Kayseri Tüp bebek Merkezleri

2.denememızde hangi ilaçlar uygulandı bende Kayseri’de yaşıyorum tüp bebek ilkinden negatif sonuç aldım .2.deneme kayserı mı tercih etmelıyım başka yer mı arada kaldım

2.denememızde hangi ilaçlar uygulandı bende Kayseri’de yaşıyorum tüp bebek ilkinden negatif sonuç aldım .2.deneme kayserı mı tercih etmelıyım başka yer mı arada kaldım
Hangi sehirseniz bilmiyorum ama şehir dışından gelip gitmek çok zor oluyor. Mesafe de artı ücret oluyor. Mümkünse en yakın yerde yaptırım tedaviyi.

Merhaba, Kayseri’de yaşıyorsanız Gökalp hocayı tercih edebilirsiniz. Ben şehir dışından Kayseri’ye geliyorum inanın çok zor oluyor. Kalacak yeri bulmak, kalacak yerde buzdolabı olması (soğuk zincir ilaç için), hastaneye çok uzak olmaması vb çok zor oluyor. Gidince alışveriş yapıyorum onlar da ek masraf hep kendi eviniz mutfağınız değil sonuçta su dahi parayla.. Eşim izin alamadığı için ben şehir dışından yalnız geliyorum arabamla geldiğim halde ilaç bazen bir eczanede olmuyor diğerine gidiyorsun ve bilmediğin şehir trafik.. bunlar normalde basit şeyler ama yine de kolaylıkla evinizde rahatça uzanıp dolabınızdan beslenmek çok daha kolay

Hangi sehirseniz bilmiyorum ama şehir dışından gelip gitmek çok zor oluyor. Mesafe de artı ücret oluyor. Mümkünse en yakın yerde yaptırım tedaviyi.
Kayseri’de yaşıyorum .evet onlar kafamı kurcalıyor ancak yine negatıf almaktansa gitsem mi dıye düşünüyorum .aslında kendi doktorumdan çok memnunum .laboratuvar ve embriyolog kadın doğumcu kadar önemli o kısmını bilmediğim için daha iyi bir laboratuvarı olan (su an turkıyede İsviçre laboratuvar olarak geçen Anatolia tüp bebek merkezi) bi yere mi gitsek dıye çok kararsızım

Kayserideyim evet Gökalp beyi biliyorum muayene olarak gitmedim ama sağlıkçı olduğum içim çok duyduğum ve bildiğim biri.dedıklerınıze katılıyorum. Şehir dışı ben ve eşim gibi ıkımızde çalışan biri için çok zor olacak ama negatif görmekten korkuyorum

Merhaba sonuç alabildiniz mı sürecınız nasıl ilerledi

Kendi doktorunuz kim acaba ?

Siz Hangi merkezde ve Dr da negatif aldınız?

Neden Semih hocadan devam etmek istemiyorsunuz acaba ?
Ben olurda burda olumsuz sonuçlanırsa Semih hoca aklımdaydı.
Ben devam etmek istiyorum çok memnunum doktorumdan harıka bır ınsan ve çok güven veriyor .sadece aklıma takılan laboratuar ve embrıyolog kısmı.onu da bilemedıgım için aslında şüphelerim var

Semih hocada fiyatlar nasıl acaba ?

Canım benim başka şehirde 4 yumurtam toplandi 1 tane 3. Güne gitti. Negatif oldu.

Gökalp hocada 19 yumurta toplandı 5. Güne 8 tane gitti.
Yani yumurta oluşturmada basariliyfi. Ama yumurta sayısıni artırırken genetigini mi bizdu acaba diyorum, 2 tane kimyasal olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…