Sandviç - Kanepeler Kek Kalıbında Peynirli Börek ve Kahvaltı Sofram-Sütaş Süt Sponsorluğunda

Evet canimcım:)) eşim kızıyor ama:)) bazen söylenmesin diye yatmış gibi yapıyorum
Sonra onu uyutup buraya mı kaçıyorsun,ben genelde öyle yapıyorum daYoksa hem kk da olup hem de eşimi dinlersem adamın her dediğine hıhı,tamam,oldu gibi cümleler kuruyorum,o da en sonunda tamam anlaşıldı , kadınlar kulubündesin deyip odasına çekiliyor

Hahah aynen:)) beni anlattın.ama eşim zaten şimdi yeni geldi işten. Maalesef 4 12 saatleri arasında çalışıyor. Oyüzden kızdırmamaya çalışıyorum onu. Ama senin dediğin gibi çoğu zaman uyuyamadiğim için gece buralardayım

Başarılar canım çok güzel duruyo :) Ayy kesme tahtann da.gozum kaldı nerden ayıptır sorması

Başarılar canım çok güzel duruyo :) Ayy kesme tahtann da.gozum kaldı nerden ayıptır sorması

Ellerine saglik ablacim, muhtesem gözüküyor yarismada basarilar dilerim, gönlümün birincisi sensin

Ellerine saglik ablacim, muhtesem gözüküyor yarismada basarilar dilerim, gönlümün birincisi sensin
Ebrulim canım benim,çok teşekkürederim,iki çift güzel lafın yeterO gönüle girebilmek benim için dünyalara bedel,iki gönüle,iki kalbe birden girebilmişim,sağol canım

Ay çok hoşmuss cahillik başa bela :))
Hiç olurmu öyle şey,estağfurullah,sadece eğer almayı düşünüyorsanız belki ekmek tahtası diye düşünür almaktan vazgeçer yada aksine yanılıp almayı düşünürsünüz diye düşündüm.Yani yanlışlık olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…