• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Kek Kalıbında Peynirli Börek ve Kahvaltı Sofram-Sütaş Süt Sponsorluğunda

oho soğuk terin buysa sıcağı bizi yakar kavurur :KK70: :KK70: cidden bayıldım, heleki şuan karnım,zil çalıyo boreğe bakıp bakıp iç çekiorum :confused: :KK70:
Benim bu masa işi biraz karışık ve acele oldu anlatmayayım şimdi,ayyy hani şu düğünlerde oynamasını bilmeyen utangaç yeni gelinler gibi oldum,bahaneye bakarmısın beceremedim demiyorum da yerim dar:KK70:

Yok ama böreğime kefilim,bu konuda hiç mütavazi olamayacağım,cidden denemeni tavsiye ederim ama peyniri ben tam yağlıyla yaptım,o da tadını farkettirir:KK66:

Benim bu masa işi biraz karışık ve acele oldu anlatmayayım şimdi,ayyy hani şu düğünlerde oynamasını bilmeyen utangaç yeni gelinler gibi oldum,bahaneye bakarmısın beceremedim demiyorum da yerim dar:KK70:

Yok ama böreğime kefilim,bu konuda hiç mütavazi olamayacağım,cidden denemeni tavsiye ederim ama peyniri ben tam yağlıyla yaptım,o da tadını farkettirir:KK66:
muhakkak denicem, çok beğendim hem değişik bi tarif hem çok pratik ;)

4 yufka kullanmışsın değil mi?
Deniyorum tarifini ama kıymalı versiyonunu..
Teşekkürler ve ellerine sağlık şeker:KK19:

20160311_133418.jpg
20160311_133532.jpg
20160311_133701.jpg

Bayıldık tadına da.. Tekrar teşekkürler canım:KK15:
(Tezgahı batırmışım azcık:KK45:)

Son düzenleme:
yamukprenses yamukprenses sunum da harika börek de harika, kahvaltı takımı da harika.
Cıvıl cıvıl, bahar kahvaltısı..
Çok beğendim, başarılar..
Oooo kimleri görüyorum:KK37:Çok teşekkürederim İpekçiğim,bahar geldi artık,benim içim kıpır kıpır,ruhum neşeli,bunu kahvaltıma da yansıtmak istedim,ne kadar başarabildim bilmiyorum ama sizin dostane kelimeleriniz yeterde artar bana:KK36:

Allahımmm şu köşede aglamak istiyorum sofraya bak :cry: oyumu sana veriyorum seni seçtim pikachu :KK9:
Gel beraber yiyelim diyeceğim msg canım benim ama üstüne daha ne kahvaltılar geldi geçti:kk77:Keşke bunlar lafta kalmasa da tüm kk hep birlikte güzel muhabbetli kahvaltılar yapsak,hiç üşenmem bir daha bir daha hazırlarım sizlere:KK19:Çok ama çoookkk teşekkürederim canım benim:KK60:

4 yufka kullanmışsın değil mi?
Deniyorum tarifini ama kıymalı versiyonunu..
Teşekkürler ve ellerine sağlık şeker:KK19:

Eki Görüntüle 1793120 Eki Görüntüle 1793121 Eki Görüntüle 1793124

Bayıldık tadına da.. Tekrar teşekkürler canım:KK15:
(Tezgahı batırmışım azcık:KK45:)
Aaaa yaptınız mı ellerinize kollarınıza sağlık,valla benim yaptığım börekten daha güzel gözüküyor:KK37:tek kelimeyle harikasınız:KK9:Ne mutlu bana,verdiğim tarifi hiç tanımadığım ama burada gönülden hissettiğim insanlar deniyor yapıyor,bir de gösteriyor,gerçekten çok mutlu oldum,dilerim gerçekten beğenmişsinizdir,bu arada 5 yufkayla yapılıyordu, siz kaç yufkayla yaptınız bilmiyorum fakat gerçekten harika gözüküyor,afiyet olsun,cidden çok mutlu oldum,teşekkürler:KK60:

Akşam yatmaz sabah kalkmaz yamuk kalk artık öğle oldu nerelerdesin:KK53:
:KK70::KK70::KK70:tam benlik bir kelime olmuş deynepnazcığm,akşam yatmaz sabah kalkmaz yamuk:KK48:sorma yahu telden yazmayla ilgili problemim var benim,haftasonu çok yoğundum pek evde değildim,evde pc nin başında olmayınca yazamıyorum canım,telden hızlıca bakıp bakıp çıkıyorum genelde.

Gel beraber yiyelim diyeceğim msg canım benim ama üstüne daha ne kahvaltılar geldi geçti:kk77:Keşke bunlar lafta kalmasa da tüm kk hep birlikte güzel muhabbetli kahvaltılar yapsak,hiç üşenmem bir daha bir daha hazırlarım sizlere:KK19:Çok ama çoookkk teşekkürederim canım benim:KK60:
Kahvaltı deyince aklıma arkadaşımla hafta sonu nöbetlerinde yaptığımız kahvaltılar aklıma geliyor. Ondan kalma alışkanlık oldu kahvaltıda maydanoz ve pastırma yiyorum tavsiye ederim canım eşim de ekmek arası ceviz yer kahvaltıda:KK48:

Kahvaltı tabakların çok tatli:-) hersey mükemmel duruyor ya resmen ekrana yapisacagim birazdan eline saglik:KK66:
Çok teşekkürederim deadline canım:KK200:evet tabaklarımı bende çok seviyorum,çiçekli böcekli falan:KK48:Tekrar güzel yormun için teşekkürederim,diğer kızlar da harikalar yaratmış baksanıza,herkesin elleri dert görmesin,emeklerine sağlık,sen de gelsene:KK19:

Kahvaltı deyince aklıma arkadaşımla hafta sonu nöbetlerinde yaptığımız kahvaltılar aklıma geliyor. Ondan kalma alışkanlık oldu kahvaltıda maydanoz ve pastırma yiyorum tavsiye ederim canım eşim de ekmek arası ceviz yer kahvaltıda:KK48:
olsun maksat karın doyurmak değil mi,ha kocaman bir sofra ha ekmek arası peynir zeytin,valla biz de sadece haftasonları böyle kahvaltı yapabiliyoruz,haftaiçi ben de kuru ekmek ve peynire talim ediyorum,çaktırma:KK48:Kısacası haftasonu prenses,haftaiçi külkedisi sendromu:KK48:

benim niye böyle hayal gücüm yok nasil olsa mide gidiyor diye dograyip tabaga atip getiriyorum sofraya :KK70:

hayal gücünüze bayildim salatalikla salam birlesimi olsun peynir tahtanizi süslemeniz süper :kk77:

ellerinize saglik yarismada basarilar dilerim :KK68:

Back