Kenan Doğulu-Aklım Karıştı

Burda yanlış anlaşılma olmuş, yeğeni bebek daha yeni doğdu. Erkek zaten. Cümle de tam olarak o değil, ben böyle yanlış anlaşılacağını düşünmedim. Kusura bakmayın.

onu düzelt o zaman acayip sinirlendim. herkes yanlış anlayacak.
akılsızlık yetmeyecek sapık damgası da yiyecek.

Bu faydalanma olayını 1-2 kişi daha söylemiş açıklık getireyim. Sizin gibi düşünen ve onun tanımadığı yakın bir arkadaşım sohbet başlattıktan sonra ilerletip cinsellik düşündüğünü söyledi ve kızı engelledi. Öyle bir amacı olsa etrafında çok daha güzel kadınlar var zaten.

Her cicekten bal alan tipinin aksine muhafazakar biri oyle mi? Hey yavrum hey flortlesmedigi bi babannem kalmis Sende oturup bunlari dinliyosan ve hala icinde biseyler kaldiysaa seni de tebrik ediyor basarilarinin devamini diliyorum

Anlattiklarinizdan anladigim kadariyla zaten sevgilisi var ve onu tanima-evlilik planlama-olcme tartma surecinde iken bir yandan da sizi yedekte tutmaya calismis. O kizla olursa size diyecekti ki" yooo sen kardesimsin biliyorsun". O kizla olmazsa da zaten yolunu yapmis yurumeye devam edecekti size. Gayet emin bir sekilde diyorum ki bu insanla degil sevgili olup evlilik hayali kurmak,arkadaslik bile kurmayin. Fazlasiyla sizi kullaniyor ya bi bitmesi soyle tipteki erkekler ne seviyesizler ya lutfen biraz kendinize deger verin

yeğenini örnek verip ‘Ona baktıkça içim eriyor, o kadar saf ve temiz ki. Öyle birini bulamıyorum
Öz be öz yeğenine içi eriyor ha???tüh yazıklar olsun.kendisi yeğenine göz dikmiş ama hala bekaret mi sorguluyor??bakire olmayan kızlar kirli,kendisi bakir(kargalar bile güler buna) ya tertemiz bu iğrenç zihniyetinin hiçbir önemi yok çünkü bakir öyle mi??ban yemek istemiyorum ya gerçekten kendinize saygınız varsa böyle bi tipi barındırmazsınız etrafınızda.

Herhangi bir beklentim olmadığı gibi kimseyi de ayartmaya çalışmıyoum. Hem cevap olarak hem de entryde yazdım ama tekrarlayayım. O aramadan ben asla iletişime geçmeye çalışmadım.

Bu çok yanlış anlaşılmış, düzelttim cevaplarda.

İlla cinsellik olarak değil ki duygularınızı kullanıyor.Bir bakıyorsunuz yeşil ışıklar yakıyor bir bakıyorsunuz “sen kardeşimsin”.

Çok muhafazakar biri öyle genç kızların evine girip çıkmaz öncelikle. Bence muhafazakar filan değil. Bana herşey serbest ama karım da saf salak birşey olsun kafasında biri. Ben saatlerce telefonda kızlarla muhabbet edeyim, kardeşim ayağına yatıp cinsel hayatlarını sorgulayayım ama bir yandan sevgilim olsun diyen adamdan hayır gelmez.

Ama çok istiyorum illa istiyorum diyorsan şunu söyleyeyim bu tarz adamlar kendilerini cariye seçen Arap Şeyhi sandıkları için paso karşısındaki kızı deneme kafasında olurlar. Çok yüz verme o yüzden biz kardeşiz diyip yakınlaşma çabalarına.

Evine gelmek isterse alma, ben hiç düşünemedim daha önce sana o gözle bakmadığım için ama belli ki çevre yanlış anlıyor, komşular dedikodu yapıyor, esnafın tavırları değişti saçma sapan hareketleri var sonuçta ben ailemden uzak yaşıyorum burada filan de.

Özel konulara girmesine izin verme gerekirse boz vs. Mesela bunlar kardeşler arasında değil flört eden iki insan arasında konuşulacak konular senin ilişkin var bunları konuşmamız doğru değil de kapat konuyu. Sen böyle kaçtıkça daha çok gelecek sana emin ol. Sen kardeş/arkadaş titrindeyken ona istediği duygusal yakınlığı pohpohlanmayı verdiğin sürece hem ilişkinizi farklı bir noktaya taşımasına gerek olmayacak hem gözünde pek bir değerin olmayacak.

Teşekkür ediyorum tavsiye için:)

O zaman Kenan doğulu değil de senin derdini
Seda abla cozer evleneceksen gel

Sevgilisi olan ben değilim o. Dolayısıyla bu onun sorumluluğu değil mi? Zaten iletişim için neredeyse hiç adım atmadım.

Ben aslında bi şey beklemiyorum ama 1-2 ay sonra tekrar yazacak adım gibi eminim. Hatta belki 1-2 aya da kalmaz. Ne yapacağıma karar veremiyorum.
Yazınca cevap verme hiç bir şekilde dikkate alma. bu nedir ya çocuk gibi. herkesi oyuncak sanmış beyefendi .. Egosunu okşamayın böyle heriflerin kimle evlenecekse ona yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…