• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebekte Gelişimi Duran Embriyo Sorunu (Sebepsiz İnfertilite)

Anladim cok tesekkurler. Bir sey daha sorsam bilginiz var midir acaba, sperm dna hasarinin olmasi yapilan semen analizindeki ileri hiz morfoloji gibi degerlerin dusuk olmasina mi sebebiyet veriyor yani
Tam olarak öyle olmayabiliyor bildiğim kadarıyla. Çünkü bazen hız, şekil ve sayıda herhangi bir problem olmasa dahi dna hasarı normalin üstünde çıkabiliyor. Ama bu halledilemez nitelikte çok büyük bir problem değil.

Sonucunuz cikinca guncelleyebilir misiniz buradan bizi🙏🏼 bir de yaptirdiginiz icin doktorunuzla ilerisini konusmussunuzdur diye dusunuyorum, wes de cikan sonuca gore tek tek saglikli olankromozomlarina gore secilip dollenme yapilabiliyor mu teknoloji olarak ? Yani sonucu ogrenmenin tedavinin seyrine yapabilecegi katki nedir onu konustunuz mu demek istiyorum 🙏☺️
Merhaba, sonucum çıktı. Fanca geni taşıyıcısı olduğum için yumurta yetersizliğim bundan kaynaklandığı söylendi. Ama embriyo gelişimine engel değilmiş. Tüp bebek süreçlerine devam edicez dedi doktor🙏 benim çok yumurtam olmadığı için seçilme gibi şans maalesef olmuyor o yüsden çok bilgim yok konuda. Adet olunca gel dedi, yarın görüşücez sanırsam ozaman tekrar bilgi veririm sizlere🥰

Merhaba, sonucum çıktı. Fanca geni taşıyıcısı olduğum için yumurta yetersizliğim bundan kaynaklandığı söylendi. Ama embriyo gelişimine engel değilmiş. Tüp bebek süreçlerine devam edicez dedi doktor🙏 benim çok yumurtam olmadığı için seçilme gibi şans maalesef olmuyor o yüsden çok bilgim yok konuda. Adet olunca gel dedi, yarın görüşücez sanırsam ozaman tekrar bilgi veririm sizlere🥰
Yazdiginiz icin cok tesekkurler🙏🏼 engel olmamasina cok sevindim, umarim her sey sorunsuz ilerler ❤️ evet yazin tabi ki hepimiz faydalanalim🌸

Back