• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl istiyorum

kızlar ben önceden böle değildim o kadar saftım ki keske ben bu sıteyı evlenmeden önce görseydim bazen burda okuyorum mesela nısanlı kızlar yazıyror nısanlım annemle oturalım dıyor ne yapayım dıye burada yazarak akıl alan kızlar var bazıları öğütleri değerlendirip nisanlısından ayrılıyor vallahı tebrık edıyorum ben böle şeyleri hiç bilmezdim ön yargılı değildim ben kaynanamı seviyordum
yaşlı dıye hanı nısanlıyken bır gun temızlık yapıcam demıstı bende gıttım camlarını sıldım temızlıgıne yardım ettım aa zerre ıcımden kotuluk gemcedı yemın edıyorum kendı anneme nasıl yardım edıyorsam kaynanama da tabı yardımcı olurum dedım
ama o bana böle yaptı

hanı çoğunuz bilirsiniz belki yaprak dökümü filmi vardı
orada kötü gelin ferhunde hanı hep beraber oturuyorlardır evde anne baba biri cocuk yasta 4 tane görümce es ve kendisi
tabı bu ferhundenın aıleye yaptıgı daha cıddı kotulukler vardı ama hanı ferhunde hep esıne yakınırdı ayrı eve cıkalım hepbereber yasamak ıstemıyorum derdı mesela esı ıkramıye alınca aılesını yemege cıkarırdı ferhunde yıne memnun olmazdı bız basbasa olmadık benımıcın ozel bısey yapmadın dıye
alı rıza beyde bunları duyup bır kosede aglardı , onunla bırlıkte bende aglardım o zamanlar unıv okuyordum koskoca kızdım ama saflıktan alı rıza beye hak verırdım ferhundeye beddua ederdım
ama sımdı ne yalan soyleyım ferhundeye o konuda hak verıyorum mesela on ksı bı evde yasanmaz tabı dıyorum
bunun gıbı kotu seyler
nısanlıyken ben cok utangactım bız gorucu usulu evlendım sesım cıkmazdı sessız bı ınsanım yapı olarak esımın ılk tanıstıgımız zamanlarda yuzune bıle bakmaya utanırdım
oda severdı benım bu cekıngenlıgımı
sımdı eser kalmadı bagırıp cagıran drıdır yapan agzı bozuk bırı oldm
ben kendı düştüğüm hallere üzülüyorum

büütün bunlar benı sınır hastası yaptı benı babam ne zorluklarla okuttu el bebek gul bebek ne için kaynana evınde itilip kakılayım dıye mı?
ben bunları yasayacak ınsan mıydım ? benım basıma nıye geldı ? dıye dusune dusune bole oldum.

esıme dedım kı ben ınsanları tanımazdım sızı de tanıyamadım ben anneme komsulalr gelırdı ben odama cekılırdım onlar dedıkodu yapardı dınlemezdım dedım
oda bana dıyorkı '' sımdı cok sevıyorsun ama bole seylerı '' o nerden cıktı dedım neyı sevıyormusum ben ?
sen dıyır ınternetten bır derdım var okuyorsun mılletın derdını dedıkodusunu dınlıyorsun dıyr

ben burayı okuyunca acıkcası bıraz rahatladım baktım baskalarını dınleyınce benden baskaları da varmıs bı ben degılmısım dedım yanı baskaları da dertlı dıye sevınmedım ama
ınsan dert ortagı bulunca rahatlıyor

aynı şeyler annemin başına gelmişti.babannem çok pis bir kadındı annem temizdi yinede evini temizlerdi babaannem gelir inadına pisletirdi.annem onlardan çamaşırını ayırmazdı sonra yeni gelin geldi senin annen pis çamaşırımı o makinede bile yıkamam dedi o zaman babam kabul etti pis olduğunu.
anneminde sinirleri çok bozulmuştu.benim kv de pis ama ben annem gibi yapmıyorum biraz pis annen diyorum nişanlıma ve sebebinide söylüyorum kadın bozuluyor mu evet bozuluyor ama insanı sinir eder derecesinde değersiz davranıyorlar.
boşver tavrına devam et sen o suçlu çünkü
o öyle sana bağırırken sen kalk sil deseydin bir kadın nereye ne kadar koşup yetişebilir ki
o değil de çişli ellerinizi lavabo değil de nerde yıkayacakmışsınız, ben onu anlamadım..
bilmiyorumm

iyi sabırlısın canım şahsen ben kesinlikle dayanamaz eşimle annesini birbirine geçirirdim.
eşin yattığı yerden sana emirler vereceğine bir zahmet kalksın kendi temizlesin yada cçocugun üzerini o değiştirsin.
tek basına yapmadınya onunda çocugu.
benim oglumda 4 yasında genellikle tuvalet ihtiyacında bana gelir söyler ama işim varsa özellikle de mutfaktaysam babasına gönderirim o yaptırır
.yani olması gerekende bu.
sen fazla sabır göstermişsin ve sakin kalmışsın.
bu sakinliğin de onlara pişkinlik olarak dönmüş ve bu sayede sende kendini berbat bir kayınvalide ve eşin arasında bulmuşsun.
gerçekten okuren bile çok sinirlendim.ayıp yaa tamam titiz olabilirler.herkez kendine göre temiz.seni begenip begnmemek kimsenin haddine değil.yerinde olsam kayınvalideye temiz olmadıgını düşündügü bi insanın yemeğini neden yediğini sorar
ben bu yemekleri ellerimle yapıyorum derdim.:KK62::KK62:

iyi sabırlısın canım şahsen ben kesinlikle dayanamaz eşimle annesini birbirine geçirirdim.
eşin yattığı yerden sana emirler vereceğine bir zahmet kalksın kendi temizlesin yada cçocugun üzerini o değiştirsin.
tek basına yapmadınya onunda çocugu.
benim oglumda 4 yasında genellikle tuvalet ihtiyacında bana gelir söyler ama işim varsa özellikle de mutfaktaysam babasına gönderirim o yaptırır
.yani olması gerekende bu.
sen fazla sabır göstermişsin ve sakin kalmışsın.
bu sakinliğin de onlara pişkinlik olarak dönmüş ve bu sayede sende kendini berbat bir kayınvalide ve eşin arasında bulmuşsun.
gerçekten okuren bile çok sinirlendim.ayıp yaa tamam titiz olabilirler.herkez kendine göre temiz.seni begenip begnmemek kimsenin haddine değil.yerinde olsam kayınvalideye temiz olmadıgını düşündügü bi insanın yemeğini neden yediğini sorar
ben bu yemekleri ellerimle yapıyorum derdim.:KK62::KK62:
işte deli oluyorum bende bu yüzden şimdi hiç bişe olmamıs gibi geliyorlar bana o zaman beni yerin dibine sokuyordu yemın edıyorum hergun bı kavga cıkarıyordu temızlık yuzunden
ben utanıyordum artık kaynanayla temızlık yuzunden kavga edıyoruz dıye

bıde kadın bana ne anlaıyordu bılıyor musun
bana dıyordu işte bu önceden yenı gelın almıs bı dostunun evıne gıtmıs beraber oturuyolarmıs heryer pislik içindeymıs bu da ayıplamıs ıcınden ama dıyor sımdı benım basıma geldı bunlar bana ımtıhan dıyor
namazında nıyazındadır kendısı
yanı kadın bana katlanıp extradan sevap kazanmayı umuyor allahın oan gonderdıgı ımtıhamım ben

bunları esımde bılıyor ve her seferınde benı hassas oldugum yerden vuruyor temzılık konusunda laf edılmesıne cok hassasım
bende begenmıyorsan ayrılalım dedım

Nişanlıyım yemin ederim burdaki konuları okudukça evlilikten soğudum erkeklerden de erkek annelerinden de nefret eder oldum.

Nişanlıyım yemin ederim burdaki konuları okudukça evlilikten soğudum erkeklerden de erkek annelerinden de nefret eder oldum.
öle düşünmeyin şanşlısınız bence
keske bende bilseydim

bakın burdakı herkesın ortak dusuncesı asla adama annesını sıkayet etme
ben öle düşünmedım ama haklı olduguma yuzde yuz guvendıgım ıcın benım de kocam bana hak verrı dedım
belkıde hak verıyor ama tabı yıgıtlıgı b.ka caldırmamak ıcın bana sımdı sen haklısın dese annesını atacak benı yuceltecek o yuzden demıyor

burda ogrendım kaynanayla sorun varsa ona soyle asla kocana bellı etme
ama ben saf guya kaynana benden buyuk ya saygımı bozmayacagım laf cevırmedım
ondan zaten sımdı kadın benle cok samımı ıclı kofte ıstıyor
bu samımıyette benım sayemde ıste zamanında cemkırseydım bugun bole samımı olmazdık o soledı ben sustum ıyıyım tabı

öle düşünmeyin şanşlısınız bence
keske bende bilseydim

bakın burdakı herkesın ortak dusuncesı asla adama annesını sıkayet etme
ben öle düşünmedım ama haklı olduguma yuzde yuz guvendıgım ıcın benım de kocam bana hak verrı dedım
belkıde hak verıyor ama tabı yıgıtlıgı b.ka caldırmamak ıcın bana sımdı sen haklısın dese annesını atacak benı yuceltecek o yuzden demıyor

burda ogrendım kaynanayla sorun varsa ona soyle asla kocana bellı etme
ama ben saf guya kaynana benden buyuk ya saygımı bozmayacagım laf cevırmedım
ondan zaten sımdı kadın benle cok samımı ıclı kofte ıstıyor
bu samımıyette benım sayemde ıste zamanında cemkırseydım bugun bole samımı olmazdık o soledı ben sustum ıyıyım tabı
kaynanaya bir şey söyleyip kocandan saklasan kocan duymayacak mı gene duyacak kaynanan gider ağlayarak hatta lafı başka yerlere çekip dolandırarak anlatır o zaman da kötü olur ne kıymetli oğulları varmış keşke turşusunu kursalarmış

işte deli oluyorum bende bu yüzden şimdi hiç bişe olmamıs gibi geliyorlar bana o zaman beni yerin dibine sokuyordu yemın edıyorum hergun bı kavga cıkarıyordu temızlık yuzunden
ben utanıyordum artık kaynanayla temızlık yuzunden kavga edıyoruz dıye

bıde kadın bana ne anlaıyordu bılıyor musun
bana dıyordu işte bu önceden yenı gelın almıs bı dostunun evıne gıtmıs beraber oturuyolarmıs heryer pislik içindeymıs bu da ayıplamıs ıcınden ama dıyor sımdı benım basıma geldı bunlar bana ımtıhan dıyor
namazında nıyazındadır kendısı
yanı kadın bana katlanıp extradan sevap kazanmayı umuyor allahın oan gonderdıgı ımtıhamım ben

bunları esımde bılıyor ve her seferınde benı hassas oldugum yerden vuruyor temzılık konusunda laf edılmesıne cok hassasım
bende begenmıyorsan ayrılalım dedım

uzak dur canım benim.mesafeyi koy ve koydugun yerde kalsın.eşine de söyle.sen sustuğun için bunlar senin tepene çıkmış.susma artık yeterince susmuşsun zaten :KK43:

elini nerde yıkıyacakmıssın klozette mı acaba? anlayamadım ben onu?!
arkadasım sen bıraz fazla pasifsin, sesin çıkmıyor onlarda rahat rahat ustune gelıyor.
kızım cıs yapsa benım esım benden once kalkar temızlemeye calışır. Allah razı olsun
senın kocan nıye yattıgı yerden ahkam kesıyor?
ben olsam orda aglamana gerek yok annecım olur bunlar kucuksun sen der cocugumu sustururdum, eşime de döner ceyızımde mı geldı bu cocuk benım, ben anasıysam sende babasısın, elin ayagın tutuyor kalkıp bızahmet yardım et derdım, anasının yanında forsunu ındırırdım. kaynanamda laf ettımı agzının payını verırdım.
herkes yerını bılsın.
atıp tutarak yazmıyorum bak. butun sulalesı kayınpederımden cekınır, o da benden cekınır. bılır bısey dedıgınde agzının payını alacagını. o da delıdır ama ben daha delıyım. delı delıyı gorunce comagını saklar hesabı....

demem o ki az sesın cıksın, pısırık durma

elini nerde yıkıyacakmıssın klozette mı acaba? anlayamadım ben onu?!
arkadasım sen bıraz fazla pasifsin, sesin çıkmıyor onlarda rahat rahat ustune gelıyor.
kızım cıs yapsa benım esım benden once kalkar temızlemeye calışır. Allah razı olsun
senın kocan nıye yattıgı yerden ahkam kesıyor?
ben olsam orda aglamana gerek yok annecım olur bunlar kucuksun sen der cocugumu sustururdum, eşime de döner ceyızımde mı geldı bu cocuk benım, ben anasıysam sende babasısın, elin ayagın tutuyor kalkıp bızahmet yardım et derdım, anasının yanında forsunu ındırırdım. kaynanamda laf ettımı agzının payını verırdım.
herkes yerını bılsın.
atıp tutarak yazmıyorum bak. butun sulalesı kayınpederımden cekınır, o da benden cekınır. bılır bısey dedıgınde agzının payını alacagını. o da delıdır ama ben daha delıyım. delı delıyı gorunce comagını saklar hesabı....

demem o ki az sesın cıksın, pısırık durma
böle sesim cıktıgında bana hep ' sen eskıden bole degıldın dıyor
hanı anlattım ya eskıden onun yuzune bıle bakamazdım cekınmekten cok narın cıtı pıtı zarıftım onun gozunde
sımdı dırdırcı agzı bozuk kötü biriyim
hanımefendı cızgımden cok cıktım ve toparlayamıyorum
esımın gozunde bu sekılde olmak benı uzuyor
hep benı eskı halımle bılseydı dıyordum
düştügüm bu hallere üzülüyorum

çocuk ağlayarak özür dilerim anne dedikten sonraki kısımları okumadım,okuyamadım.

ay içim bi garip oldu,o çocuğun sidiği bile senin eşinin ve k.validenin zihniyetinden daha temizdir eminim!!

Mutfak lavabosu olduğu için sanırım tepki büyük ama cocuk sadece sizin çocuğunuz gibi davranılması ne kadar yanlış babası olarak alıp eline silseydi incilerimi dökülürdü acaba?
evet ben bi anlık sasırdım ole yaptuım ama benı aptala cevırdı
ama elımde ole çiş bulaşıgı falan degıldı
dıyorum ya elımde daha yenı aldıgım bez vardı sole bı halıya dokundum sadece kostum bezı ıslatmaaya o kadar bı yandan cocuk aglıyor bı yandan o bagırıyor

çocuk ağlayarak özür dilerim anne dedikten sonraki kısımları okumadım,okuyamadım.

ay içim bi garip oldu,o çocuğun sidiği bile senin eşinin ve k.validenin zihniyetinden daha temizdir eminim!!
cok duygusaldır ve herseyı bılıyor
ben onu sakınlestırdım zaten o soylenırken bıle
olabılır bole kaza oldu dedım sarıldım

cok duygusaldır ve herseyı bılıyor
ben onu sakınlestırdım zaten o soylenırken bıle
olabılır bole kaza oldu dedım sarıldım

benimkiler de 5 yaşında ve oyuna dalınca arada bir böyle kazalar olabiliyor.ne yani bir çocuk halıya çiş yaptı diye dünyanın sonu gelmedi ya.

eşin sultan sülüman gibi emirler yağdıracağına kalkıp yardım etseymiş.terbiyesiz.

evet ben bi anlık sasırdım ole yaptuım ama benı aptala cevırdı
ama elımde ole çiş bulaşıgı falan degıldı
dıyorum ya elımde daha yenı aldıgım bez vardı sole bı halıya dokundum sadece kostum bezı ıslatmaaya o kadar bı yandan cocuk aglıyor bı yandan o bagırıyor
Olaylar olurken tepki ver canım,ne olursa olsun ezdirme kendini.Eşine de kayınvalidene de cocuğun önünde sana bağırmamalarını öğret,Öğrenene kadar da onlar sana bağırıyorsa sen daha çok bağır.Belki çocuğun var diye sesin çıkmadı ama o cocuk senin ezilmeni gördükçe daha çok strese girer,içine atar.Kız çocuğu olduğu için bu şekilde davranmanın susmanın doğru olduğunu düşünür,ilerde kendini savunamaz.

benimkiler de 5 yaşında ve oyuna dalınca arada bir böyle kazalar olabiliyor.ne yani bir çocuk halıya çiş yaptı diye dünyanın sonu gelmedi ya.

eşin sultan sülüman gibi emirler yağdıracağına kalkıp yardım etseymiş.terbiyesiz.
ya yemın edıyorum ben yardım etmesını beklemıyorum
evde hıc bır ıs buyurmam yardım et demem kendım yaparım
evı süpürürüm ses gelıyor dıye odasının kapısını kapatır uzatır bacakları yatar buna sese cıkarmam sorun yapmam
halıyı temızleyecek benım zaten
mesela ocakta yemek tasssın benden cok sorun yapar halbukı ben sılıcem

Back