- 9 Haziran 2021
- 232
- 171
- 34
- Konu Sahibi sadece soruyorum
Benim de geçen ki yumurta toplamada 6 toplandı 3ü boş çıktı 3 yumurtasan 1 tanesi 5. Güne ulaştı ama çok yavaş ulaştı. Bu sefer de aynı yavaş ulaşırsa boşuna genetiğe göndermicem uçan kuşa borç yaptık. Eskiden üzüntülüydüm şimdi doktora hemşireye herkese sinirleniyorum artık çünkü evet yumurta kalitesi benimle alakalı ama neden daha detaylı ayrıntılı bakılmıyor anlamıyorum. Sizin gibi bende bikaç kez söylüyorum söylememle yapılıyor. Ben muayene odasına girdiğimde dosyam geçmişime bi bakılmalı hersey var orada. Gökalp hocaya da eski inancım kalmadı o kadar çok hastası var ki gelen hastayla paylaştığı gebelik haberlerine baktığımda çok çok az… bu iş en iyi doktor merkez de olsa ticarete girmiş bi kere Allah hepimizin yardımcısı olsun3 yumurta toplandı 2 olgun çıktı bir tane döllendi 5. Gün aradılar istediğimiz gibi gelişmedi biyopsi almayı deneyelim mi dediler biz genetik analiz yaptırmak zorundayız her konuşmada hem dr a hem lab da konuştuğumuz insanlara bunu tekrar ediyoruz hiç mi hasta ile ilgili not alınmıyor anlamıyorum