slm canım yasadığın seyin aynısını bende yaşadım ve sevdiğim bırı varken 4yıllık bi ilişkim varken bu hatayı yaptım sevgilim okdr iyiydiki hersey superdı ve askere gıttı bılmıorm ama ne olduysa o zaman oldu bı yolculuk yaptım evde tektım ve canm okdr cok sıkıldıkı sohbetcıye gırdım ve bırıyle tanıstım konustuk okdr cok konustuukı onu tanımıordum ama okdr cok hoslandımkı asık olmustum resmen hemde delı gıbı asık olmustum ama ıcım acıyodu sevdıgıme böle bısı yaptıgım ıcın uzun zaman gectı ve sevgılı olduk msn askımız vardı yanı ama yıllardır tanıyo gıbıydım onu ama bı sorun daha vardı onun 4yıllık bı ılıskısı varmıs hatta nısanlanmak uzerelermıs ben kendı kendıme dusundum dedımkı evet sevıyorum hemde delı gıbı sevıyorum bu cocugu dedım ama öbur sevdıgımıde sevıorum ınsan 2kısıyı nsl sever o cocukla konustuk ve benle kacmak ıstedıgını söledı alıyım senı dedı ne sen gerısıne bak nede ben dusundum 2gun hıc uyumadan hep msn gelmesını bekledım o gelınce ıcım akardı sankı cvp vercegım gun gelmıstı ve ben dedımkı ben evlenecegım ınsanı cok sevıyorum onun uzulmesıne asla dayanamam bununla cıkan kızda bunu cok sevıomus bunuda bılıordum ve dedımkı asla olmaz sen ona dönceksın bende sevdıgıme dedım böle bı karar vedık ve msn de camda hıckıra hıckıra aglayarak ayrdıl pekı sımdı ne durumdamıyım 1hafta sonra unuttum meger bu sey bana alıskanlık bagımlılık olmus netti kapattım hıc kullanmadım pekı sımdı sevdıgımle evlıyım su an bı bebek beklıorz pekı vıcdanım rahatmı o okdr severken ben ne yaptım hıc rahat dııl cok pısmanımm hemde cokkkkkkkkkkkkkkkkk sen de benım yasadıklarımı yasıosun bıtanem lutfen ii dusun sakın devam etme cunku bu bı alıskanlıkkk
ben artık bunun üzerine birşey yazmak istemiyorum,o kadar yorum yapmışız boş yere,sen kayınvalidenin yüzüne tükür arkadaşım afferin ne kendini yor sen ne de bizi artık!!!,