Sandviç - Kanepeler Kek Kalıbında Peynirli Börek ve Kahvaltı Sofram-Sütaş Süt Sponsorluğunda

Allahim bu ne guzel sofra bu ne güzel sunum hersey coook güzel .. Yarismada birinci olurmusun bilmem ama benim birincimsin ♡♡
He tek gözüme batan şey sucuklu yumurtanin bakir bir sahanda olmamasi o sofrada azcik siritmis çunkü hersey son model
Ellerine sağlık

Alpiciğim sizlerden gizli neler yapıyorum bak,yakalandımÇok çok teşekkürederim canım benim.O bakır sahan benimde aklımdaydı canım haklısın ama işte elimde o vardı onunla yaptım,aslında mini teflonumda vardı ama elim hızlı hızlı buna gitmiş demekki,olsunnn...Ben zaten eskiyim,masada da beni yansıtan eski birşey bulunsun

Yakalarizz biz :)
Sen mi eskisin o zaman ne varsa eskilerde varmis yamugum prensesim keske benim ablam olsan :))
Iki elin var ama masallah o iki elde yuz marifet var ♡♡

Böreği yapmaya tepsi bulamamışsın,kek kalıbında yapmışsın,tavayı sorun ediyorlar

Çok çok teşekkürederim,çok memnun oldum yazdıklarınıza.Bu arada sizin profili her gördüğümde eski koşarken lombür lombür sallanan hali aklıma geliyor
Önceden hareketli avatardı.Şimdi hareket etmiyor maalesef öyle kazulet gibi kaldı avatarım :)) Koşuyordu memeler sağa sola sallanıyordu,birde öyle görseydin

En sevdiğim börek peynirli börek,olsada yesem şimdi .
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor,başarılar bu arada...

Oyyy prensesim hoşgeldinn ellerine sağlık harika olmuş bu sofraa.. Ellerin kolların dert görmesinn..

Yakalarizz biz :)
Sen mi eskisin o zaman ne varsa eskilerde varmis yamugum prensesim keske benim ablam olsan :))
Iki elin var ama masallah o iki elde yuz marifet var ♡♡
Oyyy canım benim keşke...Benim hiç ablam yada kızkardeşim yok,keşke...

Son düzenleme:
Önceden hareketli avatardı.Şimdi hareket etmiyor maalesef öyle kazulet gibi kaldı avatarım :)) Koşuyordu memeler sağa sola sallanıyordu,birde öyle görseydin
Evet evet biliyorum,ben de onu diyorum zaten :)avatarlar hareketliydi o zamanlar,memeler bir sağa bir sola sallanıyordu ne güzel,sonra da evde oturduğum yerde benimkileri sallamaya çalışıyordum öyle lömbür lömbür sallanmıyorduİyi böyle iyi,sallanmasın yoksa kıskanıyorum

Son düzenleme:
Oyyy prensesim hoşgeldinn ellerine sağlık harika olmuş bu sofraa.. Ellerin kolların dert görmesinn..
Hoşgeldin kakaocuğum,bittimi çilensen yokken kulaklarını çınlattık senin,şimdi kakaom gelsede bize mükemmel bir sofra hazırlasa diye

Çok teşekkürederim canım,gerçi istediğim gibi olmadı ama olsun,sağol birtanem

Bitti ,bitti geldim canım sağolun gördüm yazdıklarınızı.....Allah razı olsun güzel düşünceleriniz için..

Huhhhuuuuu yamığımmm sahalara donmuşş.. Muuhteşemm gorunuyo hayatım, valla tarifini de sofranı da sunumunu da çook beğendim.. Benmde arkadaşlarım kahvaltıya gelck onumuzdeki hafta bu tarifi deniycem sanırım

Çok çok teşekkürederim bebem benimdöndüm valla,muhteşem değil ama olsun,terim soğumuş,az daha ısınmam lazımCidden dene canım,sos yetmezse tekrar 1 yumurtayla ölçüleri yarıya indirerek sos yap,yani sosunu bol tut,enfes oluyor ,hem göze hem damağa

oho soğuk terin buysa sıcağı bizi yakar kavurur cidden bayıldım, heleki şuan karnım,zil çalıyo boreğe bakıp bakıp iç çekiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…