Kayseri Tüp bebek Merkezleri

Evet söylemiştim 3. içindeyim. Hakkınızda sizinde hayırlısı olsun. Sil baştan başlayacaksanız 2,3 ay takviyeler alarak spor yaprak akdeniz usulü beslenerek hazırlanın.Psikolojinizde bu süreçte daha iyi olur. Başka bir Dr ve lab seçerseniz biri tavsiye etti başarı elde etmiş diye değil de yılların labı ve Yılların tecrübesi olan Bir Dr seçin. Akademik çalışmalarına hangi alanda daha iyi olduğuna, google, şikayetvar, varsa hastane sitesi ve burda açılan konulara yorumlara tek tek bakın inceleyin. Bazıları düşük amh da, azosperm de başarılı zaten bu konuda da ün yapmış oluyor. Gördüğü hasta sayısına bağlı bazı hocaların uzmanlaşma alanları geniş olabiliyor. Elbette en son elde edilen başarılarda insanı yönlendirir. Gidip muayene olup görüşme yapıp yeni neler yapılabilir, eskisinde varsa ne gibi bir eksiklik vardı bunlar konuşulur ve embriyolog görüşmesi yapıp iletişim vs değerlendirilerek içinize sinen yer karar verilir.
Öngörüşme yapıp karar vermeyi bu zamanlarda yapabilirsiniz. Daha fazla beklememek adına. çünkü Bazı hocalar kendileri en az 2 ay hazırlayabiliyor. O zaman vakit kaybetmemiş olur onun dediklerini uygulayarak emin adımla ilerlersiniz.

Allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşaAllah. Önemli olan pozitif görmek değil sağlıkla ilerlemesi ve kucağa sağlıkla almak. Her şeyin hayırlı ve sağlıklı olanının kolaylıkla nasip olmasını dua edelim. Tam bir şekilde dua etmek önemli sonrası daha acı oluyor burda kardeşlerimizden görüyoruz. Hoşça kalın.

Canım işte dondurulmuşlar cozunup biyopsi alınır tekrar dondurulacak. Gelen cevaba göre cozunup transfer edilecek. Bu embriyoyu yorar mi diye kaygılıyım.
Yoksa 2-2 transferle şans verilecek en kötü ihtimal.
Başta genetige gonderilse soru isaretlerim olmazdı. Hoca da ileri yaş diye başta göndermek istedi, tekrarlayan düşük yada kimyasal yok diye kabul etmemiştim. Hata etmisim.

Kimyasal mi oluyordu sizinde ?

X xpsjtysmsl
Kızçeler bu arkadaş yeni sanırım, foruma alışamadı galiba tüp bebekle ilgili bilgi konusunda yardımcı olursanız çok makbule geçer
Başlık açmış ama siz epey konuşmuşsunuz fikir alışverişi var daha faydalı olur sanırım burası

Kayseri tup bebek

Ankara memorial Prof Dr Aygül Demirol.
Benim canım doktorum iki doğumum da elinde oldu ,dogal yolla gevelikti ikisi de ilk bebeğim biraz zor oldu ilaçlar kullandık yumurta takibiyle gebe kaldım ikinci gebeliğim sürpriz oldu başka hastanede takipliydim yine gidip doğumumu ona teslim ettim iki sezeryanliyim biri 28 biri 7 aylık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…