- 9 Haziran 2021
- 232
- 171
- 34
-
- Konu Sahibi sadece soruyorum
Ben de tüm videolarını izledim çok sevdim doktoru yani çözüm odaklı yaklaştığını düşünüyorum. Benim gibi gereksiz şüpheye düşenler için oldu Bu konuyu okuyanlar anlar gerçeği.. çok teşekkür ederim süreciniz nasıl geçiyor ben şehir dışından gideceğim de ön tedavide hangi vitaminleri istiyor yazar mısınız önceden hazırlanıp gitsem? Çünkü sperm örneği verene kadar eşim yanımda olmayacak yalnız gideceğim kimsem de yok ön bilgim olsunBen ilk görüşmeye gittiğimde kapıda 30 a yakın çift bekliyordu.
Bunlar da eşinin topladigi akrabalar olamaz herhalde
Bir de hemşireler den biri tanıdık, hocanın başarı oranı yüksek olduğunu söyledi.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Hangi vitaminleri verdi acaba ben önden alıp gitsemMerhaba öncelikle geçmiş olsun umarım tez vakitte istediğimiz sonuca ulaşırız. Bizde ön görüşmeye gittigimizde çok bekletmeden doktorla görüşmeye aldılar bizi. Zamanımız kısıtlı olmasına rağmen sabah telefon açıp öğleden sonrası için görüşmeye gittik yarım saatten fazla ilgilendi bizimle doktor. Yapılacakları söyledi muayene etti açıkçası negatif enerji almadım labaratuvarlarinin da son teknolojik cihazlardan olduğunu söyledi araştırıp baktığımızda açıkçası tatmin etti bizi. Şuan tedavi görmüyorum bizede ön tedavi verildi vitamin kullanımı vs açısından
Bende şehir dışından gideceğim. 7 saat uzaklık hatta. Benim de eşim yumurta toplama gününe kadar gelmeyecek.Ben de tüm videolarını izledim çok sevdim doktoru yani çözüm odaklı yaklaştığını düşünüyorum. Benim gibi gereksiz şüpheye düşenler için oldu Bu konuyu okuyanlar anlar gerçeği.. çok teşekkür ederim süreciniz nasıl geçiyor ben şehir dışından gideceğim de ön tedavide hangi vitaminleri istiyor yazar mısınız önceden hazırlanıp gitsem? Çünkü sperm örneği verene kadar eşim yanımda olmayacak yalnız gideceğim kimsem de yok ön bilgim olsun
Gerçekten miArkadaşlar bu arada belki biliyorsunuzdur ama bilmiyorsanız size de faydası olsun, instagramda cider isimli sayfaya mesaj atarak doktordan randevu alırsanız fiyat 50.000 tlye düşürüyorlar :))
Bende on tedavi goruyorum. Siz ne zaman baslayacaksiniz acaba ?Merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım tez vakitte istediğimiz sonuca ulaşırız. Bizde ön görüşmeye gittigimizde çok bekletmeden doktorla görüşmeye aldılar bizi. Zamanımız kısıtlı olmasına rağmen sabah telefon açıp öğleden sonrası için görüşmeye gittik yarım saatten fazla ilgilendi bizimle doktor. Yapılacakları söyledi muayene etti açıkçası negatif enerji almadım labaratuvarlarinin da son teknolojik cihazlardan olduğunu söyledi araştırıp baktığımızda açıkçası tatmin etti bizi. Şuan tedavi görmüyorum bizede ön tedavi verildi vitamin kullanımı vs açısından
Dm den mi yazmak gerekiyor acaba ?Arkadaşlar bu arada belki biliyorsunuzdur ama bilmiyorsanız size de faydası olsun, instagramda cider isimli sayfaya mesaj atarak doktordan randevu alırsanız fiyat 50.000 tlye düşürüyorlar :))
Eşli olarak cnsfertiw verdi ikimizde onu kullanacağız ayriyeten eşime haftada1 yapması için ovitrelle banada farklı bir ilaç verdi onu henüz eczaneye sormadık. Sanırım muayene ve geçmiş oykunuze göre ilaç kullandırıyor sizin yapmaniz gereken beslenmenize dikkat edip vitaminlerinize baktırıp vitamin takviyesi yapabilirsiniz gidene kadarYorumunuz için çok teşekkür ederim. Hangi vitaminleri verdi acaba ben önden alıp gitsem
Ramazan içinde veya bayram sonrası başlayagız bizdeBende on tedavi goruyorum. Siz ne zaman baslayacaksiniz acaba ?
Ön görüşmeye gidenler içinde geçerli mi bu indirimli fiyatı peki sonuçta gidince kayıt açılmıştı o yüzden merak ettimArkadaşlar bu arada belki biliyorsunuzdur ama bilmiyorsanız size de faydası olsun, instagramda cider isimli sayfaya mesaj atarak doktordan randevu alırsanız fiyat 50.000 tlye düşürüyorlar :))
Es faktörü mu vardı acaba sizde ?Eşli olarak cnsfertiw verdi ikimizde onu kullanacağız ayriyeten eşime haftada1 yapması için ovitrelle banada farklı bir ilaç verdi onu henüz eczaneye sormadık. Sanırım muayene ve geçmiş oykunuze göre ilaç kullandırıyor sizin yapmaniz gereken beslenmenize dikkat edip vitaminlerinize baktırıp vitamin takviyesi yapabilirsiniz gidene kadar
Evet eşim azosperm tese ile sperm bulunuyorEs faktörü mu vardı acaba sizde ?
Rabbim tez zamanda kucaginizi doldursun inşallah. Gökalp hoca vesiledir belki.Evet eşim azosperm tese ile sperm bulunuyor
İnanın o kadar bilmiyorum ama ödeme yapmadıysanız cider’e yazın sizi yönlendirir zaten indirimden yararlanınÖn görüşmeye gidenler içinde geçerli mi bu indirimli fiyatı peki sonuçta gidince kayıt açılmıştı o yüzden merak ettim
Randevuyu direk onlardan alıyoruz ?İnanın o kadar bilmiyorum ama ödeme yapmadıysanız cider’e yazın sizi yönlendirir zaten indirimden yararlanın