Sandviç - Kanepeler Kek Kalıbında Peynirli Börek ve Kahvaltı Sofram-Sütaş Süt Sponsorluğunda

Belki de doğru olan sizsiniz,haklısınız sonuç olarak hepsi bir şekilde mideye gidiyor ve orada harmanlanıyor

Hayal gücünden ziyade biryerde görmüştüm şimdi yalan söylemeyeyim,daha başka süslemelerimde vardı ama o masaya konmadı,mesela bakın şu

Güzel sözleriniz için çok teşekkürederim ayrıca

Mutlaka deneyin tavsiye ederim,görsel olarak gerçekten değişik değil mi,çok teşekkürederim
Senin tarifinin güzel tarafı yamuk prensesciğim, gece yatmadan önce yapıp, üzerini streçleyip, buzdolabında durup, sabah direk fırına atılabilmesi, ki geceletince tüm malzemeyi içine çekiyor.. Ankarada otururken çok misafirim gelirdi ve benim kurtarıcı tarifimdi, sabahtan yada geceden yaparak pratiklik anlamında..

Evet 1bilinmeyen gerçekten pratik ve kurtarıcı bir tarif,yapmaya başlamamla fırına atmam arasındaki süre 10 dakika ya var ya yok sende biliyorsun.Senin güneş poğaçana da ben bayıldım bilinmeyen,harika bir görsellik,en kısa zamanda tarifini deneyip,komşulara akrabalara havamı atacağım

Poğaça türevleri aslında aram yoktur yemek anlamında ama bunun lezzeti gerçekten çok güzel.. Tariftede belirttiğim gibi 2 kişi için hamur ölçüleri fazla, o hamurdan sandviç ekmeği yaptım, sandviç olarakta çok güzel oldu.. Hazır sandviç ekmeklerine boşuna para vermeye gerek olmayacak tatta.. Bu arada fırından çıkarınca üzeri kuru olursa 3-5 dk havalandırıp, havlu yada bez ile ört.. 10-15 dk. Puf puf oluyor..

Tamam canım mutlaka bu püf noktalarını aklımda bulunduracağımÇok güzel olacağından zaten şüphem yok,ben hatta belki içine yeşil soğanda doğrarım.Yaparsam sana mutlaka foto atarım,bu sıra çok hamurişi aburcubur yedim,biraz ara vereyim,yapınca eşimle ben bitirinceye kadar uğraşıyoruz yoksaSandviç ekmeği iyi fikir bu arada,çok sevdim ben bu tarifi

Yamuğum daha yeni farkediyorum yarışmayı, bu ne güzel, ne şirin, ne iştah açıcı bir sofra böyle Böreğine bayıldım, Uğur böceklerine bayıldım

Gözlerim bayram etti keşke orada olsaydım da midem de bayram etseydi

Boğazına düşkün biri olarak 10 nomero diyorum, bayıldım bayıldım bayıldım
Seni yüz evetle uğurluyorum, ya da uğurlamıyorum en kısa zamanda görüşmemiz lazım
Oyum tabiki sana

Oyyy pinkpinim hoşgeldin canım,bu güzel sözleri yazan ellerine sağlıkKeşke ikram edebilseydim sana da ama sen daha güzellerini yaparsın güzelim benimGörüşelim tabii

Kek kalıbında börek, söylemeden edemedim yaa.
Bayıldııııııım

Ellerinize sağlık.
Teşekkürederim,çok sağolunYok öyle bayılınacak bir tarif değil belki ama yıllardır klasik fırın tepsilerinde yediğimiz peynirli böreğin bu sunumunu cidden bende çok beğeniyorum,çok çok teşekkürederim.

Kek kalibin da olmasina ayrica sasirdim ama goruntu muhtesem olmus.
Bilmiyorum bildigimiz peynirli borek ama yumusakligi bile anlasiliyor resimden :)

Ciddi anlamda izin gunumde denemeyi dusunuyorum

Basarilar diliyorum sana ve boregine :)

Kek kalibin da olmasina ayrica sasirdim ama goruntu muhtesem olmus.
Bilmiyorum bildigimiz peynirli borek ama yumusakligi bile anlasiliyor resimden :)

Ciddi anlamda izin gunumde denemeyi dusunuyorum

Basarilar diliyorum sana ve boregine :)
Ne mutlu oldum ya,çok çok teşekkürederim

Yapacak olursanız sosunu bol koyun,kek kalıbınızın derinliğine büyüklüğüne göre ve yine yufkaların kalınlığına genişliğine göre yumurtalı sos yetmeyebilir.Eğer sos yetmezse yeniden hazırlayın,ne kadar bol sos o kadar su böreği kıvamı..Eğer üşenmezseniz böreğinizi yapınca buraya fotoğrafını koyarmısınız

Tabi kiii koyarim :)
Olsada olmasa da Cok becerikli oldugum soylenemez ama bahtima ne cikarsa artik.

Kek kalibim sizinkinin metalinden.
Kek konusunda basarili, boregide yapar diye dusunuyorum :)

Bir aksilik olmazsa haftasonu yapicam.

Oyyy pinkpinim hoşgeldin canım,bu güzel sözleri yazan ellerine sağlıkKeşke ikram edebilseydim sana da ama sen daha güzellerini yaparsın güzelim benimGörüşelim tabii
İnşallah yamuğum, mutlu günlerde, huzurla, sağlıkla birbirimizi ağırlayalım inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…