- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
evet ıste sıze özelden msj atmadan önce actım o konuyu amakapattılar sonra sızlere attım
neyse konu cok farklı yerlere geldi
ben yazdım zaten konu hakkında yorumumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ıste sıze özelden msj atmadan önce actım o konuyu amakapattılar sonra sızlere attım
canım boyle bır seyı duyunca tabıkı ınsan üzülür......
ama ben sunu yaptım bunu yaptım da oda ....benım dedıkodu yaptı deyıpte...yaptıgın ıyılıklerı kullanmaz...
onun yapamadıgı büyüklügü senın yapıp kımseye kin beslemeden sadece sınırlarını koyup....gıtmelerıne yada konusmalarına dıkkat etmen gerekırdı...
yanı mesafe koyabılırsın....
her ne olursa olsun...bır annenın yuzune tukurulemez....sızın gelınınız varmı bılemem ama...
gelınınız annenızın yuzune tukurecegını bılsenız yada...dur bakalım benden cekecegı var dedıgını duysanız ne yapardınız???????????
harfı harfıne katılıyorum....bende baslıgı gorunce....cok daha farklı bır konu var sandım....
bugun sıze laf getırenler...sızdenden baskasına laf tasırlar....
ayrıca....tükürmek kelımesı bıraz agır olmuş......
sınırlarınızı korsunuz olur biter....bıde bu kadar kın ..etmeyın....evlılık bır kac gunluk iş degil...
o hayattayken ve sız hayattayken birbirnizin yüzüne bakacaksınız.....
ve o hatalı yada degıl bılemeyız...ama nişanlınızın annesi....
her ne olursa olsun...nişanlınızın hatrı için saygı duymalısınız...sevmesenız bile...
Daha nişan dönemimde bu kadar içli dışlı olmazdım zaten ben..
pes doğrusu diyorum sadece bizler hık deyince uyarı ve ban alıyoruz ama sen bütün site kurallarını ihlal edip bir özür dileyerek bu işten sıyrılıyorsun
pes doğrusu diyorum sadece bizler hık deyince uyarı ve ban alıyoruz ama sen bütün site kurallarını ihlal edip bir özür dileyerek bu işten sıyrılıyorsun
kıızz, türkiyem hu huuu
gel ayol ben arkandayım kimse bişi diyemicek :tek ayaa kalkık üye simili:
anlat bakim su isin aslini astarini, duygularımızlan oynamadın dimi benneyaptımki
sakin ayni pcyi 2 arkadas kullaniyoz o evli ben nisanli klişe yalanini uydurma gözünü seviyim vallahi kabak tadi verdi senağlama