Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzenımde gırıp yorum yapıyor benım rumumdan aylar önce yapılmıs yorumunu
--------------------------------------------------------------------------------
slm bıle demek ıstemıyorum onlar kendılerını cok iyi bılıyor işim cıktı ve netten cıkmak zorunda kaldım kactı dedınız önceden yazılmıs konularımı alıntı yapıp yenı konuma kopyaladınız ustune ustuk hepınız bır olmussunuz hakkımda bılıp bılemden yorum yapmıssınız kım sıze bu hakkı verıyo konu hakkında bırsey bılmeden benı dınlemeden iftira atmanıza ne hakkınız var o alıntılara da gelınce benım herseye vercek cevabım var kuzenımde gırıp yorum yapıyor benım rumumdan aylar önce yapılmıs yorumunu tutum alakasız bır sekılde yenı acılmıs konuma tasımanın mantı ne o arakadas bunu acıklasın bana?ben burda yalan konusmuyorum bazılarınız benım kım oldugumu cok ıyı bılıyor öyle bır ınsanda olmadıgımı cok bılırler ben sıze derdımı actım derdımı söyledım kımseyle degıl sızınle paylastım sız naptınız cıktım gırdımkı alay konusu olmusum konum kapatılmıs Allah yukarda herseyı bılıyor ve ben o sahısları Allaha havale edıyorum onlar kendıleını cok ıyı bılır cok ayıp etmıssınız bır gun sızınde derdınız olur sızde gelırsınız buraya TÜRKİYEM
"suratına türkürmek " istiyorum kelimesi hiç hoşuma gitmedi...
ne olursa olsun..sevmeye bilirsin hatta nefret edebilirsin ama bu söz hiç hoş diil..
yaptıklarınızı Allah rızası için yaptıysanız zaten,
karşılığında kötülük görseniz bile ben bunu yaptım su iyliği yaptım dersen bu Allah rızalığından çıkıyo desinler için yapılmış oluyo ..iy olabilmek için yapılmış oluyo
ben yapmıyomuyum kaynanama iş yapıyorum ama onun gözüne girmek için diil yaşı büyük diye üzülüyorum bişiler yapıyorum
karşılığndabişi beklediğim için diil
anneme yapıyosam oanda yaparım neden yapmıyim
heee beni çok kırıyo o ayrı ama onun içinde ahirette hakkımı soraraım kim olursa olsun
benim kayınvaldem benim için neler söyledi annem için neler söyledi .hiç haketmeğim davranışlar
kaldıramayacağım şeyler yaptı ama eşim için evine gidicem istemedende olsa yüzüne gülücem.
gurbişim şu sözünde sana katılmıyorum "şuç asla tek taraflı olamaz" çünki olabilir oluyoda.konuyu açan arkadaş için diil kendim için diyorum. :))
Konuyu Toplam 31 Kullanıcı okuyor. (28 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
b&m, Barçman, BeyazLilyum+, blueege, cemre110+, deniz_güneş, DENİZKOYDUMADIMI, dilegim, duyguçıkmazı, Elfida, EndlessDream, gurbaa prenses+, Gülsüm Sultan, KIRMIZIdonluKIZ, lirik güzel, necsel, newlife, nezihemmm, okypete, semacasema, smoker, Sonbahar24, sonuyok, tadLi, whiterose, yeliz82, _davidof_, _Eda_
:roflol:amma tututu bu konukaydirigubbakcemile3
yaw kafam karıştıı bi aldatıldık kandırıldık yazııyonuz bişer oluyo ama hadi hayırlısı
yalan rüzgarı oldu
türkiyem özel mesaj yoluyla yazdıklarını burayada yazarmısın lütfen ben sana ne iftirası atmışım bütün gün sana yardımcı olmak için yorum yapıp durdum ne öyle tehditler filan
hiç yakıştıramadım sana
turkiyem bana da ozel mesaj atmissin yazdiklarinin hicbirini ustume alinmadim, bi kez daha dusun kafasinda o kadar soru isaretleri biraktigin insanlar mi haksiz yoksa sen mi haksizsin ve lutfen ozelden rahatsiz etme beni...
bu alay etmek degılde neeee????