-
- Konu Sahibi sadece soruyorum
TeşekkürlerBana iğnenin 6.gununde cetrotide baslandi
Evet yardımcısı var hemşire muhtemelen. Bilgilidir elbette de danışıyordur ama insan muhatabının gökalp bey olmasını istiyor. Bizi de rahatsız eden buydu.Şehir dışından gidenler için doktora ulasamama büyük sorun aynısı bizim başımıza da geldi ön görüşmeye gittiğimiz de baya ilgilendi sorularımıza cevap verdi tedavi planımızı oluşturdu ama olumsuzluk yasadigimizda doktora ulaşamadık hemşire mi asistan mi onunla konuşmaya çalıştık oda size dönücem dedi ertesi gün döndü ve ses kaydıyla. Sürece başlayınca doktora ulasilmiyor maalesef bu bizi rahatsız etti
İnşallah teşekkür ederim.Haklısınız.
İnşallah sizin de gönlünüze göre olur
Canım E 2 değerin kaç ?Merhabalar tedaviler nasıl gidiyor ben pazartesi Gökalp beye muayene olacağım tedavimin 11. Günü başka bir ilde ikamet ediyorum iletişim telefonla yapıldı ve tedavimin gidişatı ile ilgili bir bilgim yok biz sonuçları watsaptan atıyoruz bir reçete geliyor süreçle ilgili bir bilgi verilmiyor E 2 değerim yükselmedi ultrasonda yumurtada büyüme var buradaki drum bu aşamada bırakılabilir diyor Gökalp beye bilgi istiyoruz mesajı attığımızda o muayenede belli olur cevabı alıyoruz öyle ise buradaki sonuçlarıma göre nasıl ilaç yazıyorsunuz bu 7. Tedavim ve süreçte kurulamayan iletişim nedeniyle ilk defa bu kadar stres yaşadım tedavi ile ne öngörüyırsunuz soruyorum cevap yok sosyal medyada anlattığı ilgi ve bilgiyi ben göremedim maalesef tam bir hayal kırıklığı
Canım anladığım kadarıyla muayenelerini dışardan başka doktor yapıyor sen sonuçları gönderiyorsun ve ona göre ilaç veriliyor… Eğer bu şekilde doğru anladıysam 11. Gündesin bence yumurta toplamadan önce de bir Gökalp önere muayene mi olsan?3 tane yumurta var amh düşük zaten E 2 64 çıktı 7. Opu olunca diğerlerinde binleri buluyordu ve 6 yumurta toplanıyordu şu an bambaşka bir tablo var E 2 yükselmeyi ce tedavi bırakılabilir dedi buradaki drum yumurtaların en büyüğü 19 cm Di en son ve bu kadar büyük yumurtaların daha çok E 2 üretmesi gerekirdi dedi ama kayseriden herhangi Bir yanıt alamadım
Canım ne yaptın gorusebildin mi ?Evet klinikte bekliyorum bakalım neler olacak artık maddi manevi tükenmiş durumdayız uzak mesafe de cabası hepimiz için hayırlısı olsun
Allah yardımcın olsun güzelim bende bi 15 güne orada olacağım.. çok yumurtanın da önemi yokmuş inşallah altın yumurta olsun senin olsunEvet klinikte bekliyorum bakalım neler olacak artık maddi manevi tükenmiş durumdayız uzak mesafe de cabası hepimiz için hayırlısı olsun
Çok şükür herşey yolunda o zamanEvet görüştük şükür 8 30 da klinikteydim öğlene doğru muayene oldum bir sistemsizlik var çarşamba toplama yapılacak gayet güzel anlattı sorularımı cevapladı şimdilik sorun yok
Canım nasılsın ?Evet görüştük şükür 8 30 da klinikteydim öğlene doğru muayene oldum bir sistemsizlik var çarşamba toplama yapılacak gayet güzel anlattı sorularımı cevapladı şimdilik sorun yok
Merhaba nasılsınız embriyolarınız ne durumda?Evet görüştük şükür 8 30 da klinikteydim öğlene doğru muayene oldum bir sistemsizlik var çarşamba toplama yapılacak gayet güzel anlattı sorularımı cevapladı şimdilik sorun yok
Kaç yumurta toplandı canım hiç mi ulaşmadı yoksa benim gibi 5. Güne mi dayanamadılar acaba Lütfen canını sıkmamaya çalış benim de yumurta toplaması sonrası embriyolarım 5. Güne ulaşmadı 1 tane ulaştı o da genetikten kötü geldi gökalp hoca onu transfer etseydi boş gebelik olacaktı dedi. Şimdi yeniden yumurta toplamaya hazırlanıyoruz.Maalesef bu sefer de olmadı
Kaç yumurta toplandı canım hiç mi ulaşmadı yoksa benim gibi 5. Güne mi dayanamadılar acaba Lütfen canını sıkmamaya çalış benim de yumurta toplaması sonrası embriyolarım 5. Güne ulaşmadı 1 tane ulaştı o da genetikten kötü geldi gökalp hoca onu transfer etseydi boş gebelik olacaktı dedi. Şimdi yeniden yumurta toplamaya hazırlanıyoruz.
Henüz olmadım bayram sonuna kalacak galiba inşallah da kalsınRegli oldun mu canım ?
Benim de canım.Henüz olmadım bayram sonuna kalacak galiba inşallah da kalsın