Keloid artık psikolojim altüstü oldu..Fotoğraflarıyla

merhaba canim ben almanyada yasiyorum malesef isine yaramayacak ama herhangi bir cilt doktoru da kyrotherapi yerine bu igneyi yapabilir. siz söylemeden onlar teklif etmiyorlar zaten sebebini anlamadim. ben iyiki israr etmisim. simdi igneyi yaparken artik aci bile hissetmiyorum sadece igne degince aciyor ama kortizon icine dagildigini hissetmiyorum.önceden bunu hissederdim. simdi cesaretimi topladim. igne+kyrotherapi yapicam.
bolsans

kızlarr ... sırtımda aşı yerimde bide göğsümün tam ortasında var herkesinmi aynı yerde olur yaa lanetlenmiş gibiyiz ...inş yüzümüze sıçramaz... ama verdikleri jel işe yarıomu ? neler yapıosunuz çoğalmamsı için ?

Benim omzumda da belki bi 10-12 yıldır var.1-1,5cm büyklüğünde.Sonraları bikini bölgemde de oldu kıl dönmelerinin tetiklemesiyle sanırım.Anne ve anne tarafımda bolca varzaten bu illetten.Zaman zaman kaşıntı oluyor.Bu yüzden bi kere cildiyeye gitmiştim,ameliyatla daha kötü olabileceğini ama contratubex kullanıp yumuşatmamı,sonrasında da iğneyle temizlenebileceğini anlarmıştı dr.Bİ kaç kez kullanımdan sonra zor geldi ve salladım gitti bende.
Ancaak..Geçen yıl sezeryan doğum yaptım ve dikiş yerimde öyle şişti.Ben bu durumun anormal olduğunu lazer epilasyona başlayıp,oradaki kızın "aa..burası niye böyle" demesiyle anladım Ve en sonunda bu gün jinekoloğa muayeneye gidince bubunda keloid olduğunu öğrendim maalesef. Nette neler bulabilirim dieye araştırdım ve burda buldum kendimi :) Ancak bi çözümün olmadığını öğrenmek hayal kırıklığına uğrattı maalesef.. Ancak yine nette çok kötü durumdaki resimleri görünce halime şükrettim..İnşallah derdi veren rabbim şifasınıda verir:26: Geçmiş olsun hepimize..

benim kızımdada var...ilk önceleri bir tane küçük bir sivilce gibi çıktı omuzunda....git gide çoğaldı ve büyüdüler.....tüm omuzu doldurdu senelerdir iğne tedavisi oluyor.(kortison)bir türlü kurtulamadı.iğneyle küçülüyor gibi oluyor...iğneyi bırakınca tekrar şişiyor balon gibi..bir türlü geçmiyor...galiba kesin bir tedavisi yok bunun...bizi plastik cerraha yönlerdirdilerkesilsin diye...fakat plastik cerrah sakın kestirmeyin dedi...dahası kötüye çevirebilir dedi..

kızlarr son günlerde yabancı sitelerde dolanıyorum tea tree oil yani çay ağacı yağını buldum '' body shop '' ta bulabilirsiniz... keloidleri küçültüyor ama daha küççk boyda olanları ... önce kırmızı yapıyor o yüzden pek korkmayın ... bide kimyon yiyin bol bol ... çünkü çıkan sivilcelerinde keloide dönüşme olasılığı var ama kimyon sivilceleri azaltıyor ... bide son çare olarak tarçın ve bal maskesi uyguluycam .... biraz biraz işe yarıyorlar umarım sizede yardımcı olurlar

bu yağ işemi yarıyormuş hemen alırım valla.omzumun arkasında bitane var senelerdir,o yüzden sporcu bodyler varya hiç onlardan giyemem.

evet canım göğsümde 3 tane sırtımda omzumda fln da var bir sürü ... sürdüm küçülttü göğsümdekileri ama küçük olanları tabi ... bu aralar sürmeyi uunuttum işe yaradığı kesin ... bide kimyon ye bol bol çokta yararlı etlerin üstüne fln koyup yiebilirsin allah yardımcımız olsun inşşalh bi deva olur bizede kesin çözm yok tabi rengi açılsın bide ufalsın yeter

canım ben akşam hemen en yakın body shopa gittim ve aldım.bi umut işte işe yararsa çok iyi,yaramazsada aklımda kalmamış olur
keloidte en çok şeye sinir oluyorum insanlar görüpte 'ıyy bu ne' filan diyo ya

onlara dencek lafım var ama burda söylemiyim ayıp olur ... ya çok acıolarr , ölcekmişsn gibi davranıolar yada iğreniolar bi ortalları yok insanların amaaaa onalraada hak vermek lazım başına gelmedikten sonra bilemezsinn ... benim kelodim çıkmadan önce .. yani aşımın şişkinliğini, keloid olduğunu öğrenmeden önce bi kızda görmüştüm dekoltede vardı keloidleri ...ayyy yazık yanmış heralde demiştim ve bir kaç sene sonra bende çıktı
nesee bunada şükür demeek lazımm ALLh herkesi başka türlü sınıyor ...

2 haftadır günde 2 kez çayağacı yağı , 2 kez contarctubex sürüyorum düzenli.bi ilerleme göremedim.çok sabır gerektiren bişey,ama inatla bu şekilde devam edeceğim

2 haftadır günde 2 kez çayağacı yağı , 2 kez contarctubex sürüyorum düzenli.bi ilerleme göremedim.çok sabır gerektiren bişey,ama inatla bu şekilde devam edeceğim

benimde sırtımda var omuz kısmına yakın çok uğraştım ama pes ettim sonunda ,doktorlar kesin bir tedavi yok dedi,bir kere yaktılar ama sonra tekrar çıktı,görüntü rahatsız ediyor,gelinlik giydiğimde dövme yapıştırıp kapatmıştım , kötü bir görüntü , ama napalım allah başka dert vermesin.buna da şükür

arkadaşlar benimde dekolte bölgemde keloid vardı tahmini 1 cm boyunda ve kabarıktı.bundan 5 ila 6 yıl evvel sıvılce gıbı çıkmıştı sonrasında buyudu ve genışledı.bır cok hekıme gıttım kremler ve sılıkon bezler kullandım fakat sonuç alamadım. ankarada ıkamet edıyorum.ankara numune hastanesınde devayı buldum.sınakort a dıye bır ampul var iğne.6 ıla 7 kez ıgneyi vurdular toplamda buda 20 gunde bır gıttıgım kontrollerde.allaha cok sukur benımkı tamamen duzleşti.sadece suan bır ız var o bolge tamamen sıskınlık olarak sıfırlandı.iğne dıyınce korkmaytın sadece vurdukları an bır yanma hıssı verıyor hepsı bu.sonrasında hıcbır sıkıntı yasamıyorsunuz.ve zamanla goreceksınız baslangıctan ıtıbaren o bolgenın zamanla eridiğini.iğnenin özelliğide bu.ben enson 14 subat 2012 de numuneye gıttım kontrole.toplamda 6 ay gıbı bır sure de tamamen duzleşti.hepinize acıl şifalar.

arkadaşlar benimde dekolte bölgemde keloid vardı tahmini 1 cm boyunda ve kabarıktı.bundan 5 ila 6 yıl evvel sıvılce gıbı çıkmıştı sonrasında buyudu ve genışledı.bır cok hekıme gıttım kremler ve sılıkon bezler kullandım fakat sonuç alamadım. ankarada ıkamet edıyorum.ankara numune hastanesınde devayı buldum.sınakort a dıye bır ampul var iğne.6 ıla 7 kez ıgneyi vurdular toplamda buda 20 gunde bır gıttıgım kontrollerde.allaha cok sukur benımkı tamamen duzleşti.sadece suan bır ız var o bolge tamamen sıskınlık olarak sıfırlandı.iğne dıyınce korkmaytın sadece vurdukları an bır yanma hıssı verıyor hepsı bu.sonrasında hıcbır sıkıntı yasamıyorsunuz.ve zamanla goreceksınız baslangıctan ıtıbaren o bolgenın zamanla eridiğini.iğnenin özelliğide bu.ben enson 14 subat 2012 de numuneye gıttım kontrole.toplamda 6 ay gıbı bır sure de tamamen duzleşti.hepinize acıl şifalar.

açıkçası mesajın bana umut verdi. benimde dekolte bölgemde ve omzumda keloidler var ama dekolte bölgemdeki sürekli büyüyor. bende keloidler roaccutane adlı ilacı kullanırken çıktı. sende de böylemiydi acaba???

iğneyi fln önermiyorum arkadaşlar tabi doktorunuz bilir ama kuzenim iğne yaptırdıktan bi kaç ay sonra yanlardan şişmeye başladı yani dümdüz oldu ama kenarları şişti ayrıca iğne yapılan yer dümdüz oluo ama yanık gibi duruo bence hiç dokndurmayı kapatıcıyla kapanıo ablamın düğünü için kapatıcıyla kapatmıştım hemde omzumda dekoltemdede var allah başka dert vermesin bizde böyle sınanıoruz arkadaşlar ... geçmiş olsn diyicem ama bunun geççek bi tarafı yok ... alışmaktan başka çaremiz yok çay ağacı yağı demiştim ama hiç bi etkisi olmadı ... şimdi e vitaminine başladım ... + kimyon yiyiorum baya etkili oldu ama uyarı kesinlikle keloidii geçirmio çıkçak sivilceleri geçiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…