Kenan Doğulu-Aklım Karıştı

+1

Yazdıklarınızı şöyle sesli sesli bir okuyun, adam tam bir ş.siz. Seni harcayacaklar Süryanişarabı...

Seni 2.seçenek olarak cepte bekletip, duygularının gayet farkında olup senle oynayan bi adamdan ne bekliyorsun?
İlk evliliğimi senin bu hödükle benzer bi hikayeyle yaptım. Her fırsatta uçana kaçana baktı... sanıyor musun bekaretini verince bi ömür yanında duracak? Tanışmaya gidecek bi kız varken Senle kırıtıyor... sütü bozuk bu adamın farkında değil misin?
seni el üstünde tutacak olanı bul... seçenek olarak tutacak olanı değil...

Zaten ben çocuğu direkt eledim “ sen kardeşim gibisin utanma biriyle bir şey yaşadın mı”
İnsana abisi böyle bir soru sormaz ki zaten!
Olaya bak. Sevgilin olur flörtün olur, ben kimseyle birlikte olmadım kendimi eşime saklıyorum evleneceğim kişi de öyle olsun istiyorum der gene anlam verirsin. Hiç bir sıfatı olmayan bir erkek nasıl gelip de bekaret sorgular? Zaten dengesizliği ordan belliymiş.

Bir de şunu da ekleyeyim, ben mesela prensip olarak birinden hoşlanıyorsam ve o kişi başkalarıyla da görüşüyorsa -hem de ciddi şekilde,ailesiyle tanışacak kadar- büyük konuşmayayım ama içime atıp yoluma devam ederdim. İkinci kadın ya da yedekte duran kişi olmaya tahammül etmezdim. Senin durumunda da bu söz konusu bence. Seni beğeniyor belki ama yine de aklında ya daha iyisi varsa düşüncesi mevcut olduğundan diğer kızları da denemeyi es geçmiyor. Sen nasılsa küçüksün beklersin diye mi düşünüyor bilemiyorum ama baya baya seninle görüşürken başkalarıyla flört etmiş. Ve de tek kişiyle de değil. Bence kafandan atıp kendi yoluna gitmen en hayırlısı.

çocuğun sevgilisi var???? napıyosun kardeşim sen?
ne biçim bi ilişkiler yumağı olmuş bu...
sürekli başka kızlardan bahsetmiş ev arkadaşına bile yürümüş, şimdi başkasıyla evlilik yoluna girmiş, sen hala ama biz şöyle konuştuk, böyle konuştuk bana şunu dedi, ama aslında bunu demek istedi, bekaretten bahsetti hmm kesin beni de evlenilecek kız olarak görüyor, diye kendine çekiyorsun her lafı...
hayır, sen bekaret konusu geçtiğinde değilim deseydin yatıp kalkacaktınız. aranızdaki şey de buna dönüşecekti sadece... belki sevgilisi ile işler ciddiye bindiğinde sana beni yoldan sen çıkardın ben seni kardeşim olarak görüyordum deme pişkinliğine sahip biri bu...
anladık hoşlanıyosun çocuktan ama, birincisi karaktersiz biri, ikincisi SEVGİLİSİ VAR???
ne yapayım diye sormuşsun, anladık sen aramıyormuşsun ama, tamamen kopar iletişimini bir daha arasa da açma mesela
(ikinci bir yorum yapmamak için editledim)

Son düzenleme:
Ne arkadaş ne flört olabilmişsiniz. Kızla ailesini tanıştıracak, aynı zamanda seninle de ilgili davranacak, sen de hâlâ "ne yapsam?" diye düşüneceksin. Tabii ki muhabbeti kesip yoluna devem edeceksin. Diğer kıza da üzüldüm. Yanlışlıkla evlenirse bu karaktersizle o da 3-5 aya kalmaz "kocam beni aldatıyor mu?" diye başlık açar forumda.

Daha önce biriyle birlikte oldun mu?’ diye sordu. Cevap vermek istemediğimi söyledim ve dedi ki ‘Kızım niye çekiniyorsun sen benim kız kardeşim gibisin’

Burasindan sonra okumadim. Umarim fakesindir. Degilsen aklini basina topla. Bu adama nasil asik oldun? Adam kadinlari insan olarak bile görmüyor, birak birey olarak görsün.

Adam M nin de Y nin de dedikodusunu yapmis gelip de sana,

en sinir oldugum kisi tipidir, birlikte oldugu insanin dedikodusunu yapan,
hem o kisiye saygisi yok, hem iliskisine saygisi yok, hem de kendine saygisi yok.

Y den ayrilip seninle birlikte olursa da sana saygisi olmayacak, senin de dedikodunu Z ile yapacak.

iyk,, nasil gonul veriyorsunuz boyle karaktersiz kisilere yahu

Adamı koruyacağım diye lafı çeviriyo neymiş bebekmis.. bebeğe mı onun gibi birini bulsam dedi gerçekten hiç inandırıcı değil.. bu lafı bi bebeğe demesi genç kıza söylemesinden daha çirkin değil mi.. hangi insan bebeğe onun gibi birini bulsam der.. çevir kazı yanmasın

Cahil ve sığ biri
Bekarete önem verirmiş
Herkes bir şeyler yaşamış gibiymiş miş miş te miş miş
Yerim onun herifliğini dengesiz
Uzak dur bence, bu heriften bir cacık olmaz

Abartmayın lütfen gerçekten kastı o değildi. Her türlü yoruma açığım ama bir şekilde tanıdığım birini resmen pedofiliyle itham ediyorsunuz. Kastı o değildi.

Ne kadar karışık bir hikaye. Diyorsunuz ki muhafazakar ben anlattiginiz kisinin hayatinda pek bir muhafazakarlik göremedim. Ortada biseylerin oldugunu yani karsi tarafin size karsi hisleri oldugunu düşünüyorsunuz ancak oyle olsa böyle biri size açılırdı. Sadece sizin ona olan ilginiz onu begenmenix karsi tarafin hosuna gidiyor. Lütfen baskalarinin bos zamanini dolduracak insan olmayin derim. Kendi mutlulugunuza bakin.

Teşekkür ediyorum.

Abartmayın lütfen gerçekten kastı o değildi. Her türlü yoruma açığım ama bir şekilde tanıdığım birini resmen pedofiliyle itham ediyorsunuz. Kastı o değildi.
Pedofiliyle itham etmiyorum senin yalan söylediğini düşünüyorum bebekti diye çevirerek.. yahu su yasima geldim hicbir bebek için onun gibi birini bulsam demedim kimse de demez yani

Pedofiliyle itham etmiyorum senin yalan söylediğini düşünüyorum bebekti diye çevirerek.. yahu su yasima geldim hicbir bebek için onun gibi birini bulsam demedim kimse de demez yani
Orda çocuğun saflığını kast etti benim cümlem hatalı. Gerçekten bütün yorumlara açık olarak yazdım. Aranızda çok acımasız tiplerin olduğunu da tahmin edebiliyordum fakat bu gerçekten çok ağır. Savunmamın sebebi asla hislerim değil, ablasının oğlu için böyle bir şey söyledi ve gerçekten çocuk 3-4 aylık. Yapmayın. Yukarda da açıkladım. Ne pedofiliyle ne yalancılıkla itham edecek haddiniz olduğunu düşünmüyorum. Kendinize gelin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…