Benim bildiğim öğretmenlerin hayatı planlı ve programlı harcamalar konusundada ve taviz vermek onları deli yani sinirli olmaya iter onlar sanırım herkesin hayatı bu şekilde olduğunu varsayarlar ,extra ve plansız şeylere tepkiyi anında görmüşsünüz bu nasıl akraba anlamadım,mesleğinde iyi olabilir ama insan ve amca olarak eksik bu yaptıklarını o çocuk unutmuyacaktır yarın büyüdüğünde cenazesine dahi gelmek istemiyecektir
burdaki ayırım bana ve çocuklarıma diye düşünüyorum kaynım yedi yabancının çocuklarına ders veriyor hemde bedava bize gelince istenmiyor yorgun okuyor ya bide bizde amca babayarısıdır biz öyle gördük kendi öz yeğenine elalemin çocuğu diye gören bir zihniyet var onların çocuklarıda her hafta sonu bende kalıyordu 3 ü birden ben etraflarında pervane oluyordum bırak yemek saklamayı zorla yediriyordum çocuklar amca çocuğu değilde kardeş gibi büyüsünler istiyordum ama tek taraflıymış bu ve 15 yıllık evliliğim boyunca 15kere gitmemişizdir bir bu olayda 10 gün gidildi birde diğer eltilerim ve çocukları hep ordadırlar birinin annesi yabancı 3 ayda bir yurt dışına gider eltim 15 gün evinde bakar çocuklarına diğer eltimde çalışıyor diye çocuklarına bakar işyerinde yardım eder bu ayırım bir tek bana diye düşünüyorum zaten evindede bütün eltileriminçocuklarının resimleri vardır boy boy her yere asar bir tek benim çocuklarımın yoktur büyük oğlumunnda dikkatini çekmiştir bu ..neyse iyikide böyle oldu eşimde anladı ailesinin gerçek yüzünü
burdaki ayırım bana ve çocuklarıma diye düşünüyorum kaynım yedi yabancının çocuklarına ders veriyor hemde bedava bize gelince istenmiyor yorgun okuyor ya bide bizde amca babayarısıdır biz öyle gördük kendi öz yeğenine elalemin çocuğu diye gören bir zihniyet var onların çocuklarıda her hafta sonu bende kalıyordu 3 ü birden ben etraflarında pervane oluyordum bırak yemek saklamayı zorla yediriyordum çocuklar amca çocuğu değilde kardeş gibi büyüsünler istiyordum ama tek taraflıymış bu ve 15 yıllık evliliğim boyunca 15kere gitmemişizdir bir bu olayda 10 gün gidildi birde diğer eltilerim ve çocukları hep ordadırlar birinin annesi yabancı 3 ayda bir yurt dışına gider eltim 15 gün evinde bakar çocuklarına diğer eltimde çalışıyor diye çocuklarına bakar işyerinde yardım eder bu ayırım bir tek bana diye düşünüyorum zaten evindede bütün eltileriminçocuklarının resimleri vardır boy boy her yere asar bir tek benim çocuklarımın yoktur büyük oğlumunnda dikkatini çekmiştir bu ..neyse iyikide böyle oldu eşimde anladı ailesinin gerçek yüzünü
Arkadaşa niçin yükleniyorsunuz anlamadım.Yabancıya değil amcalarına gönderiyor çocukları.Siz kardeşlerinizin çocuklarına ders çalıştırmaz mısınız.Ya da anne babaları işten geç saaatte çıkıyor olsalar sizin kardeşlerinizi çocukları annesi işten gelene kadar okuldan sonra sizin evinizde bekleyemez mi.KAldı ki kuzenine haftada 100tl veriyormuş.Ayda 400tl eder.Profesyonel birinden özel ders aldırılabilir bu paraya 17 yaşındaki kıza vermişsiniz bu parayı.Sizin çocuklarınız yemesin diye tek tek mutfağa gidip yemek nasıl bişeydir.Sözleyecek söz bulamıyorum.
arkadaşlar benim anlatmak istediğimde buydu zaten hani zor olutor yardımcı olamam vs. dense eşşek değilim göndermem zaten çocuklarımı birde 1 saat geç kalsalar eşimi arardılar nerdeler niye gelmiyolar diye ben bunu anlatamıyorum galiba bana 2 li oynadılar eşime iyi rolde bana çocuklara kötü rolde ben dua ediyorumki o akşam büyük oğlum yanındaydı bütün hakaretleri oda duydu çünkü elti hazretleri abin bir şey demedi sen yanlış anladın kızınıda şahit tutmuş bende dedimki oğlumda duydu bütün söylenenleri sonra kıvırmaya başladı yani birde iftiracı olacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?