ay olur. Siz de onu bekleyeceksiniz kurulu saat gibi.Beyfendi lutfederse arayacak . Karar verecek bir durumda değilsiniz bence. Seven ve değer veren erkek böyle davranmaz ayrıca. Sizinle ilgili farklı düşünceleri olsa sevgililerini anlatmaz. Tepkinizi ölçüyor olsa bu kadar uzun sürmez. Yol verin gitsin. Yemek, çay vb. niye hizmet ediyorsunuz bu adama ayrıca. Arkadaş olsanız anlarim ama aslında o da değilsiniz. Size beraber oldun mu, öpüştün mu diye soracak hakkı neden veriyorsunuz. Lütfen kendi değerinizi hatırlayin ve önünüze bakın. Sizi arkadaşı olarak görüyorsa arkadaş gibi davranacak, farklı görüyorsa ona göre davranacak, her yoldan gidiyor mübarek. Aranızda bişey geçse bir anlık hataydı, seni kardeşim olarak görüyorum derse de şaşırmayın lütfen

Bekaretle ilgili soru konusuna katılıyorum, o esnada ve sonrasında konu her açıldığında gereken cevabı verdim zaten.
Yaşam alanıma girmesine müsaade ettim çünkü çok uzun bir süre hayatında kimse yoktu kaldı ki zaten olay bir çok şeyi göz ardı edip onu yaşam alanımda istemem değil mi? Yani tam olarak anlaşılmayı beklemiyordum ama bunca şey yazdıracak kadar etkilenmişim. Hislerim hiç geçmedi mi?
Asla evimde kalmadı kaldı ki ev arkadaşlarımla yaşarken ayıp olur diye yalnız bile gelmedi. Bilmiyorum üniversite hayatınız nasıl geçti ama zaten evime arkadaşlarım girip çıkabilsin diye yurtta kalmıyorum. Gerçekten hislerimin farkındaysa ve ona rağmen görüşmeye devam ettiyse bırakın evime girip çıkmasını dışarıda dahi 1 saniye geçirmiş olmak istemem zaten. Diyaloglarımıza şahit olan pek çok arkadaşım benim çok ketum olduğumu hiçbi şey belli etmediğimi söyledi. Ben de aynısını düşünüyorum çünkü arkadaş da burda anlattığımdan çok daha fazlası ve gerçekten vicdanlı biri. Arkamdan konuşmadığına eminin çünkü konuşsa duyardım mutlaka. Ayartma meselesine gelince daha bana ‘Ben birinden Gerçekten hoşlandığımda söyleyemem, bana güçsüzlükmüş gibi gelir’ dedi, ben de ‘Hayır ben de söyleyemem’ demiştim. Y ile tanışmaları bu şekilde gerçekleşiyor ve Y varken bana anlattıkları kafamı karıştırıyor. Ben sürekli acaba tepkilerim mi ölçülüyor diye düşünüyorum. Ondan böyle bi konu açtım zaten. Gerçekten üslubunuz çok sert. Yine de teşekkür ederim.

Bütün ailemin muhafazakar bildiği bir çocuk vardı flört edince eskortla birlikte olduğunu öğrenmiştim aklıma o geldi
Öncelikle adamı pek gözüm tutmadı bi cacık olmaz bundan da
Ama hiç dayanamam bir şeylerin muallakta kalmasına hele ki 3-4 ay
Mesaj yazarım hoşlandığımı söylerim cevap gelince de ona göre bir yol çizerim, sevgi karşılıklıysa ne ala değilse ben yapamam böyle hadi bye deyip engelle

adamın saçma sapan sorularını geçip direk aranızdaki ilişkiyi yorumlamak istiyorum. kasımda tanıştıgınızdan beri birbirinizi tanıyacak ve hislerinizi açabilecek yetence fırsatınız varmış. mantıken düşündüğümüzde diyelimki siz çok ketumsunuz ve emin olamadı sizin duygularınızdan. size açılsa ve hayır cevabını alsa ne kaybeder ki. demek istediğim 5-10 yıl bir arkadaşlıgınız olur açılırsam arkadaşımı kaybederim der açılamaz. ama sizin o kadar derin bir arkadaşlıgınız yok. yine bu arkadaşlıkta non-stop bir iletişimden de bahsedilemez. bence bu gencecik yaşta bu dengesiz adama takılıp kalmayın gençliğinizin tadını çıkarın.

Çocuk sağlam pabuç mu sizce? Aileleri tanıştırıp işi ciddiye binderecek kadar önemliyse Y kişisi,neden sizle hala flört eder gibi? Neden tam bir sınır koymuyor? Ya da siz neden sınır koymuyorsunuz? Cocuk Y’den ayrılsa sizle olsa,bu sevginin iki taraf açısından gerçek ve kalıcı olacağına inanmıyorum.Öyle zaman geçsin diye flört etmiş izlenimi oluştu.Sizin özel hayatınızdan çocuğa ne ayrıca.Valla hic ama hic güvenemedim.Siz de ulasamadıgınız icin takıntı yapmıs sevmiyor gibisiniz.Salın gitsin

Bence seni asker arkadasi olarak görüyor

1 tane bile elle tutulur hareketi yok. Üstelik ben katı bir insan değilimdir ona rağmen leş geldi. 9 ayda 4 farklı kadının muhabbeti dönmüş biri X biri Y biri ev arkadaşınız biri de siz. Bu size normal geliyor mu? Üstelik neredeyse istemeye gideceği bir kadın varken sizinle abuk sabuk konuşmalar içine giriyor. Sınırınızı çizmezseniz çok sinirinizi bozar bu adam benden söylemesi.

Merak ettiyseniz üniversite hayatım gayet sosyal geçti ama hiçbir erkek arkadaşıma kadınların yatak odasını soracak haddi vermedim, zaten adam olan kaliteli bir insanda bırakın normal arkadaşını sevgilisine bile eski sevgilinle ne yaptın, öptü mü , yattın mı türevi sorular sormaz? Kaldı ki benim evleneceğim kız bakire olacak, sevgilisi olmayacak ben mazbutum diye takılan bir insanda bekar bir kızın öğrenci evine gidip zaman geçirmez, bekar normal bir kız arkadaşına o kadar özel sorular sormaz, zira öyle adamlar, bu davranışın yanlış olduğunu düşünür, bizimde vardı öğrenci grubumzda öyle arkadaşlar, adam bırakın gelip bize kendine yemek yaptırmayı, zaman geçirmeyi akşam belli saatten sonra okulla ilgili soru sormak için bile bir aramayı mesajı görür yanlış anlar diye telefonla bile iletişime geçmezdi ama zor zamanımızda da ilk o koşar, elinden geldiğince yardımcı olurdu.
35 yaşındayım hayatımın 10 yıldan fazlası , aile hukuku alanında kadın erkek ilişkileri üzerinde çalışarak geçti, emin olun, o adam sizin duygularınızın farkındaki size o tarz soracak haddi bulmuş ayrıca ilişkinizdeki tutarsızlıklardan bile belli adamın sizin hislerizin farkında olduğu, zira arkadaşlık süreklidir ve karşılıklıdır, kaç ay arayıp sormadığın kız arkadaşınla sonradan birden saatlerce konuşmazsın, öyle özel sorular soramazsın , arkadaşlık böyle birşey değil, bazı kadınların en büyük sorunu zaten aşık olduğu adamın çakallığın görmemek için üç maymunu oynamak. Sizde görmek istemiyorsunuz, zira gerçekten duygularınızı bilmesine rağmen size böyle davrandığını kabul ettiğiniz anda canınız yanacak, görmezden gelmek işinize geliyor bu yüzden.
Hadi her şeyi geçtim, sizin dediğiniz doğru adam anlamıyor sizin hislerinizi ama sizden etkilendiği için sürekli arıyor, iletişimde diyelim, siz bekarsınız, anladığım kadarı ile bir ilişkinizde yok, madem size sizin dediğiniz gibi değer verip önemsiyor, neden sizle açıkça konuşup, sizinle bir yön çizmek yerine hayatına başkalarını alıyor, hatta evlilik yoluna giriyor ve buna rağmen sizle iletişimi koparmıyor, bu hem size hem o kıza haksızlık değil mi? Sizce bu tutum namuslu ahlaklı adamın yapacağı bir davranış mı? Yukarda bahsettiğim mazbut üniversite arkadaşımın bizle ilişkileri ile ilgili çok sevdiğim bir lafı vardı, ben size arkadaş olarak değer veriyorum ve hayat görüşüm ve inançlarıma göre benim kız kardeşime ve evleneceğim kıza erkeklerin nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranıyorum, lütfen yanlış anlamayın derdi, gerçekten dürüst adamlarda öyle davranır. Ben o arkadaşınızın kız kardeşine ya da sevgilisine bir erkeğin bu şekilde sorular sormasını, hayatına kafasına göre bazen günlerce aramayıp, sonra saatlerce iletişimde kalmasını, gidip kız arkadaşının ya da kız kardeşinin evinde zaman geçirmesini hoş karşılayacağını sanmıyorum. Evlenilecek kızlar hakkında atıp tuttuğu özlü sözlerden de anlaşılıyor zaten adamın hayat görüşü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…