- 9 Haziran 2021
- 232
- 171
- 34
-
- Konu Sahibi sadece soruyorum
Ben gökalp hocaya gitmeden önce ki başarısız tüp bebek tedavimde 10 yumurta toplanmıştı. Her ultrasonda başka zamanlarda da sağda ve solda 6-7şer yumurtam olurdu. Gökalp hocada tedavi boyunca hep 2 tane var dedi çok üzüldüm bir de ayrıntı vermiyor ya önce ki doktorum mesela 3 yumurtan önden gidiyor 2 yumurta 7mm olmuş vs derdi. Benim yatmamla kalkmam bir oldu ona da canım sıkıldı. Sonra yumurta toplama sonrası 6 tane topladım dedi şaşırdım 2 vardı dedim. Onlar neydi görmedi mi sonradan mı gelişti vs aklımda sorular kaldı.Canım doktor sana büyüme hormonu bir iğne vermiş miydi ?
Bende başladım ama Gökalp hocayı eledim. Bize ön tedavi vermişti o süreçte eşimde bazı sorunlar oldu verdiği ön tedavide ve doktora ulaşamadık hemşire dönücem dedi aynı gün dönmedi ertesi gün dönüş yaptılar sonuçta senin verdiğin tedavi sonucunda eşim problem yaşadı ve ilgilenmedi sadece ses kaydı attı bi telefon açmaya bile tenezzül edilmedi hormon değerleri normale döndüğünde attığımız kan sonuçlarına iki gün sonra dönüş yaptılar o saatten sonra orayla olmayacağını anladık ve bizde bi cesaret İstanbul şişli Memorialde başladık şuan yumurta büyütme aşamasındayızMerhabalar tedaviye başlayan var mı acaba
Şişli memorial laboratuarı iyi diye duymuştum inşallah tedaviniz tatlı tatlı bebeklerle sonuçlanırBende başladım ama Gökalp hocayı eledim. Bize ön tedavi vermişti o süreçte eşimde bazı sorunlar oldu verdiği ön tedavide ve doktora ulaşamadık hemşire dönücem dedi aynı gün dönmedi ertesi gün dönüş yaptılar sonuçta senin verdiğin tedavi sonucunda eşim problem yaşadı ve ilgilenmedi sadece ses kaydı attı bi telefon açmaya bile tenezzül edilmedi hormon değerleri normale döndüğünde attığımız kan sonuçlarına iki gün sonra dönüş yaptılar o saatten sonra orayla olmayacağını anladık ve bizde bi cesaret İstanbul şişli Memorialde başladık şuan yumurta büyütme aşamasındayız
Canım son güne kadar bana da net sayı söylemedi. Çünkü arkadan gelenler oluyor sanırım, görülmüyor. Bana da 14-15 tane var dedi, 19 yumurta toplandı.Ben gökalp hocaya gitmeden önce ki başarısız tüp bebek tedavimde 10 yumurta toplanmıştı. Her ultrasonda başka zamanlarda da sağda ve solda 6-7şer yumurtam olurdu. Gökalp hocada tedavi boyunca hep 2 tane var dedi çok üzüldüm bir de ayrıntı vermiyor ya önce ki doktorum mesela 3 yumurtan önden gidiyor 2 yumurta 7mm olmuş vs derdi. Benim yatmamla kalkmam bir oldu ona da canım sıkıldı. Sonra yumurta toplama sonrası 6 tane topladım dedi şaşırdım 2 vardı dedim. Onlar neydi görmedi mi sonradan mı gelişti vs aklımda sorular kaldı.
Canım hayırlı sonuçlar al inşallah.Bende başladım ama Gökalp hocayı eledim. Bize ön tedavi vermişti o süreçte eşimde bazı sorunlar oldu verdiği ön tedavide ve doktora ulaşamadık hemşire dönücem dedi aynı gün dönmedi ertesi gün dönüş yaptılar sonuçta senin verdiğin tedavi sonucunda eşim problem yaşadı ve ilgilenmedi sadece ses kaydı attı bi telefon açmaya bile tenezzül edilmedi hormon değerleri normale döndüğünde attığımız kan sonuçlarına iki gün sonra dönüş yaptılar o saatten sonra orayla olmayacağını anladık ve bizde bi cesaret İstanbul şişli Memorialde başladık şuan yumurta büyütme aşamasındayız
embriyolog idil bozkurt un videolarını izleyin youtubedan. nasıl hazırlanmanız gerektiği hakkında tavsiye ederim. opular arasında en az 3 ay olması öneriliyor. bende bu hatayı yaptım hazırlanmadım üst üste oldum 2. opum boşa gitti.Avokado aldım yarın başlıcam ben de yemeye göktü henüz. Yürüyüş hiçbir tedavimde yapmadım etkisi varsa yürüyeyim spor neticede çok sağolun duyduğumu uygulamaya çalışıyorum bende ama ruhen de çok yoruldum
embriyo detoksu nasıl birşey ilk defa duydum.Şişli memorial laboratuarı iyi diye duymuştum inşallah tedaviniz tatlı tatlı bebeklerle sonuçlanırben Gökalp hocadan devam edicem ama ilk gittiğim hevesim yok açıkçası.. inşallah yanıltır beni. Aslında sizi aramaması ilk etapta hemşire veya asistanların koordinasyonuyla ilgili ama ben de kendim embriyo detoksu uygulanacak mı bana diye sordum öyle yaptılar. Normalde doktorun bana demesi gerekirdi hemşireye dediğimde o hoca sizden kesin ister dedi ama istemedi yani ihmal oldu. Hatırlatmamla yapıldı özetle
Ben iki transferimde de oldum.embriyo detoksu nasıl birşey ilk defa duydum.
İnşallah sonucu güzel olur şuan herşey iyi ilerliyor yumurta büyütme aşamasındayız iğnenin 7.gunundeyim yarın kontrol varCanım hayırlı sonuçlar al inşallah.
Şimdi ne asamadaasin ?
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım buradan.İnşallah sonucu güzel olur şuan herşey iyi ilerliyor yumurta büyütme aşamasındayız iğnenin 7.gunundeyim yarın kontrol var
Bende artık sonuca ulaşmayı o kadar çok istiyorum ki yıllardır bir arpa boyu yol katedemedik daha önceki tedavilerimde hem 5.gune gitmedi hemde hiç donmuş embriyomda olmadı inşallah bu kez kalır her seferinde baştan başlamak yorucu oluyor bu kez 5.gune götürecekler embriyo sayısının durumuna göre pgt yapılacak az embriyo kalırsa taze transfer yapacaklar. Sperm faktörlü olduğu için donmuş onermiyorlar zatenHayırlı haberlerini bekliyorum canım buradan.
Herhalde dönmüş transfer olur önümüzdeki ay.
buna embriyo yapıştırma (embriyo glue) deniliyor diye biliyorum. detoks deyince farklı birşey sandım. kaç ay önce konuşuyorduk Dr için. geçmiş olsun kimyasal olmuş. inşaAllah bir daha ki sefere kavuşursunuz. pgt mutlaka yaptırın derim.Ben iki transferimde de oldum.
Embriyoyu Rahme yapıştırma işlemi gibi birşey.
6 bin ücreti var
Ben iki transferimde de oldum.
Embriyoyu Rahme yapıştırma işlemi gibi birşey.
6 bin ücreti var
Embriyo detoksu; yumurta toplama sonrası döllenme aşamasında ekstra verilen kalsiyum desteği diyebilirim. Embriyolar 5. Güne daha güçlü gitsin diye verilen ekstra takviye.buna embriyo yapıştırma (embriyo glue) deniliyor diye biliyorum. detoks deyince farklı birşey sandım. kaç ay önce konuşuyorduk Dr için. geçmiş olsun kimyasal olmuş. inşaAllah bir daha ki sefere kavuşursunuz. pgt mutlaka yaptırın derim.
Evet canım ben karistirdim.buna embriyo yapıştırma (embriyo glue) deniliyor diye biliyorum. detoks deyince farklı birşey sandım. kaç ay önce konuşuyorduk Dr için. geçmiş olsun kimyasal olmuş. inşaAllah bir daha ki sefere kavuşursunuz. pgt mutlaka yaptırın derim.
Canım inşallah bunda hayırlı sonuçlanacak.Bende artık sonuca ulaşmayı o kadar çok istiyorum ki yıllardır bir arpa boyu yol katedemedik daha önceki tedavilerimde hem 5.gune gitmedi hemde hiç donmuş embriyomda olmadı inşallah bu kez kalır her seferinde baştan başlamak yorucu oluyor bu kez 5.gune götürecekler embriyo sayısının durumuna göre pgt yapılacak az embriyo kalırsa taze transfer yapacaklar. Sperm faktörlü olduğu için donmuş onermiyorlar zaten
Canım haklısın muaneler o kadar kısa sürüyor ki.Bende gökalp hocaya gittim şehrime yakın diye. 4 5 ay önce histeroskopi oldum kanamam vardı geçmeyen ameliyata girecekken korun dedi 3 ay ameliyattan sonra korunma dedi. Geçen ay klomen ovitrelle denedim kist oluştu. Bu hafta kontrole gittim 1.5 saat bekledim beklemeyi geçtim muayene hızlı oluyor detay alamıyorum sanki. Bu ay yasmin kullan korun tahlil sonucuna göre ek ilaç yazarız dedi baktım bana sekreteri dönüyor duphaston kullanın diye. E dedim yasmin. Ona gerek yok diyor. Ben hocayla değil sekreterle muhatap oldum yani sonuç kısmında. Pregesteron 0.8 çıkmış onu soruyorum sorun yok diyor. Bilmiyorum velhasılı kelam bende artık gökalp hocayla devam etmeyeceğim çok büyük ihtimalle.
Sonuç kısmında başarılı olduğunu çokça duydum yakın arkadaşımda 1 senedir gebe kalamıyordu şu an gökalp hocayla tüp bebeğe başladı baya umutlu konuşmuş. İnşallah hepimiz için hayırlısıyla olsun bi bebişimiz . Ama iletişim konusu da önemli evet çok sıra var yoğun maalesef haklı kendince ama Mesela rahim duvarım kalınlaşmış bunu bana sekreteri söylüyor telefonda ben bunu muayenede duymak isterim sonuçta .Canım haklısın muaneler o kadar kısa sürüyor ki.
Ama gruplardan takip ettiğim kadarıyla yoğun doktorlar hep bu şekilde.
Ben kimyasal yaşadım, değerlerim düzenli artmadı, sağlıksız gebelik olduğu çok belliydi, ama hemşireler ısrarla ilaçlara devam et dedi. Doktorla konuşmak için baya zorlandım telefonda.
Ben sonuca odaklandigim için, kaliteli embriyo olsun, transfer düzgün olsun, aradaki iletişimsizlik rahatsız etmedi.
Ama senin daha çok iletişime gecmen gereken durumlar olmuş. Haklısın memnuniyetsizlik yasamakta
Haklısınız.Sonuç kısmında başarılı olduğunu çokça duydum yakın arkadaşımda 1 senedir gebe kalamıyordu şu an gökalp hocayla tüp bebeğe başladı baya umutlu konuşmuş. İnşallah hepimiz için hayırlısıyla olsun bi bebişimiz . Ama iletişim konusu da önemli evet çok sıra var yoğun maalesef haklı kendince ama Mesela rahim duvarım kalınlaşmış bunu bana sekreteri söylüyor telefonda ben bunu muayenede duymak isterim sonuçta .