Kedim benim yüzümden öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oradan oraya sürüklenmek.. dilin yok diye ne hissettiğini dusunulmemesi
En sonda o kadar hasta olması ve bakışları
Kötü birsey yazmak istemiyorum ama gerçekten kötüsünüz. En son ana kadar nasıl rahat ettiniz kedi ölmese de oradan oraya sürüklenmek ztn onlar için ölüm gibi

Kusura bakmayın ama en hafif bunu yazabildim. Kendine bişey yapacağını sanmıyorum can tatlıdır. Tedavi olsun en kısa zamanda. Ben çok hassasım böyle şeyler söz konusu olunca ya. Benim de ilk kedim rahatsızdı, rahatsız olduğu için sahiplenmiştik iki hafta anca yaşatabildik zaten veterinerden çıkmadık öyle diyeyim. İyi olması için çok çabaladık ama doğuştan gelişim sorunu varmış ve bu nedenle kaybettik. Çok çok üzülmüş uzun bir süre unutamamıştım. Bir senedir şimdiki kedim var oğlum. Gözünün içine bakıyorum. Bişey olacaksa olur amenna bazı şeylerin önüne geçilmez ama bu sahiden büyük sorumluluk isteyen bişey. Ya biz hayvanı evde üç gün yalnız bırakıp bir yere gitmiyoruz ki büyüdü artık aslında kalabilir ama ben rahat edemem. Ne diyim yani konuşsam vallahi daha ağır konuşacağım susayım en iyisi

çok ciddiyim yapmasanız
Birden kibe mi takıldınız şimdi?
Bizim de kedimiz var bazen anneme bırakmak zorunda kalıyoruz en fazla bir haftalığına. Huyu, suyu değişiyor. Hırçın oluyor. Halsiz oluyor uyuyup duruyormuş falan.
Ki ben biliyorum annem iyi bakar ve oynar da.
Ama siz ailecek ordan oraya sürüklemişsiniz, kendiniz iyi olun diye kediciğin durumunu çok da takmamışsınız.
Siz de yaşayın demem, diyemem. Çünkü kediyi getirmez bu.
Sadece bencilliğinizden arınıp gerçekten durumu anlayıp bir daha yapmamanızı dileyebilirim.
Anlamak bile yetebilir zaten ama siz onu bile yapabilmiş değilsiniz sanki daha.

istiyorsanız özelden takip edersiniz her gün
birdaha ölümle ilgili blöf yapmayacağınıza şakasını bile yapmayacağınıza bu tarz bencilce düşüncelere girmeyeceğinize söz verin ?

Ayrıca kedi kadar temiz hayvan yoktur yaa eminim buna tüy deseniz tamam ama kedi ve pislik hiç bir araya gelmiyor nasıl basar

Hastaliginizin testini kedide mi yaptiniz? Aa bak gordun mu yeterince iyilesememisim birde alip hemen veterinerede goturmemissiniz . Niye bayram gecsin . Cocugunuz hastalansa, hastaliktan gozu gormese , kilo verse bayramimi bekleyeceksiniz. Birde oglum diyorsunuz

kib ne bilmiyorum o yuzden

Arkadaşlar karşınızda hayatı yeni öğrenmeye başlamış bir genç var, neler söylüyorsunuz böyle?
Ben bir kedi aşığı olarak inanılmaz üzüldüm ama çocuğun suçu yok ki; doktorunun okeyini alarak girişmiş bu işe.
Çevresindeki yetişkinler daha suçlu.
Barınaklara yardım ederek acını hafifletebilirsin canım.. Unutma hatasız kimse yoktur, eminim sen yaşadığın bu acıyla gerçek bir hayvansever olarak hayatına devam edeceksin.. Kedin sana birşey öğretti ve gitti. Onu bağrına bas ve hergün sula. Hayat acılara rağmen güzel Yaşamalısın hakkını vererek.

bizimki de mama torbasını parçalamış neredeyse yarısını yemişti garibim tüm gün tuvaletten çıkamadı o gün

Ruhumuzu tırmaladınız resmen. Bir de detaylı yazmış ki iyice çıldıralım. Kediyi temizlik değil açlık susuzluk öldürmüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…