Kayseri Tüp bebek Merkezleri

Evet yardımcısı var hemşire muhtemelen. Bilgilidir elbette de danışıyordur ama insan muhatabının gökalp bey olmasını istiyor. Bizi de rahatsız eden buydu.

Merhabalar tedaviler nasıl gidiyor ben pazartesi Gökalp beye muayene olacağım tedavimin 11. Günü başka bir ilde ikamet ediyorum iletişim telefonla yapıldı ve tedavimin gidişatı ile ilgili bir bilgim yok biz sonuçları watsaptan atıyoruz bir reçete geliyor süreçle ilgili bir bilgi verilmiyor E 2 değerim yükselmedi ultrasonda yumurtada büyüme var buradaki drum bu aşamada bırakılabilir diyor Gökalp beye bilgi istiyoruz mesajı attığımızda o muayenede belli olur cevabı alıyoruz öyle ise buradaki sonuçlarıma göre nasıl ilaç yazıyorsunuz bu 7. Tedavim ve süreçte kurulamayan iletişim nedeniyle ilk defa bu kadar stres yaşadım tedavi ile ne öngörüyırsunuz soruyorum cevap yok sosyal medyada anlattığı ilgi ve bilgiyi ben göremedim maalesef tam bir hayal kırıklığı

Canım E 2 değerin kaç ?
Bence yumurta muanede bile belli olmuyor. Bana 15 yumurta gözüküyor dendi, 19 toplandı.

Bende şehir dışından gittim, Reglin 3-13-18. Günleri gittim ve 18. Günde yumurta toplandi.

İletisimsiz konusunda şehir dışında olunca bende sorun yaşadım, kontrollere kendim gittiğim için o zaman değil de, sonrasında kimyasal yaşayınca. Yine de 2 kez telefonda konusabildim.

3 tane yumurta var amh düşük zaten E 2 64 çıktı 7. Opu olunca diğerlerinde binleri buluyordu ve 6 yumurta toplanıyordu şu an bambaşka bir tablo var E 2 yükselmeyi ce tedavi bırakılabilir dedi buradaki drum yumurtaların en büyüğü 19 cm Di en son ve bu kadar büyük yumurtaların daha çok E 2 üretmesi gerekirdi dedi ama kayseriden herhangi Bir yanıt alamadım

Canım anladığım kadarıyla muayenelerini dışardan başka doktor yapıyor sen sonuçları gönderiyorsun ve ona göre ilaç veriliyor… Eğer bu şekilde doğru anladıysam 11. Gündesin bence yumurta toplamadan önce de bir Gökalp önere muayene mi olsan?
Bende gökalp önerden aynı etkiyi aldım ilk ön görüşmede bizimle görüştü fakat sonra ki muayenelerde bende tabiri caizse yallap şap bir muayene oluyorum. Hiç bilgi vermiyor en azından şu kadar yumurta var şu milim olmuş şöyle olmalıydı, yada böyle iyi gidiyor hibi bişey demiyor. Ben soruyorum zorla muhattap oluyor. Hemşire çıkışta sorun varsa sor diyor da adam zorla çalışıyor gibi. Tvde ki yada sosyal medyada ki tatlı ilgili doktoru ben göremedim. Yoğun çalışması benim kul hakkıma girmesine sebep değil gerekirse hastasını azaltacak biz ta nerelerden gidiyoruz maddi manevi zor..
canım sen şuan tedavinin ortasındasın bana kalırsa çok strese sokma kendini neticede yanlış işlem olmaz. Ama dediğğm gibi bana kalırsa muayeneye git ve orda hocaya yüz yüze sor

Evet klinikte bekliyorum bakalım neler olacak artık maddi manevi tükenmiş durumdayız uzak mesafe de cabası hepimiz için hayırlısı olsun

Evet görüştük şükür 8 30 da klinikteydim öğlene doğru muayene oldum bir sistemsizlik var çarşamba toplama yapılacak gayet güzel anlattı sorularımı cevapladı şimdilik sorun yok

Evet görüştük şükür 8 30 da klinikteydim öğlene doğru muayene oldum bir sistemsizlik var çarşamba toplama yapılacak gayet güzel anlattı sorularımı cevapladı şimdilik sorun yok
Çok şükür herşey yolunda o zaman
inşallah doktor yada eşi & çevresi bu yazıları okur da bekleyen hastalara daha iyi bir hizmet verirler. Sonuçta gökalp öner bilgili ve çalışkan bir doktor. Yapay zeka sayılı merkezlerde var tüm bunlar bile çok iyi sebepler.
Çarşamba inşallah dolu dolu sağlıklı yumurtaların toplanır inşallah

Maalesef bu sefer de olmadı
Kaç yumurta toplandı canım hiç mi ulaşmadı yoksa benim gibi 5. Güne mi dayanamadılar acaba Lütfen canını sıkmamaya çalış benim de yumurta toplaması sonrası embriyolarım 5. Güne ulaşmadı 1 tane ulaştı o da genetikten kötü geldi gökalp hoca onu transfer etseydi boş gebelik olacaktı dedi. Şimdi yeniden yumurta toplamaya hazırlanıyoruz.

Regli oldun mu canım ?

3 yumurta toplandı 2 olgun çıktı bir tane döllendi 5. Gün aradılar istediğimiz gibi gelişmedi biyopsi almayı deneyelim mi dediler biz genetik analiz yaptırmak zorundayız her konuşmada hem dr a hem lab da konuştuğumuz insanlara bunu tekrar ediyoruz hiç mi hasta ile ilgili not alınmıyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…