- 7 Eylül 2023
- 117
- 91
- 32
-
- Konu Sahibi sadece soruyorum
2.denememızde hangi ilaçlar uygulandı bende Kayseri’de yaşıyorum tüp bebek ilkinden negatif sonuç aldım .2.deneme kayserı mı tercih etmelıyım başka yer mı arada kaldımBende reklamın çok olmasından dolayı Mustafa taşı direk elemistim. Semih hoca ile Gökalp hoca arasında kalıp Gökalp hocayı tercih ettim. Bir canlı yayınını izlemem ikna etmişti beni. Birde en pahalısı Gökalp hoca sanırım, embriyo detoksu diyor, yapay zeka diyor diğerlerine göre +20-30 bin arası fiyat çıkıyor.
Benim normalde 4-6 arası yumurtam görünür her ay. 1 tanesi 3. Güne gidip oda olumsuz olmuştu başka merkezde.
Gökalp hocada bir öncekine göre daha farklı ilaçlar ön hazırlık süreci uygulandı. 19 yumurta toplandı 8 tanesi 5-6. Gün donduruldu. Bu sayı bana mucize gibi geldi. Ben bu yılki altın ayında mıydım, hocanın tedavisiyle mi böyle oldu bilmiyorum.
Hangi sehirseniz bilmiyorum ama şehir dışından gelip gitmek çok zor oluyor. Mesafe de artı ücret oluyor. Mümkünse en yakın yerde yaptırım tedaviyi.2.denememızde hangi ilaçlar uygulandı bende Kayseri’de yaşıyorum tüp bebek ilkinden negatif sonuç aldım .2.deneme kayserı mı tercih etmelıyım başka yer mı arada kaldım
Merhaba, Kayseri’de yaşıyorsanız Gökalp hocayı tercih edebilirsiniz. Ben şehir dışından Kayseri’ye geliyorum inanın çok zor oluyor. Kalacak yeri bulmak, kalacak yerde buzdolabı olması (soğuk zincir ilaç için), hastaneye çok uzak olmaması vb çok zor oluyor. Gidince alışveriş yapıyorum onlar da ek masraf hep kendi eviniz mutfağınız değil sonuçta su dahi parayla.. Eşim izin alamadığı için ben şehir dışından yalnız geliyorum arabamla geldiğim halde ilaç bazen bir eczanede olmuyor diğerine gidiyorsun ve bilmediğin şehir trafik.. bunlar normalde basit şeyler ama yine de kolaylıkla evinizde rahatça uzanıp dolabınızdan beslenmek çok daha kolay2.denememızde hangi ilaçlar uygulandı bende Kayseri’de yaşıyorum tüp bebek ilkinden negatif sonuç aldım .2.deneme kayserı mı tercih etmelıyım başka yer mı arada kaldım
Kayseri’de yaşıyorum .evet onlar kafamı kurcalıyor ancak yine negatıf almaktansa gitsem mi dıye düşünüyorum .aslında kendi doktorumdan çok memnunum .laboratuvar ve embriyolog kadın doğumcu kadar önemli o kısmını bilmediğim için daha iyi bir laboratuvarı olan (su an turkıyede İsviçre laboratuvar olarak geçen Anatolia tüp bebek merkezi) bi yere mi gitsek dıye çok kararsızımHangi sehirseniz bilmiyorum ama şehir dışından gelip gitmek çok zor oluyor. Mesafe de artı ücret oluyor. Mümkünse en yakın yerde yaptırım tedaviyi.
Kayserideyim evet Gökalp beyi biliyorum muayene olarak gitmedim ama sağlıkçı olduğum içim çok duyduğum ve bildiğim biri.dedıklerınıze katılıyorum. Şehir dışı ben ve eşim gibi ıkımızde çalışan biri için çok zor olacak ama negatif görmekten korkuyorumMerhaba, Kayseri’de yaşıyorsanız Gökalp hocayı tercih edebilirsiniz. Ben şehir dışından Kayseri’ye geliyorum inanın çok zor oluyor. Kalacak yeri bulmak, kalacak yerde buzdolabı olması (soğuk zincir ilaç için), hastaneye çok uzak olmaması vb çok zor oluyor. Gidince alışveriş yapıyorum onlar da ek masraf hep kendi eviniz mutfağınız değil sonuçta su dahi parayla.. Eşim izin alamadığı için ben şehir dışından yalnız geliyorum arabamla geldiğim halde ilaç bazen bir eczanede olmuyor diğerine gidiyorsun ve bilmediğin şehir trafik.. bunlar normalde basit şeyler ama yine de kolaylıkla evinizde rahatça uzanıp dolabınızdan beslenmek çok daha kolay
Merhaba sonuç alabildiniz mı sürecınız nasıl ilerledi1ay kullandınız yani dheayi banada 1 aylık verdi günde 4 kezbizde yeni sipariş verdik gelince başlayacağız vitamine. Eklediğiniz iğneyi hiç görmedim kullanmadım da ama mutlaka biseye etkisi vardır gonal f i hangi dozda verdi birde iğnelerin tamamını mı aldınız gittikçe mi alacaksiniz? Ve tabiki iğnenin fiyatını sorayım bide ücret ne kadar verdiniz baya soru sormuş oldum Bizde bayram sonrasi başlayacağız Nisan'da. Belki sizin transfere denk gelir benim tedaviye başlamam
Merhaba ben Kayseri'de olmadım İstanbul'da oldum tedaviyi. Şehir dışından gittiğimiz için hocaya ulaşmada sorun yaşadık ve bu sebepden dolayı eledikMerhaba sonuç alabildiniz mı sürecınız nasıl ilerledi
Canım biz nerden tanisiyoruzhanımlar merhaba, aranızda Kayseri şehir hastanesinde tedavi olan oldu mu acaba
Kendi doktorunuz kim acaba ?Kayseri’de yaşıyorum .evet onlar kafamı kurcalıyor ancak yine negatıf almaktansa gitsem mi dıye düşünüyorum .aslında kendi doktorumdan çok memnunum .laboratuvar ve embriyolog kadın doğumcu kadar önemli o kısmını bilmediğim için daha iyi bir laboratuvarı olan (su an turkıyede İsviçre laboratuvar olarak geçen Anatolia tüp bebek merkezi) bi yere mi gitsek dıye çok kararsızım
Bende hatırlayamadım ama kesin bi konuda denk gelip muhabbet etmişizdir ♥Canım biz nerden tanisiyoruz
Kafam karışık ta su an
Diyet kpss hangisi acabaBende hatırlayamadım ama kesin bi konuda denk gelip muhabbet etmişizdir ♥
KPSS değil kesin diyet olabilirDiyet kpss hangisi acaba
Semih zeki uludağKendi doktorunuz kim acaba ?
Neden Semih hocadan devam etmek istemiyorsunuz acaba ?Semih zeki uludağ
Siz Hangi merkezde ve Dr da negatif aldınız?Kayseri’de yaşıyorum .evet onlar kafamı kurcalıyor ancak yine negatıf almaktansa gitsem mi dıye düşünüyorum .aslında kendi doktorumdan çok memnunum .laboratuvar ve embriyolog kadın doğumcu kadar önemli o kısmını bilmediğim için daha iyi bir laboratuvarı olan (su an turkıyede İsviçre laboratuvar olarak geçen Anatolia tüp bebek merkezi) bi yere mi gitsek dıye çok kararsızım
Ben devam etmek istiyorum çok memnunum doktorumdan harıka bır ınsan ve çok güven veriyor .sadece aklıma takılan laboratuar ve embrıyolog kısmı.onu da bilemedıgım için aslında şüphelerim varNeden Semih hocadan devam etmek istemiyorsunuz acaba ?
Ben olurda burda olumsuz sonuçlanırsa Semih hoca aklımdaydı.
Memorıal semıh hocam da. Doktorumdan çok memnunum onu üniversiteden beri bilirim .nasıpte yokmuş tabıkı sadece aklıma takılan embrıyolog ve laboratuvar kısmını bilmediğim için şüphe duydum. Ama galıba yine semıh hocamdan devam edeceğim gibi görünüyorSiz Hangi merkezde ve Dr da negatif aldınız?
Semih hocada fiyatlar nasıl acaba ?Memorıal semıh hocam da. Doktorumdan çok memnunum onu üniversiteden beri bilirim .nasıpte yokmuş tabıkı sadece aklıma takılan embrıyolog ve laboratuvar kısmını bilmediğim için şüphe duydum. Ama galıba yine semıh hocamdan devam edeceğim gibi görünüyor
Canım benim başka şehirde 4 yumurtam toplandi 1 tane 3. Güne gitti. Negatif oldu.Memorıal semıh hocam da. Doktorumdan çok memnunum onu üniversiteden beri bilirim .nasıpte yokmuş tabıkı sadece aklıma takılan embrıyolog ve laboratuvar kısmını bilmediğim için şüphe duydum. Ama galıba yine semıh hocamdan devam edeceğim gibi görünüyor