- 16 Mayıs 2022
- 1.580
- 1.088
- 36
- Konu Sahibi sadece soruyorum
17 bin ne kadar çokmuş! Allah yardımcımız olsun.Evet canım ben karistirdim.
Embriyo glue yapıştırma işlemi 6 bin verdik. .embriyo detoksu daha farklı birşey ona da 17 bin verdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 bin ne kadar çokmuş! Allah yardımcımız olsun.Evet canım ben karistirdim.
Embriyo glue yapıştırma işlemi 6 bin verdik. .embriyo detoksu daha farklı birşey ona da 17 bin verdik
Şehir dışından gidenler için doktora ulasamama büyük sorun aynısı bizim başımıza da geldi ön görüşmeye gittiğimiz de baya ilgilendi sorularımıza cevap verdi tedavi planımızı oluşturdu ama olumsuzluk yasadigimizda doktora ulaşamadık hemşire mi asistan mi onunla konuşmaya çalıştık oda size dönücem dedi ertesi gün döndü ve ses kaydıyla. Sürece başlayınca doktora ulasilmiyor maalesef bu bizi rahatsız ettiBende gökalp hocaya gittim şehrime yakın diye. 4 5 ay önce histeroskopi oldum kanamam vardı geçmeyen ameliyata girecekken korun dedi 3 ay ameliyattan sonra korunma dedi. Geçen ay klomen ovitrelle denedim kist oluştu. Bu hafta kontrole gittim 1.5 saat bekledim beklemeyi geçtim muayene hızlı oluyor detay alamıyorum sanki. Bu ay yasmin kullan korun tahlil sonucuna göre ek ilaç yazarız dedi baktım bana sekreteri dönüyor duphaston kullanın diye. E dedim yasmin. Ona gerek yok diyor. Ben hocayla değil sekreterle muhatap oldum yani sonuç kısmında. Pregesteron 0.8 çıkmış onu soruyorum sorun yok diyor. Bilmiyorum velhasılı kelam bende artık gökalp hocayla devam etmeyeceğim çok büyük ihtimalle.
Senind kimyasalla sonuçlanmış geçmiş olsun adet oldun mu canımCanım inşallah bunda hayırlı sonuçlanacak.
Önümüzdeki ay bende tekrar transfer olacağım inşallah. Aynı gebelik grubunda olmamız kısmet olsun. Amin
Evet canım oldumSenind kimyasalla sonuçlanmış geçmiş olsun adet oldun mu canım
İnşallah herşey istediğiniz gibi olur
Kaybınız için üzüldüm.Merhaba ben ekim ayında Gökalp Hocaya gitmiştim histeroskopiyle poliplerim alındı daha sonra kendiliğinden gebe kaldım ve takip için de doktor değiştirmek istemedim açıkçası asla memnun kalmadım doktora soru sorarsan cevap veriyor kendi bilgi vereyim zahmetine girmiyor kalp atışını duyamamıştık zaten 7.haftada kanamam başladı ve bebeğimi kaybettim.Bunun doktorla alakası olmadığını biliyorum ama cok ilgisiz maalesef ya da biz tüp bebek hastası olmadığımız için de fazla ilgilenmemis olabilir bir daha gidecek olsam tercih etmem ve uygun bir ücreti de yok 2bin lira veriyoruz 2 kelime etmiyor ilk görüşmede cok ilgili sadece yanındaki kapalı hemşire cok iyi ismini bilmiyorum o doktordan daha fazla bilgi verdi bize sağolsun.
Gebelik ilerleyip düşük olmasından iyidir canım sonuçta embriyo sağlıklı olsaydı ilerlemeye devam edecekti sonraki transferde şansın açık olsunEvet canım oldum
Önce sevindim sonra üzüldüm malesef.
Çok sağol canım. İnşallah hepimizinGebelik ilerleyip düşük olmasından iyidir canım sonuçta embriyo sağlıklı olsaydı ilerlemeye devam edecekti sonraki transferde şansın açık olsun
Canım 10 gün bu ilaçları kullandıktan sonraydı.Bende Gökalp bey ile tedavimin 4. Günündeyim hepimiz için hayırlı sonuçlar olur inşallah çatlamayı önleyen ilaçları ne zaman başlıyor acaba daha önce tedavi olan biri cevaplarsa sevinirim
Her doktorum tedavi yöntemi farklı canım.Daha önceki tadavimde gonal f ile aynı gün tarlusal başlıyorlardı acaba unutuldu mu yoksa başka bir uygulama mı bilemedim
Cok haklısınız inşallah olumlu sonuçlanır tedaviniz yoğunluk programı ona göre ayarlanabilir bence çünkü arada ameliyathaneye de gidip geliyor o da bir bekleme süresi öğleden önce onları alıp öğleden sonra muayene de yapabilir ya da randevuya göre hasta alıp daha fazla ilgilenebilir tabi ama para kaybı olur.Kaybınız için üzüldüm.
Gökalp hoca pahalı ve yoğun bir doktor. Gebelik takibi için.
İnanın diğer hastalarla da çok az konuşuyor.
Tüp bebek süreci bayanlar için çok yaralı olduğu, soruları çok olan bir alan. Bu süreçte doktorun biraz ilgisini istiyor insan
Kendi günde 30 hasta baktığı için hep aynı mevzular sıkılgan olabilir. Ama oraya insanlar her biri ayrı umutla geliyor.
Tedavi zaten pahalı, çoğu insan dişinden tirnagindan arttırıp, bu parayı biriktirebilmek için aylarca bekleyip geliyor.
Merhabalar, ben şehir dışından Kayseri’ye Prof dr Gökalp Öner isimli doktora gitmeyi düşünüyorum. Daha önce 2 tedavim oldu fakat olumsuz oldu. Araştırma yaparken Gökalp hocayla alakalı eşi ve çevresinin sahte yorumlar yaparak reklam yaptıkları yazıyor. Sahte reklam mı yoksa gerçekten başarı oranı yüksek mi anlayamadım açıkçası doktoru da sevdim. Bizzat tedaviye gidenler lütfen ayrıntı vererek yorum yazar mısınız ben ve diğer hastalara çok büyük yardımcı olmuş olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim
Tarlusal ne işe yarıyor acaba benim tedavimde de uygulanmadıDaha önceki tadavimde gonal f ile aynı gün tarlusal başlıyorlardı acaba unutuldu mu yoksa başka bir uygulama mı bilemedim
Çatlamayı önlüyor cetrotide iğne yerine tablet formunda kullanılıyorTarlusal ne işe yarıyor acaba benim tedavimde de uygulanmadı
Bana iğnenin 6.gununde cetrotide baslandiDaha önceki tadavimde gonal f ile aynı gün tarlusal başlıyorlardı acaba unutuldu mu yoksa başka bir uygulama mı bilemedim