Kedim benim yüzümden öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl yani sizin temizlik takıntınızdan dolayı mı hasta olmuş hepsini okudum ama bağlantıyı kuramadım? Canilik değilde dikkatsizliğin bedeli olmuş birde zayıf bir kediymiş herhalde. İnsan çok vicdan azabı çekiyor. Ben bu yüzden sahiplenemiyorum sizin kadar takıntım yok ama ben hayatım düzene oturmadan onunla ilgilenecek vakti sahip olmadan düşünmüyorum çünkü kedi köpek dediğiniz ilgi sevgi ister ve tüyü bokunu aynı bebeğiniz gibi temizlemeyi de kabul etmeyi gerektirir. Bundan dolayı sadece bahçemde geldikçe besliyordum yıllarca hayatımda ilk defa 1.5 senedir inanılmaz bağ kurduğum bi kediyle tanıştım. Biz ev yaptırdık taşınalı 5 ay oldu inşaat sürecinde tanıştık boncukla ilk tanıştığım an bile boynuma atlamıştı resmen eve girincede böyle oldu benim uyanacağım saati bilir hemen pencerede belirirdi hatta o kadar çok miyavlar konuşurdu ki hahhh mahallemizin gürültücüsü belli oldu derdim yan komşumuz besliyordu normalde nasıl beslemişse ekmeğe aşkla bağlıydı kedi hiç mama yememiş :) Sonra fark etmeden evladım olmuş o benim evet eve almadım bizimkilerde istemiyordu ama gerçekten sokak kedisiydi artık o yerinde asla durmazdı. Her gün uyanır uyanmaz boncuğu arıyordu gözlerim resmen güne onunla başlamak bir hobiydi güven içinde hissettiriyordu. Derken daha bi hafta önce araba çarpmış kendisine bekçi söyledi banada ağlayarak belki o değildir diye seslendim boncuk diye bağırdım sürekli ama gelmedi. İçim o kadar çok acıyor ki hala kendimi terk edilmiş boşlukta hissediyorum. İşte o zaman anladım ben evde besleseymişim yıllarca kahrolurdum. İnanılmaz özlüyorum keşke olsada tüylerini bulaştırsa her yerime tırlamasa yine bıçak gibi. Ama yok işte. Ne kadar kedi beslesemde onun yerini tutmuyor işte bakışları, davranışı, yaklaşımı gerçekten çok başkaydı.. Boncuğuma çarpan şerefsizleri Allah'a havale ettim ama ne fayda...

Başınız sağolsun çok üzüldüm. Umarım ona benzeyen bi cocuk bulabilirsiniz size onu hatirlatir hep

Çok üzücü bir durum evet ama çok ağır eleştirmişsiniz, daha sakin olun lütfen.

Hem kedi hem de köpek besledim.
Köpeğim aşılarına rağmen yaşayamadı.
Çok zor atlattığım dönemdi.
Kedimle avutmaya çalıştım ve onunla inanılmaz bir bağımız vardı.
Hayvan severim ama çoğunuzun yazdıklarına hayret etmeden geçemedim.
Hayvanları korumak için gösterdiğimiz sağduyuyu diğer canlılara da göstermeliyiz diye düşünüyorum.
Netice de terapistinin onayıyla sahiplenmiş.
Anne ve babasında ayrı ayrı bakmaya farklı kişilerle çözüm bulmaya çalışmasının hiç mi önemi yok?
Zaten vicdanen rahatsız ki bunları yazmış.
Cani olsaydı da yerden yere vursaydık.

Ruhumuzu tırmaladınız resmen. Bir de detaylı yazmış ki iyice çıldıralım. Kediyi temizlik değil açlık susuzluk öldürmüş
İçimi dökmek için yazmıştım kusura bakmayın. Bizde kaldıgı her zaman onu çok güzel besledim

Basiniz sagolsun hasta miydi

+1

Başınız sağolsun çok üzüldüm. Umarım ona benzeyen bi cocuk bulabilirsiniz size onu hatirlatir hep
Çok sağolun. Sarı siyahtı rengi hatta bi türü varmış onunda bilmiyordum bende niye çocuğu olmuyor çiftleşmiyor diyordum meğersem onların tamamına yakını kısır doğarmış keşke yavru bıraksaydı dedim oda belki o zaman gitmezdi. Ana yola asla çıkmazdı hep bahçemizdeydi ama bir şeyin peşine takılmış belli ki ve gece vakti olmuş koyu renkli olduğu için kamufle oluyor karanlıkta. İçeri zorla girmek istediği günleri özlüyorum hiç böyle hissedeceğimi düşünmemiştim. O günden beride hayatım boktan geçiyor zaten. Aynısını bulmak ümidiyle bakınıyorum bende...

Yanlis anlamadiysam Calico olarak geçiyor bahsettiginiz türler. Bayilirim bende calicolara benimki kahveli ve bryazdi ipek gibiydi tuyleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…