Sandviç - Kanepeler Kek Kalıbında Peynirli Börek ve Kahvaltı Sofram-Sütaş Süt Sponsorluğunda

BoreeeekkkkEllerine saglik tatlim keske kiyu renkli bir nasa ortusu kullansaydin servislerin daha belli olurduhic sevmem borekkk
Sorma evlaefe ,bu masa örtüsünün bende hikayesi var ama hiç oralara girmeyeyim,aslında peçetelerin takımı pembe dantelli bir masa örtüm vardı ilk onu sermiştim ancak herşey pembe pembe olmasın diye sonradan çektimBen de hiç sevmem börek

ellerine sağlık börek enfes görünüyor masada çok iştah açıcı yarışmada başarılar dilerim
Çok teşekkürler soocute canımbörek cidden güzel oluyor,denemediysen denemeni mutlaka tavsiye ederim,masanın ışığı konusunda tereddütüm var ama oradan iyi görünüyorsa ne mutlu bana.

Çok teşekkürederim güzel yorumun için

Olsun canım sen de aynı tarifle katıl ne farkeder,herkesin masa sunumu farklı nede olsa,sen de gel
Aynı tarif olmaz, ayıp hem kendimi hem seni niye sabote ediyim ki
Kafamda bir sürü şey var, kahvaltı menüm geniştir aslında ama sorun ben bu memlekette yalnızım, yani yapıp edip oturup tek yemekte işime gelmiyor, eşimi hafta sonu yakalayabilirsem inşallah bir şeyler yaparım

Haklısın canım,dün hızlı hızlı yazınca birkaç şeyi atlamış olabilirim,hatta yazıya ilave etmem gereken birkaç şey daha var,çok teşekkürederim uyarın içinTamam düşünmek başlamanın yarısıdır,başlamakta bitirmenin yarısı,tamam oldu bizim bu işEn kısa zamanda seni de bekliyoruz canım,eminim harika bir sofra hazırlayacaksın

Haklısın canım,ben de yarışmaya katılmak için haftasonunu bekledim,tek başına kahvaltı çekilmiyor,tamam o zaman haftasonuna senide bekliyoruz,ben seni çok merak ediyorum bu arada

Vayy vayyy vaaayy
Bu ne guzellik arkadasim , hele o sunumllarr simdi bayilazaaam
Tarife bayildim ,hic kek kalibinda denememistim ,mutlaka deniycem canim
Super guzel gorunuyor herses Hem mideye.hem goze hitap ediyor

Ellerine saglik prensesim ,basarili olcagindan eminim ama yine de basarilar diliyorum canim

Ben de 2 senedir kek kalıbında yapmaya başladım Nurcuğum,hem lezzet hem görsel olarak hoş olduğunu düşünüyorum, hem de çok pratik.Fotolar pek istediğim gibi olmadı ama olsun.
Güzel cümlelerin için ayrıca çok teşekkürederim canımsenin masan daha güzeladım hıdır,elimden gelen budur

İddialı değilim
Hiçbirimiz iddialı değiliz ki,önemli olan paylaşmak ve bu tatlı heyecanı yaşamak.Hem birbirimizden çok değişik tarifler öğreniyoruz,benim buradan öğrenip,deneyip yapıp daha sonra oluşturduğum tarif defterim bile var.

Üstelik burası siyaset gibi değil,herkes aynı dilden konuşuyor,belki de en çok sevdiğim bu,herkes dost,herkes arkadaş...Yaşasın yemek yemekHaydi sen de kop gel günahlarından,bekliyorum yarışmaya

boyle kahvaltı olsa da cagrılsak hep biz hazırlıyoz ya

Hep ne düşünüyorum biliyormusunuz,şöyle koskaca bir masa olsa ve tüm kk etrafında toplansa,gülüp oynaşarak yemek yesek,muhabbet etsek diye.Yolu Antalyaya düşen herkesi beklerim,ben size daha güzellerini yaparım,teşekkürederim

Cumartesi yada pazar inşallah..
Çok gaza geldim

Son düzenleme:
antalyami yasadıgın yer de sofran kadar guzel basarılar diliyoruummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…