• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynım ve eltim

İnsanlığın eskisi yenisi mi olurmuş.
Bu yorumu ne yandan okusam anlam veremedim ve kusura bakmayın komiğime gitti.
Ayrıca vazgeçin şu anlayıştan birinin düşüncesini çürütmek için o değilseniz anlamazsınız , bu değilseniz anlamazsınız.
İnsanız nihayetinde anlarız herşeyden .
Bıktım burada bazı arkadaşların şu değilsen bilemezsin tarzı cümleler kurmasından.
Yapmayın lütfen arkadaşlar.
Böyle düşünce çürütmeye çalışmayın.

ben çok gördüm aynı duruma düşünce söylediğinin tam tersini yapanları. o yüzden o değilseniz bilemezsiniz. çürütmek gibi özel bir amacım yoktu. sadece anlayışsız insanlar var. ve karşı taraf buna itiraz etti die mi haksız oluyor ? u gündeme getirmek istedim

öle aileler varki çocuk evde kırıp döküyor herşeyi. annesi bir dur bile demiyor. ev sahibi bir şey deyince şuç oluyor. böyle rahat insan o kadar çok var ki. getirmeyin o noktaya insanları. hem özel ders bile olsa özel ders çocuğun evinde olur. amca haklı :D

ha birde insanlığın eskisi yenisi olur. çünkü insanlık artık stres vb. bir sürü yeni sorunla boğuşuyor. kafalar rahat değil artık. insanlık ve insan beyni hasta. siz insanlığın sağlıklı dönemleriyle kıyaslama yapıyorsunuz.

Zaman ilerledikçe insanlık da anlamını yitiriyor.
Ben hayatın bu kadar kötü olduğunu yemin ederim şuradan öğrendim.
Burada herkes kendi aleminde yaşamak isteyenlerle dolu.
Kimse gelmesin , kimse gitmesin , herkes tü kaka , elti düşman , herkes kötü.
Kimseyi suçlamıyorum yanlış anlasın kimsede.
Ben ailemde böyle görmedim yadırgayışım bundan.

ha birde insanlığın eskisi yenisi olur. çünkü insanlık artık stres vb. bir sürü yeni sorunla boğuşuyor. kafalar rahat değil artık. insanlık ve insan beyni hasta. siz insanlığın sağlıklı dönemleriyle kıyaslama yapıyorsunuz.

Bugün de yengemle bir düşmanlığımız yok çok şükür bizim insanlığımız strese yenilmedi diyelim ozaman :D
İlle bugunden mi bahsetmeliydim.
Bahsedeyim ozaman 4 sene önce ablam hastanede kanser tedavisi görürken annem aylarca hastanede yatarken biz yine hep beraberdik. Ablam vefat etti biz yine beraberdik.
Ben ne amcamdan , ne yengemden bir surat yememiş bir insanım.
Allah bana onların yokluğunu yaşatmasın. Kardeşim diye sarılan ablamın ve abimlerinde.
Oyüzden olmaz insanlığın eskisi yenisi.
İnsanlık yürek işidir. Yüreklerde hep aynıdır.
İyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:

kimse gelmesin gitmesin değil ama sürekli sürekli olması sorun oluşturuyor bence. tamam böyle insanlarda var ama bu konu üzerinden konuşacak olursak ben amcayı haksız bulmadım. birşeyler yitiyorsa da karşılıklı yitiyor bence. anlayışsız insanlar o kadar çoğaldı ki haliyle bunun karşısında kaba insanlar da çoğaldı. çünkü hakikaten böyle kabalaşmadan durumu anlamayan çok anlayışsız insan var.

Bugün de yengemle bir düşmanlığımız yok
İlle bugunden mi bahsetmeliydim.
Bahsedeyim ozaman 4 sene önce ablam hastanede kanser tedavisi görürken annem aylarca hastanede yatarken biz yine hep beraberdik. Ablam vefat etti biz yine beraberdik.
Ben ne amcamdan , ne yengemden bir surat yememiş bir insanım.
Allah bana onların yokluğunu yaşatmasın. Kardeşim diye sarılan ablamın ve abimlerinde.
Oyüzden olmaz insanlığın eskisi yenisi.
İnsanlık yürek işidir. Yüreklerde hep aynıdır.
İyi geceler.

o zamn bir kendinizi deneyin. merak ettim bende sonucu. komşunuzun çocuğunu size çağırın ve ders çalıştırın. kaç gün dayanabilir siniz merak ettim.

o zamn bir kendinizi deneyin. merak ettim bende sonucu. komşunuzun çocuğunu size çağırın ve ders çalıştırın. kaç gün dayanabilir siniz merak ettim.

Sorununuz bu işte , komşu çocuğuyla amca çocuğunu yada kardeşinizin çocuğunu bir tutan zihniyetlere sahipsiniz.
İnsanlığını yitirmek budur işte.
Daha bişey söylememe gerek olduğunu düşünmüyorum.

Siz belkide şanslı olan bir guruptasınız iyi niyetli insanlarla berabersiniz yada hep paylaşım icinde olduğunuzdan dolayı böyle gelişiyordur durumlar.
Konuyu açan arkadaşımız sadece 2 hafta gittiler demiş peki bende soruyorum 2 haftada 1 kez bile işinizden fırsat yaratıp bu akşam bize yemeğe yada çaya gelin oturalım muhabbet edelim diyemezmiydi olduki ayarlanamadı elti telefon açıp hiç gelmiyorsun derken işinizz görülüyor hal hatır sormaya yukarıya teşrif edemiyorsun demek istemiş ben o telefondan bunu çıkardım ve dürüst olayım bende tahammül edemezdim böyle bir duruma

Sorununuz bu işte , komşu çocuğuyla amca çocuğunu yada kardeşinizin çocuğunu bir tutan zihniyetlere sahipsiniz.
İnsanlığını yitirmek budur işte.
Daha bişey söylememe gerek olduğunu düşünmüyorum.

yakınınızda akrabanız yoktur die komşu çocuğu dedim. tamam amca çocuğu olsun. öyle deneyin.

sen hayatın kotu oldugunu bu topıkten ogrendıysen eger,
o zaman sen masal dunyasın da fılan yasıyorsun.
cnm kabul et ki ,artık kımsenın kımseye tahammulu yok .
senın ıcın uzucu belkı ama gercek olan bu .
artık herkes calısıyor .eskıden sadece esler calısır hanımlar evde olurdu .
sımdı oyle mı ,herkesı gecım sıkıntısı sarmıs ,herkes calısıyor .
esler bıle bırbırıne tahammul edemez ıken ,baska bırıne nasıl tahammul edılsın .

sen hayatın kotu oldugunu bu topıkten ogrendıysen eger,
o zaman sen masal dunyasın da fılan yasıyorsun.
cnm kabul et ki ,artık kımsenın kımseye tahammulu yok .
senın ıcın uzucu belkı ama gercek olan bu .
artık herkes calısıyor .eskıden sadece esler calısır hanımlar evde olurdu .
sımdı oyle mı ,herkesı gecım sıkıntısı sarmıs ,herkes calısıyor .
esler bıle bırbırıne tahammul edemez ıken ,baska bırıne nasıl tahammul edılsın .

Bu topik demedim , formun genelinden bahsettim.
Birde ne alaka ? Neden masal dünyası olsun.
Çevremde , ailemde böyle şeyler görmediğim aklına hiç mi gelmedi merak ettim doğrusu.
Benim yaşadığım gerçekliğe masal diyemezsin öncelikle.
Bana kendi gerçeğini aktarıp birde belki bu üzücü ama kabul et tarzı bi söylemde de bulunamazsın.
Kimsenin hayat gerçekleribirbiriyle uyuşmak zorunda değil.
Benim gerçeğimde bu bu kadar basit.

Bu topik demedim , formun genelinden bahsettim.
Birde ne alaka ? Neden masal dünyası olsun.
Çevremde , ailemde böyle şeyler görmediğim aklına hiç mi gelmedi merak ettim doğrusu.
Benim yaşadığım gerçekliğe masal diyemezsin öncelikle.
Bana kendi gerçeğini aktarıp birde belki bu üzücü ama kabul et tarzı bi söylemde de bulunamazsın.
Kimsenin hayat gerçekleribirbiriyle uyuşmak zorunda değil.
Benim gerçeğimde bu bu kadar basit.

ha bu topık ha bu forum
arada ne fark var ?:27:
sonuc olarak siz burada gormedınız mı ona bakarım ben .
tamam sız boyle bır cevre de yasamıssınız .pekı ne yapalım sımdı hanımefendı ?
kıme ne ıspatlamaya calıstıgınızı anlayamadım ben .
sanslıymıssınız kı boyle bır cevre de yasamıssınız .
ama genele bakılırsa artık kımsenın bırbırıne tahammulu yok
sız de kımseyı bırbırıne tahammul edemıyorlar dıye "kotuluk"olarak yargılıyamazsınız.

Son düzenleme:
ha bu topık ha bu forum
arada ne fark var ?:27:
sonuc olarak siz burada gormedınız mı ona bakarım ben .
tamam sız boyle bır cevre de yasamıssınız .pekı ne yapalım sımdı hanımefendı ?
kıme ne ıspatlamaya calıstıgınızı anlayamadım ben .
sanslıymıssınız kı boyle bır cevre de yasamıssınız .
ama genele bakılırsa artık kımsenın bırbırıne tahammulu yok .

Bu topik ve koca forum arasında bir hayli fark var. Bu farkı size benim anlatmam gerekiyorsa bir hayli işimiz var demektir :27: Siz daha benim demek istediğimi anlayamamışsınız ki konu sizin '' burda mı öğrenmişsin ben buna bakarım '' olayı değil ne yazık ki . Çevirmeye çalıştığınız o kadar ortada ki.
Ayrıca benim dünyama masal deyip kendinizce küçümseyen-küçümsemeye çalışan siz birde sanki ben hava atıyormuşum gibi ne yapalım diye gider yapan siz.
Siz benim yazıma atlayıverdiniz ben birşey ispatlama derdine girmedim ki hanımefendi :)
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim :D
Kaldı ki bir karara varırken genele bakmak zorunda değiliz.
Herneyse hayırlı geceler uzaaaar gider bu.

Bu topik ve koca forum arasında bir hayli fark var. Bu farkı size benim anlatmam gerekiyorsa bir hayli işimiz var demektir :27: Siz daha benim demek istediğimi anlayamamışsınız ki konu sizin '' burda mı öğrenmişsin ben buna bakarım '' olayı değil ne yazık ki . Çevirmeye çalıştığınız o kadar ortada ki.
Ayrıca benim dünyama masal deyip kendinizce küçümseyen-küçümsemeye çalışan siz birde sanki ben hava atıyormuşum gibi ne yapalım diye gider yapan siz.
Siz benim yazıma atlayıverdiniz ben birşey ispatlama derdine girmedim ki hanımefendi :)
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim :D
Kaldı ki bir karara varırken genele bakmak zorunda değiliz.
Herneyse hayırlı geceler uzaaaar gider bu.

arkadasım sen kotu ınsaları real hayat da gormedın dımı
oyle yazmıstın bır oncekı yorumunda .
ben de buna karsılık verdıgım cevap da,
"o zaman sız masal dunyasın da yasıyorsunuz"demıstım .
ne guzel sanslıymıssınız.
sız de gelmıssınız sımdı ,yok "ben topıkde demedım forum da dedım" bunlara takılmıssınız .
genel olarak ha forum da ha topıc de gormussunuz ne fark var ,gercek hayat da gormedıkden sonra .
burada sızın dusuncenızın aksını dusunenlerı kotu bırı olarak yargılarsanız eger,
bıze de mecbur cevap hakkı doguyor .
son olarak eklemek ıstıyorum kı ;
benım sıze gercekten tahammulum kalmadı .ama ben kotu bır ınsan degılım :1:
konuya cevap verırsenız sevırım .

Son düzenleme:
arkadasım sen kotu ınsaları real hayat da gormedın dımı
oyle yazmıstın bır oncekı yorumunda .
ben de buna karsılık verdıgım cevap da,
"o zaman sız masal dunyasın da yasıyorsunuz"demıstım .
sız de gelmıssınız sımdı ,yok "ben topıkde demedım forum da dedım" bunlara takılmıssınız .
genel olarak ha forum da ha topıc de gormussunuz ne fark var ,gercek hayat da gormedıkden sonra .
burada sızın dusuncenızın aksını dusunenlerı kotu bırı olarak yargılarsanız eger,
bıze de mecbur cevap hakkı doguyor .
son olarak eklemek ıstıyorum kı ;
benım sıze gercekten tahammulum kalmdı .ama ben kotu bır ınsan degılım :1:
konuya cevap verırsenız sevırım .

Ben reel de kötü insan görmedim demedim ki ama evet aile içi kötülük görmedim kabul edemediğin ne ?
Çok mu imkansız geliyor.
O da senin sorunun artık.
Ben benim gibi düşünmeyenleri kötü olarak yargıladım belirttimde ben böyle görmediğim için şaşırıyorum yanlış anlamayın diye :D Kaldı ki evet insanlığından uzaklaşan herkes kötü benim gözümde.
Şu küçücük konunun beni şaşırtmasıyla forumun genelinde okuduklarım çok farklı anlatmak istediğim buydu oyuzden forumun geneli diye belirttim.
Yani tek konuyla alakası olmadığını anlaman namınaydı. Kelime kelime anlatayım mı anlaman için.
Emin ol benim de sana tahammülüm kalmadı . :51:
Daha bişey yazacağımı sanmıyorum bu cevap veremeyeceğimden değil cevap vermek istemediğimden olacak belirtmekte fayda var :21:
İyi geceler :emir_bebek:

Ben reel de kötü insan görmedim demedim ki ama evet aile içi kötülük görmedim kabul edemediğin ne ?
Çok mu imkansız geliyor.
O da senin sorunun artık.
Ben benim gibi düşünmeyenleri kötü olarak yargıladım belirttimde ben böyle görmediğim için şaşırıyorum yanlış anlamayın diye :D Kaldı ki evet insanlığından uzaklaşan herkes kötü benim gözümde.
Şu küçücük konunun beni şaşırtmasıyla forumun genelinde okuduklarım çok farklı anlatmak istediğim buydu oyuzden forumun geneli diye belirttim.
Yani tek konuyla alakası olmadığını anlaman namınaydı. Kelime kelime anlatayım mı anlaman için.
Emin ol benim de sana tahammülüm kalmadı . :51:
Daha bişey yazacağımı sanmıyorum bu cevap veremeyeceğimden değil cevap vermek istemediğimden olacak belirtmekte fayda var :21:
İyi geceler :emir_bebek:

Yargıladım değil yargılamadım olacaktı klavyemde bir sorun var harflere basınca tam yazmıyor farkedersem düzeltiyorum farkedemedim sanırım yada yanlış yazdım yazarken yuttum harfi bir yanlışlık olmasın sonra. :)

Benim bildiğim öğretmenlerin hayatı planlı ve programlı harcamalar konusundada ve taviz vermek onları deli yani sinirli olmaya iter onlar sanırım herkesin hayatı bu şekilde olduğunu varsayarlar ,extra ve plansız şeylere tepkiyi anında görmüşsünüz bu nasıl akraba anlamadım,mesleğinde iyi olabilir ama insan ve amca olarak eksik bu yaptıklarını o çocuk unutmuyacaktır yarın büyüdüğünde cenazesine dahi gelmek istemiyecektir

AMCANIN YAPTIĞI DENSİZLİK BU KESİN.
ama sizin davranışınız da çok normal değil bence.kusura bakmayın ama neden başka birinin evinde çalışmalı çocuklar.
madem derslerini bu kadar önemsiyorsunuz siz oturun çocukların yanında,bir çalışmaz iki çalışmaz,eninde sonunda çalışırlar.
her akşam her akşam insan kendi çocukları,iş derken boğuluyor,bide sizin çocuklarınızla mı ilgilenmeliler.
eltinizin bebeğide varmış üstelik.
tamam eşiniz göndermiş,ama sizde ısrarcı olmamışsınız.
çocuklar çok aç geliyorlar diyorsunuz,o çocukları doyurmak sizin göreviniz,
okuldan 4 te çıkıyorlarsa yemeklerini yedirip niye göndermiyorsunuz.
açıkçası sizin rahatlığınıza ben olsam da sinirlenirdim.

Back