Carrie, sen neden inat ve ısrarla, ağır olmaktan, yüz göz olmaktan bahsediyorsun? Benim tavrımı, nasıl konuşup ne tarz tepkiler verdiğimi, kişiliğimi ve ailemi önemseyerek ne şekilde bir ciddiyetle ilişkilerimi sürdürdüğümü nerden biliyorsun??? Yataklarını topladım, evlerini süpürdüm, sildim evet. Ama bu her bu işleri yaptıktan sonra bir aferin beklediğim için ya da gelip beni sevsinler falan gibi bir istekle yapışmış şeyler değil.
Benim sen ben diye konuştuğumu kim nerden biliyorda, ben sözlümün ailesiyle sizli bizli konuşurdum demiş biri.
Ben, ne yaptıysam inanarak yaptım. Hatalar mutlaka olur ki olmuşta zaten sizin tarafınızdan bakınca.
Ama insan hata yumağıdır, bugün burda yazıp çizen kaç kişinin kendi yaşantısında bu kadar soğuk kanlı ve acımasızca kararlar verip vermediğini kim nerden bilebilir?
Ve ben asla ama asla duruşumdan taviz vermedim, aramızda ki mesafeyi hep korudum.
Benim orda 1 ay kalmama surat yaptığını sanmıyorum, aksine ben giderken o 1 aydan sonra, sana iyice alıştık keşke gitmesen yavrum gibi sözler etmişti. Ne olduysa ondan sonra oldu. Daha yazmadığım çok şey var demiştim, birinin de dikkatini çekseymiş..
Bu insanların hiç biri gerçek anlamda, "kötü" değiller.
Sadece annesi kızlarından, kızları annesinden, babası kızlarından etkilenerek böyle bir kısır döngü içerisine girdikleri anda dış dünyaya karşı kendini kapatıp sadece kendini düşünüp karşı tarafı yıkmaya gayret eden ama bunun kötü sonuçlar doğuracağını düşünmeden yapan, adı nedir bilmiyorum ama böyle insanlar işte.
Ben burda ne bana ne O'na hak verin, ne aileme ne de O'nun ailesine hak verin ya da haksızlar diyin diye yazmadım.
Şu andan sonra nasıl destekçi olabilirim ya da ne yapmam gerekir diye fikirlerinizden yararlanmak adına yazdım çizdim.
Yapılmış bir ahlaksızlık yok, basitlik yok, ben ve ailem açısından adaletsizlik yok, kötülük yok, sadece bilinçsizlik ve kültür yapısına dayalı sorunlar, bundan kaynaklı yanlışlar var.
Şurda yazıp duranlar, özellikle de ısrarla sevimsiz elektriklerle yazanlar, benim ne durumda olduğuma dair bir fikirleri bile yokken, şu yazdıklarından sonra zaten kötü durumda olan benim belki intihar edebileceğimi düşünmeleri gerekirdi herşeyi çok bilir havalarındalar ya, bunuda değerlendirerek yazıp, sonra oturaklı bir cevap beklemelilerdi.
Bu yüzden şu çok bilirim, yaptığın baştan sona hata, aman unut adam olmaz, ağır başlı olmamış, e bide adamla yatıp kalktıysa daha neden evlenmek istesin ki adam, kadın ekmeğinide suyunuda vermiş 1 ay kalmasaydı suratta yapmazdı diyen herkes biraz sussun.
Diyecekse de, bunların belki aynılarını fakat daha kabul edilir ve yumuşak bir şekilde yazanlar var, biraz örnek alsnlar.
Ben çocuk değilim, 22 yaş çok büyük bir yaş olmayabilir fakat pek çok insandan (yaşları çokçaa büyük pek çok insandan) daha fazla şey yaşamış ve şu aşk söz konusu olunca tam bir tecrübesizlikle doğru kararlar belki alamayan fakat aşk haricinde ki her türlü konuda gayet oturaklı, yerinde, olgun ve olması gereken kararlar alabilen biriyim.
Birinin zayıf olduğunu hissettiği bir konuda böyle bir platforma yazıyor olmasını fırsat bilip kişiyi ezmek, üzmek, resmen hakaret boyutunda üstü kapalı bir şekilde, biraz namuslu olsaydın, ahlaklı olsaydın aman ne rahatsınız gibi mesajlar vermek isteyen herkesi de çok acı ki, fikir alabileceğim insanlar olabileceklerini düşünerek çok fazla insan saymışım.
O yazanlardan biri çıkıpta hayır ben bunu demek istemedim desin.. Sanmıyorum ya.
Hoş bu yazıyı okuduntan sonra " yooo aynen de öyle demek istedim " diyenler bile olabilir gibi geliyor ne yazık ki. Çünkü kendinizi klavye başında ki bilir kişi moduna çoktan sokmuş görünüyorsunuz.