- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
-
Benim bu masa işi biraz karışık ve acele oldu anlatmayayım şimdi,ayyy hani şu düğünlerde oynamasını bilmeyen utangaç yeni gelinler gibi oldum,bahaneye bakarmısın beceremedim demiyorum da yerim daroho soğuk terin buysa sıcağı bizi yakar kavururcidden bayıldım, heleki şuan karnım,zil çalıyo boreğe bakıp bakıp iç çekiorum
muhakkak denicem, çok beğendim hem değişik bi tarif hem çok pratikBenim bu masa işi biraz karışık ve acele oldu anlatmayayım şimdi,ayyy hani şu düğünlerde oynamasını bilmeyen utangaç yeni gelinler gibi oldum,bahaneye bakarmısın beceremedim demiyorum da yerim dar
Yok ama böreğime kefilim,bu konuda hiç mütavazi olamayacağım,cidden denemeni tavsiye ederim ama peyniri ben tam yağlıyla yaptım,o da tadını farkettirir
çok teşekkürederim pembişim böğürtlenimeline sağlık canım başarılar
Oooo kimleri görüyorumyamukprenses sunum da harika börek de harika, kahvaltı takımı da harika.
Cıvıl cıvıl, bahar kahvaltısı..
Çok beğendim, başarılar..
Gel beraber yiyelim diyeceğim msg canım benim ama üstüne daha ne kahvaltılar geldi geçtiAllahımmm şu köşede aglamak istiyorum sofraya bakoyumu sana veriyorum seni seçtim pikachu
4 yufka kullanmışsın değil mi?
Deniyorum tarifini ama kıymalı versiyonunu..
Teşekkürler ve ellerine sağlık şeker
Aaaa yaptınız mı ellerinize kollarınıza sağlık,valla benim yaptığım börekten daha güzel gözüküyorEki Görüntüle 1793120 Eki Görüntüle 1793121 Eki Görüntüle 1793124
Bayıldık tadına da.. Tekrar teşekkürler canım
(Tezgahı batırmışım azcık)
Akşam yatmaz sabah kalkmaz yamuk kalk artık öğle oldu nerelerdesin
Kahvaltı deyince aklıma arkadaşımla hafta sonu nöbetlerinde yaptığımız kahvaltılar aklıma geliyor. Ondan kalma alışkanlık oldu kahvaltıda maydanoz ve pastırma yiyorum tavsiye ederim canım eşim de ekmek arası ceviz yer kahvaltıdaGel beraber yiyelim diyeceğim msg canım benim ama üstüne daha ne kahvaltılar geldi geçtiKeşke bunlar lafta kalmasa da tüm kk hep birlikte güzel muhabbetli kahvaltılar yapsak,hiç üşenmem bir daha bir daha hazırlarım sizlere Çok ama çoookkk teşekkürederim canım benim
Çok teşekkürederim deadline canımKahvaltı tabakların çok tatlihersey mükemmel duruyor ya resmen ekrana yapisacagim birazdan eline saglik
teşekkürederim,güzel sözleriniz herşeye bedelEllerine sağlık, çok güzel görünüyor sofranız. Başarılar dilerim:)
olsun maksat karın doyurmak değil mi,ha kocaman bir sofra ha ekmek arası peynir zeytin,valla biz de sadece haftasonları böyle kahvaltı yapabiliyoruz,haftaiçi ben de kuru ekmek ve peynire talim ediyorum,çaktırmaKahvaltı deyince aklıma arkadaşımla hafta sonu nöbetlerinde yaptığımız kahvaltılar aklıma geliyor. Ondan kalma alışkanlık oldu kahvaltıda maydanoz ve pastırma yiyorum tavsiye ederim canım eşim de ekmek arası ceviz yer kahvaltıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?