- Konu Sahibi GuerillaTanya
hangi doktora gittin peki
isim verebilirmisin
isim verebilirmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr son günlerde yabancı sitelerde dolanıyorum tea tree oil yani çay ağacı yağını buldum '' body shop '' ta bulabilirsiniz... keloidleri küçültüyor ama daha küççk boyda olanları ... önce kırmızı yapıyor o yüzden pek korkmayın ... bide kimyon yiyin bol bol ... çünkü çıkan sivilcelerinde keloide dönüşme olasılığı var ama kimyon sivilceleri azaltıyor ... bide son çare olarak tarçın ve bal maskesi uyguluycam .... biraz biraz işe yarıyorlar umarım sizede yardımcı olurlar
2 haftadır günde 2 kez çayağacı yağı , 2 kez contarctubex sürüyorum düzenli.bi ilerleme göremedim.çok sabır gerektiren bişey,ama inatla bu şekilde devam edeceğim
2 haftadır günde 2 kez çayağacı yağı , 2 kez contarctubex sürüyorum düzenli.bi ilerleme göremedim.çok sabır gerektiren bişey,ama inatla bu şekilde devam edeceğim
merhaba işe yaradı mı bu yöntem keloid için
şuan bi gelişme yok ama ısrarla devam ediyorum çünkü gittiğim hiçbi doktor ameliyatı filan önermiyo
arkadaşlar benimde dekolte bölgemde keloid vardı tahmini 1 cm boyunda ve kabarıktı.bundan 5 ila 6 yıl evvel sıvılce gıbı çıkmıştı sonrasında buyudu ve genışledı.bır cok hekıme gıttım kremler ve sılıkon bezler kullandım fakat sonuç alamadım. ankarada ıkamet edıyorum.ankara numune hastanesınde devayı buldum.sınakort a dıye bır ampul var iğne.6 ıla 7 kez ıgneyi vurdular toplamda buda 20 gunde bır gıttıgım kontrollerde.allaha cok sukur benımkı tamamen duzleşti.sadece suan bır ız var o bolge tamamen sıskınlık olarak sıfırlandı.iğne dıyınce korkmaytın sadece vurdukları an bır yanma hıssı verıyor hepsı bu.sonrasında hıcbır sıkıntı yasamıyorsunuz.ve zamanla goreceksınız baslangıctan ıtıbaren o bolgenın zamanla eridiğini.iğnenin özelliğide bu.ben enson 14 subat 2012 de numuneye gıttım kontrole.toplamda 6 ay gıbı bır sure de tamamen duzleşti.hepinize acıl şifalar.