- Konu Sahibi GuerillaTanya
ay çok geçmiş olsun allah kimseye dermansız dert vermesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 3.seansdan sonra artik pes ettim...tren istasyonunda acidan bayilmisim, 2 gün kendime gelemedim ne uyku uyudum ne bisey girdi bogazima...butun vucudumun icini bicak darbeleri vuruodu adeta...allahim..kimseye sen dermansiz dert verme. ben bidaha bu dondurucu sistemi yaptirmam, isterse keloid kalsin, böyle bi sikayetim yok görsellik disinda bi rahatsizlik vermiyor. ama o tedavi tedavi degil ya 2 gün bicak darbesi gibi acilar cektim bi bayildim bi ayildim yok mu baska caresi
bende almanyadan geliorum ve benimde keloidlerim var hemde aynı bölgede 4 tane ve 3 tanesi büyük bır tanesı kücük... biliorum çok zor bunlarla yaşamak ben 10 yıldır yaşıorum bunlarla.. nedeni ise tedaviye pek vakit ayırmadığımdan .. ama buz tedavisi aslında bende baya etkiliydi... üzerine bant yapıştırınca acı hıssetmıordum ve o yaralar şişdikten sonra bi kac günde patlayıp kuruolar ve gittikce kücülüolar... gercekten işe yarıodu ama bir sene sürekli yapman gerekıo... benım vaktım yoktu ve bu kötüydü tabi... ama inan yalnız diilsin bununla... bence fazla bekleme .. ben bekledım ve gittikce büyüyolar sinirlerini bozuolar kaşıntı başlıo sinirden ve kaşıdıkca büyüyolar... V yakalı şeyler giyemiorum aynen..evet arkadaslar tekrar ben...
3. seansda bayildim!
daha dogrusu dondurucuyu yaptilar ben sanci icinde kivrandigim halde agri kesici vermediler, istasyonda aglaya aglaya tren beklerken bayilmisim
bir hafta sancilarla bogustum ve bi degisiklik yok
üstelik kizil damarciklar görünüyor artik ben bisey yapmaktan vazgectim psikolojik olarak bunalimdayim