- Konu Sahibi GuerillaTanya
-
benim de göğsümde omzumda ve kolumda (aşı yerimde) keloidlerim mecut. yaklasik 15 yıldır bunlarla uğraşıorum. ilk cildiyeye gittiğimde doktor senin etin kötü diyerek göndermişti.daha sonr 7 yıl önce iğne tedavisi gördüm yalnız normalde 3ten fazla yapılmaması gereken kortizon bana 5 6 kere yapıldı bunun sonucunda kıllanma ve kilo alma gbi yan etkilerle uğrastım bır de. en son 2 yıl önce bir iğne daha yaptırdım ama hiçç o kadar acımamıştı. göğsümdeki keloidin içi cok umusadığı için iğde içinde durmuomus ayy cok kotüydüüü. şimdi annemler bidaha doktara gidelim dedikce gitmiorum artık cok sıkıldım nerdeyse tüm doktorlar gördü ama değişen bişey yok keloidin genişlemesi dışında. şu ara çok kaşınıo ama yapcak bişey yok. bişey sorcam hani doktorlar bünye yapıor felan diolar ya acaba bu da siğil gibi bişey mi duayla okumakla felan geçer mi ne dersiniz hanımlar? deneyenler var mı? ben düşünüyorum artık yer gök dua üstüne demişler...
geçmiş olsun cansuy aynı hastalık bende var bende 10 yıldır bunla savaşıyorum hiç sonuç alamadım çok daha büyük ve çok fazla vücuduma yayıldılar ne yapacagımı bilmiyorum bende çok mutsuz ve ümitsizim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?