- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
Benim bildiğim öğretmenlerin hayatı planlı ve programlı harcamalar konusundada ve taviz vermek onları deli yani sinirli olmaya iter onlar sanırım herkesin hayatı bu şekilde olduğunu varsayarlar ,extra ve plansız şeylere tepkiyi anında görmüşsünüz bu nasıl akraba anlamadım,mesleğinde iyi olabilir ama insan ve amca olarak eksik bu yaptıklarını o çocuk unutmuyacaktır yarın büyüdüğünde cenazesine dahi gelmek istemiyecektir
kaynana ve eltiler hakkındaki genel yargılarınızı biliyordum ama öğretmenler hakkında da böyle genellemeler yapabildiğinize göre ne diyim bilemedim.taviz vermek bizi deli etmez Ema hanım,herkesin hayatı hakkında da sizin gibi kesin yargılara varmayız kolayca!yukarıda bahsettiğiniz kesim bir öğretmen grubu değilde obsesif davranışlar gösteren,takıntılı ve değişiklik karşısında deliren bir terapi grubu sanki..ilginç gerçekten..
Konuyu açan arkadaşım,kaynınızın son çıkışı tabii ki çok yanlış ama çocuklarınıza ders çalıştırmak istemediklerini zaten çeşitli şekillerde belli etmişler.siz fark etmişsiniz ama eşiniz anlamamakta direnmiş ve sonuç bu olmuş..adam zaten bütün gün öğrencilerle iç içe,6-7 saat ders anlatıyor bir de evde 2-3 saat aynı şeyi yapmak gerçekten zordur.bence onları da anlamaya çalışın.
Son düzenleme: