- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi nebilimben
kesınlıkle sılmez
bende ole soyledım dıyorum ya cocuk bır yandan aglıyor bır yandan cocugu yıkadım parke cekecek dıye bagırıyor parkeyı sıldım geldım halıya bakayım dıye alaycı alaycı '' sen gelene kadar kurudu zaten dıyor
sen sılseydın dıyorum buralar heryer sidik oldu nasıl geceyım dıyor
butun ev battı mundar oldu
Allah yardımcınız olsun bu kadar huysuz bir eşle ömür nasıl geçer bilemiyorum. Anladığım kadarınca evin içinde her şeye karışıyor ve sürekli neyi nasıl yapıyorsunuz diye takipte, hiç çekilmez böylesi de. Hepimiz çocuk büyüttük çocuklar böyle böyle büyüyor, 6 yaşındaki oğlum geçen gün babasının yanında uyudu muhtemelen uyku sersemi kendini tuvalette sandı. Ayağa kalkıp işemiş eşim fark edememiş sanırım o da dalmak üzereydi son anda fark etmiş. Geldi içeriye yatağa tuvaletini yaptı oğlum dedi. Ben çocuğu alıp temizleyip üstünü giydirirken o yatak çarşaflarını toplayıp yatağı sildi. Ne ben ona neden fark etmedin dedim ne de o bana yatağı sil diye bağırdı, sonuçta çocuk ikimizin çocuğu. Eşinizin kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Çocuğun psikolojisi de bozulacak bu şekilde. Çocuk bir suç işlemiş gibi hissedecek kendini.