Oncelikle calisan biri olarak cocuklarinizi aksam odev yaptirsin diye calisan ogretmen kayniniza niye gonderiyorsunuz anlayamadim. Her calisan kisi evine gelince kafayi bosaltip dinlenmek ister, heleki meslegiyle ilgili bir isi asla yapmak istemez. Dusuncesizlik sizin bu yaptiginiz ne zoru var dinlenecegi yerde sizin cocuklariniza odev yaptirsin.
Onlarda ne gaddarlarmis yemek dahi vermemisler cocuklariniza. Bu onlarin insanligi ve yarin birgun hesabi sorulur. Cocuktan nimet kiskanan ne uzar ne kisalir.
Ama ben yine size mana buluyorum siz nasil asagilatirsiniz cocuklarinizi boyle insanlara. Nasil baskalarinin odev yaptirmasini beklersiniz. Nasil emanet ederde yemek vermelerini umarsiniz. Nasil ac birakirsiniz cocuklarinizi kafam almiyor.
Asssla kimseye tamah etmeyin ve cocuklarinizi emanet etmeyin. Ogrencidende olsa uygun bir fiyata tutun bir ozel hoca cocuklarin odevini yaptirsin. Yemeklerini gun evvel hazirlayin gerekirse ozel hoca bile isitip yedirir onlara. Yapmayin ya ezdirmeyin kuzularinizi uc kurusluk insanlara. Bakin sevilmediklerini anlamis ve etkilenmisler. Bence onlari kimseye tamah etmeden yasamayi ogretin.
çocuklarını her gün her gün göndermeseydin iyiydi ama kaynının yaptığı da densizlik. rahatsız oluyorlarsa kibarca söyleyebilirlerdi. böyle seviyesiz seviyesiz bağırıp çağırmalar falan ki sana yapması abes yapıyosa da kardeşine yapsın sen ne kadar da olsa yabancısın.
ben olsam daha görüşmem kim ne derse desin, çünkü bir gidersin iki gidersin bi bakarsınız gene samimiyet oluşmuş ardından bi saçmalık daha gelir. madem yıllardır süregelen şikayetin var bırak inceldiği yerden kopsun.
Ya insanlar ne kadar kötü .
Ben böyle bişey görmedim hayatımda.
Gittiği amca evi ya.
Sanki düşman evine gitmiş gibi konuşmuş herkes.
Allah benim yengemden razı olsun.
Annemden sonra amcamın eşini tanırım.
Bu bir insanlık ya.
Burda ki çoğu bayanların düşünce şekli beni çok şaşırtıyor.
Herkes kötü , herkes bir yaşam derdine düşmüş.
Neymiş sizde hata varmışmışmış ...
Ya ben ailemde hiç böyle şeyler görmedim. Amcamın çocukları hep bizde , biz hep onlarlaydık.
Ben yandım 15 gün hastanede yattım yanımda yengem kaldı 6 yaşındaydım , yengem kalsın diye ağlamıştım hep.
Annem evde 5 çocuğa baktı.
Abim hastalandı ( amcamın oğlu) annem 1 ay onunla hastane de neler yaşadı. Yengem evde 4 çocuğa bakmış ( Ben doğmamışım o zaman )
Sofraya 2 tabak koyunca mı yengeye yük binecekmiş.
Amca 2 kalem oynatınca mı illallah edecek.
Allah çocuklarınızı kimsenin eline düşürmesin hanfendi.
2 tabak koymayıp ayrı ayrı mutfakta yiyecek yüreğe sahiplerse onların insanlığından da şüphe ederim.
Ya insanlar ne kadar kötü .
Ben böyle bişey görmedim hayatımda.
Gittiği amca evi ya.
Sanki düşman evine gitmiş gibi konuşmuş herkes.
Allah benim yengemden razı olsun.
Annemden sonra amcamın eşini tanırım.
Bu bir insanlık ya.
Burda ki çoğu bayanların düşünce şekli beni çok şaşırtıyor.
Herkes kötü , herkes bir yaşam derdine düşmüş.
Neymiş sizde hata varmışmışmış ...
Ya ben ailemde hiç böyle şeyler görmedim. Amcamın çocukları hep bizde , biz hep onlarlaydık.
Ben yandım 15 gün hastanede yattım yanımda yengem kaldı 6 yaşındaydım , yengem kalsın diye ağlamıştım hep.
Annem evde 5 çocuğa baktı.
Abim hastalandı ( amcamın oğlu) annem 1 ay onunla hastane de neler yaşadı. Yengem evde 4 çocuğa bakmış ( Ben doğmamışım o zaman )
Sofraya 2 tabak koyunca mı yengeye yük binecekmiş.
Amca 2 kalem oynatınca mı illallah edecek.
Allah çocuklarınızı kimsenin eline düşürmesin hanfendi.
2 tabak koymayıp ayrı ayrı mutfakta yiyecek yüreğe sahiplerse onların insanlığından da şüphe ederim.
eskiyle şimdiyi kıyaslamak ne kadar doğru. siz şimdi nelere tahammül ediyorsunuz nelere edemiyorsunuz onunla bu durumu kıyaslayın. eskiyle yeniyi değil. eskiden çamaşırda elde yıkanırdı meyveler sebzelerde doğaldı. bir girersek oraya çıkamayız. öğretmenlik yapmadıysanız kafa yorgunluğunu da pek bilemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?