- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
- Konu Sahibi yamukprenses
-
Ben de 2 senedir kek kalıbında yapmaya başladım Nurcuğum,hem lezzet hem görsel olarak hoş olduğunu düşünüyorum, hem de çok pratik.Fotolar pek istediğim gibi olmadı ama olsun.
Güzel cümlelerin için ayrıca çok teşekkürederim canımsenin masan daha güzel adım hıdır,elimden gelen budur
Bekliyoruz canımCumartesi yada pazar inşallah..
Çok gaza geldim
Teşekkürederim Nurcuğum,umarım marka söylemek yasak değildir,Karaca dan aldım ,ben de görür görmez vurulmuştum,zaten doğrudüzgün kahvaltı takımım da yoktu iyi oldu.Ne alaka ya,ben senin masaya bayıldımmmhele tabakların bi harika Markası ne veya nereden aldın canım hakketen , deseni şekli , rengi beni benden aldı ya
Teşekkürederim buyurun gelin diyeceğim ama uzağız,paylaşmayı çok severim,olmadı belki sizde bize yaparsınız,teşekkürederim tekrarEllerine sağlık . şu an o sofrada olmayı çok isterdim
Çok teşekkürederim Nevoşum,elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalıştımPrensesim ellerine emeğine sağlık
Kahvaltı sofran müthiş görünüyor..
Yarışmada bol şans diliyorum
Tamam işte süperrr,hemen yufka al,peynirde varsa hazırlaması pişmesi sunumu en fazla 45 dakikanı alır canım,sosunu bol koy ama ,afiyet olsun.Allahımmmm tam da akşam için arkadaşım rica etmişti misafiri gelecekmiş bana bi çeşit tuzlu yapar mısın diye
hemen deneyeyim harika gözüküyorellerine sağlık
Ooooo kimleri görüyorummmBayıldım ellerine sağlık hepsinden istiyorum
Teşekkürederim Nurcuğum,umarım marka söylemek yasak değildir,Karaca dan aldım ,ben de görür görmez vurulmuştum,zaten doğrudüzgün kahvaltı takımım da yoktu iyi oldu.
Bende senin tabaklarına bayıldım,çiçekli çiçekliZaten bana çiçek,böcek,çer çöp olsun yeter,bayılıyorum öyle şeylere
Demiştim sana zevklerimiz çok benzer diyeBildiğim kadaryla yasak değil canım
Off bayıldım hakketen , hemen bi bakim
Bende ağır şeyleri sevmem ,böyle renkli , cicili icili,şirin bıdık şeylere bayılırımTeşekkür ederim canım, zevklerimiz birbirine çok yakınmış hatta aynı nile denebilir
Ooooo kimleri görüyorummmHanım ablam gelmiş,hoşgeldin ablacığım keşke ekrandan uzatmak mümkün olsa ben hepsinden sana verirdim Çok teşekkürederim Hanım ablam
Çok sağol ablam,şu canayakınlığın,iki güzel kelimeyi esirgememen dünyalara bedelHoş gördüm hayatım sağolyemiş kadar oldum sunum zaten süper olmuş bayıldım
Çok sağol ablam,şu canayakınlığın,iki güzel kelimeyi esirgememen dünyalara bedelDaha güzellerini dünürlerin yapsın inşaallah
Tadı güzel buna kefilim,ev de rahatça deneyebilirsiniz,çok teşekkürederimGoruntu Cok guzel tadi da oyledir eline saglik
Tadı güzel buna kefilim,ev de rahatça deneyebilirsiniz,çok teşekkürederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?