- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
-
Sorma evlaefe ,bu masa örtüsünün bende hikayesi var ama hiç oralara girmeyeyim,aslında peçetelerin takımı pembe dantelli bir masa örtüm vardı ilk onu sermiştim ancak herşey pembe pembe olmasın diye sonradan çektimBoreeeekkkkEllerine saglik tatlim keske kiyu renkli bir nasa ortusu kullansaydin servislerin daha belli olurdu hic sevmem borekkk
Çok teşekkürederim,sizi de bekleriz yarışmayaMasada yok yok
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar.
Her şey çok güzel olmuş.
Çok teşekkürler soocute canımellerine sağlık börek enfes görünüyor masada çok iştah açıcı yarışmada başarılar dilerim
Hahahaa kıskannççççŞike var saymıyorum,hemşehriler birbirini kayırıyor,mızıkçılık yapıyor.
Aynı tarif olmaz, ayıp hem kendimi hem seni niye sabote ediyim kiÇok teşekkürederim güzel yorumun için
Olsun canım sen de aynı tarifle katıl ne farkeder,herkesin masa sunumu farklı nede olsa,sen de gel
Çok teşekkürederim,sizi de bekleriz yarışmaya
Haklısın canım,dün hızlı hızlı yazınca birkaç şeyi atlamış olabilirim,hatta yazıya ilave etmem gereken birkaç şey daha var,çok teşekkürederim uyarın içinBir püf noktası da fırına koymadan önce en az yarım saat buzdolabında bekletmek.Sosunu daha iyi çekiyor..Ben daha düşünme aşamasındayım ne yapsam diye.Aklımda birşeyler var ama henüz tam karar veremedim.
Haklısın canım,ben de yarışmaya katılmak için haftasonunu bekledim,tek başına kahvaltı çekilmiyor,tamam o zaman haftasonuna senide bekliyoruz,ben seni çok merak ediyorum bu aradaAynı tarif olmaz, ayıp hem kendimi hem seni niye sabote ediyim ki
Kafamda bir sürü şey var, kahvaltı menüm geniştir aslında ama sorun ben bu memlekette yalnızım, yani yapıp edip oturup tek yemekte işime gelmiyor, eşimi hafta sonu yakalayabilirsem inşallah bir şeyler yaparım
İddialı değilimHaklısın canım,ben de yarışmaya katılmak için haftasonunu bekledim,tek başına kahvaltı çekilmiyor,tamam o zaman haftasonuna senide bekliyoruz,ben seni çok merak ediyorum bu arada
❤❤❤❤Teşekkürederim hemşehrim
inşallah deniycem prenses her şey çok güzelÇok teşekkürler soocute canımbörek cidden güzel oluyor,denemediysen denemeni mutlaka tavsiye ederim,masanın ışığı konusunda tereddütüm var ama oradan iyi görünüyorsa ne mutlu bana.
Çok teşekkürederim Pirayeciğimellerine sağlık canım çok güzel görünüyor başarılar
Ben de 2 senedir kek kalıbında yapmaya başladım Nurcuğum,hem lezzet hem görsel olarak hoş olduğunu düşünüyorum, hem de çok pratik.Fotolar pek istediğim gibi olmadı ama olsun.Vayy vayyy vaaayy
Bu ne guzellik arkadasim , hele o sunumllarr simdi bayilazaaam
Tarife bayildim ,hic kek kalibinda denememistim ,mutlaka deniycem canim
Super guzel gorunuyor hersesHem mideye.hem goze hitap ediyor
Ellerine saglik prensesim ,basarili olcagindan eminim ama yine de basarilar diliyorum canim
Hiçbirimiz iddialı değiliz ki,önemli olan paylaşmak ve bu tatlı heyecanı yaşamak.Hem birbirimizden çok değişik tarifler öğreniyoruz,benim buradan öğrenip,deneyip yapıp daha sonra oluşturduğum tarif defterim bile var.İddialı değilim
boyle kahvaltı olsa da cagrılsak hep biz hazırlıyoz ya
Hiçbirimiz iddialı değiliz ki,önemli olan paylaşmak ve bu tatlı heyecanı yaşamak.Hem birbirimizden çok değişik tarifler öğreniyoruz,benim buradan öğrenip,deneyip yapıp daha sonra oluşturduğum tarif defterim bile var.
Üstelik burası siyaset gibi değil,herkes aynı dilden konuşuyor,belki de en çok sevdiğim bu,herkes dost,herkes arkadaş...Yaşasın yemek yemekHaydi sen de kop gel günahlarından,bekliyorum yarışmaya
antalyamiHep ne düşünüyorum biliyormusunuz,şöyle koskaca bir masa olsa ve tüm kk etrafında toplansa,gülüp oynaşarak yemek yesek,muhabbet etsek diye.Yolu Antalyaya düşen herkesi beklerim,ben size daha güzellerini yaparım,teşekkürederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?