Sandviç - Kanepeler Kek Kalıbında Peynirli Börek ve Kahvaltı Sofram-Sütaş Süt Sponsorluğunda

Ne alaka ya,ben senin masaya bayıldımmmhele tabakların bi harika Markası ne veya nereden aldın canım hakketen , deseni şekli , rengi beni benden aldı ya

Allahımmmm tam da akşam için arkadaşım rica etmişti misafiri gelecekmiş bana bi çeşit tuzlu yapar mısın diye
hemen deneyeyim harika gözüküyor ellerine sağlık

Ne alaka ya,ben senin masaya bayıldımmmhele tabakların bi harika Markası ne veya nereden aldın canım hakketen , deseni şekli , rengi beni benden aldı ya
Teşekkürederim Nurcuğum,umarım marka söylemek yasak değildir,Karaca dan aldım ,ben de görür görmez vurulmuştum,zaten doğrudüzgün kahvaltı takımım da yoktu iyi oldu.

Bende senin tabaklarına bayıldım,çiçekli çiçekliZaten bana çiçek,böcek,çer çöp olsun yeter,bayılıyorum öyle şeylere

Son düzenleme:
Allahımmmm tam da akşam için arkadaşım rica etmişti misafiri gelecekmiş bana bi çeşit tuzlu yapar mısın diye
hemen deneyeyim harika gözüküyor ellerine sağlık
Tamam işte süperrr,hemen yufka al,peynirde varsa hazırlaması pişmesi sunumu en fazla 45 dakikanı alır canım,sosunu bol koy ama ,afiyet olsun.

Bildiğim kadaryla yasak değil canım
Off bayıldım hakketen , hemen bi bakim
Bende ağır şeyleri sevmem ,böyle renkli , cicili icili,şirin bıdık şeylere bayılırımTeşekkür ederim canım, zevklerimiz birbirine çok yakınmış hatta aynı nile denebilir

Demiştim sana zevklerimiz çok benzer diyeBen de senin gibiyim renkli çiçeklişirin şeylere bayılıyorum.Tabii bak hemen,aslında bak bugün dünya kadınlar günü,her yerde indirim var,yakınlarda bir yerde Karaca varsa bir baksana,belki bugüne özel indirime falan girmiştir,hatta ben de bakayım ne var ne yok

Ooooo kimleri görüyorummmHanım ablam gelmiş,hoşgeldin ablacığım keşke ekrandan uzatmak mümkün olsa ben hepsinden sana verirdimÇok teşekkürederim Hanım ablam

Hoş gördüm hayatım sağol yemiş kadar oldum sunum zaten süper olmuş bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…