• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın Yalanını Yakaladım

Merhaba kızlar,
İl dışından gezmeye geldik.Kaynımlardaydık ve ertesi günü kv lere geçecektik.
Kaynanam önce eşimi aradı, ancak eşim telefon görüşmesi yaptığı için ona ulaşamadı.
Sonra eltimi aradı .Bu dediğim 1 dakika içinde oluyor.
Eltime soruyor ''Onlara sor ,yarın akşama ne yemek yapalım?''
Ben de içimden Allah Allah neden beni aramıyor bana sormuyor,gidecek olan biziz dedim.O sırada da eltime diyor ki, valla eliffezgi yi aradım ama ona ulaşılmıyordu.
Ben de yine içimden kendime kızdım, çok kötü niyetlisin dedim kendime.Bak kadıncağız aramış ulaşamamış.
Ama nedense içimden bir ses gidince kv nin arama kayıtlarını incelemeliyim dedi.
Neyse gittik,telefona baktım 12:30 da eşimi 12:31 de de eltimi aramış.
Eşime anlattım çok şaşırdı.Laf arasında annesine söyledi.Dedi neden eşimi aramadın anne?Görüncem ve kv çıldırdılar .İkisi iki yandan nasıl yemin ediyor,vallahi aradık billahi aradık.Hanımefendinin telefonu kapalıydı.Eşim dedi ki ama eliffezgi arama kayıtlarına bakmış aramamışsın.
Kv nin suratı birden değişti.Hiçbir şey diyemedi ''iii aramadım aramadım ne olmuş yani'' dedi.İtiraf etmek zorunda kaldı.Eşim de bozuldu annesinin yalanını yakaladık diye.
Bir keresinde de kendilerini yemeğe çağıracağım diye aradım.Bakmadı telefona.Sonra eşim aramış duymuş eşimden ki yemeğe çağırmak için aramışım.2 saat sonra aradı beni.Hiç haberi yokmuş gibi benle nasıl güzel konuşuyor.Canım kızım bilmem ne..Dedim anne eşim seni arayacaktı aradı mı? Diyor ''yooook ne zaman?''
Yemeğe davet ediyorum nasıl şaşırıyor ''aaa bu akşam mı?tamam babana sorayım'' falan dedi inandım
Neyse geldiler telefonunu verdi oğluma WhatsApp ı güncellesin diye.İnterneti bitmiş. Benim telimden girdik.Tesadüfen gördüm aram kaydını.önce ben aramışım bakmamış.Benden sonra eşim aramış bakmış konuşmuş 4 dakika.
En son da beni aramış.Yani benle konuşurken herşeyden haberdarmış.Ama neden yalan söylüyor acaba?
Ve diyor ki dışarıdaydım eve gelir gelmez aradığını gördüm kimseyle konuşmadan seni aradım hemen .
Bu kadına nasıl davranmalı,ne yapmalıyım?Yüzünü görmek istemiyorum ama eşimi de üzmek istemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Çok teşekkür ediyorum hepinize.
Oha !!! Kesinlikle kaynanamın arama kayıtla ona bakmam niye bakiyon ki bence çok ayıp hadi baktın niye kocana soyluyon ben şahsen utanirdim baksam bile yani kocama soyleyemezdim Allah aşkına ne dediniz kocaniza ben annemin telefonunu karıştırdım da işte beni aramamis çok ayıp her ne kadar kaynanan yalan söylese bile Çok ayip

kayınvalide seninle konuşmak istemiyor, ben de konuşmak istemediğim insanlar aradığında açmıyorum ya da onları aramak yerine yanlarındaki birini aramayı tercih ediyorum, hangimiz yapmıyoruz ki bunu? asıl siz kurcalayarak kadını zor duruma düşürmüşsünüz.

ilk evlendiğim zamanlar kv demi arardım ama o beni hiç aramazdı
evliliğinde acemiliği ve aşırı sevgi saygımdan dolayı acaba annemi kırdım mı? diye sormuştum
eşimde sanki benim telefonuma bakmışta annesinin hiç aramadığını görmüş gibi konuşmuş haberim yoktu
tabi ondan sonra kv kaç kez aradım açmadı biraz vakit geçince gelin beni neden aramıyor diye eşime sormuştu
ben iyi niyetimle ince düşünürken, o sırf oğluna bunu demek için aramalarımı açmamıştı
telefon karıştırmak kötü ama, insanlara bazen hatalarını göstermek gerekir

Merhaba kızlar,
İl dışından gezmeye geldik.Kaynımlardaydık ve ertesi günü kv lere geçecektik.
Kaynanam önce eşimi aradı, ancak eşim telefon görüşmesi yaptığı için ona ulaşamadı.
Sonra eltimi aradı .Bu dediğim 1 dakika içinde oluyor.
Eltime soruyor ''Onlara sor ,yarın akşama ne yemek yapalım?''
Ben de içimden Allah Allah neden beni aramıyor bana sormuyor,gidecek olan biziz dedim.O sırada da eltime diyor ki, valla eliffezgi yi aradım ama ona ulaşılmıyordu.
Ben de yine içimden kendime kızdım, çok kötü niyetlisin dedim kendime.Bak kadıncağız aramış ulaşamamış.
Ama nedense içimden bir ses gidince kv nin arama kayıtlarını incelemeliyim dedi.
Neyse gittik,telefona baktım 12:30 da eşimi 12:31 de de eltimi aramış.
Eşime anlattım çok şaşırdı.Laf arasında annesine söyledi.Dedi neden eşimi aramadın anne?Görüncem ve kv çıldırdılar .İkisi iki yandan nasıl yemin ediyor,vallahi aradık billahi aradık.Hanımefendinin telefonu kapalıydı.Eşim dedi ki ama eliffezgi arama kayıtlarına bakmış aramamışsın.
Kv nin suratı birden değişti.Hiçbir şey diyemedi ''iii aramadım aramadım ne olmuş yani'' dedi.İtiraf etmek zorunda kaldı.Eşim de bozuldu annesinin yalanını yakaladık diye.
Bir keresinde de kendilerini yemeğe çağıracağım diye aradım.Bakmadı telefona.Sonra eşim aramış duymuş eşimden ki yemeğe çağırmak için aramışım.2 saat sonra aradı beni.Hiç haberi yokmuş gibi benle nasıl güzel konuşuyor.Canım kızım bilmem ne..Dedim anne eşim seni arayacaktı aradı mı? Diyor ''yooook ne zaman?''
Yemeğe davet ediyorum nasıl şaşırıyor ''aaa bu akşam mı?tamam babana sorayım'' falan dedi inandım
Neyse geldiler telefonunu verdi oğluma WhatsApp ı güncellesin diye.İnterneti bitmiş. Benim telimden girdik.Tesadüfen gördüm aram kaydını.önce ben aramışım bakmamış.Benden sonra eşim aramış bakmış konuşmuş 4 dakika.
En son da beni aramış.Yani benle konuşurken herşeyden haberdarmış.Ama neden yalan söylüyor acaba?
Ve diyor ki dışarıdaydım eve gelir gelmez aradığını gördüm kimseyle konuşmadan seni aradım hemen .
Bu kadına nasıl davranmalı,ne yapmalıyım?Yüzünü görmek istemiyorum ama eşimi de üzmek istemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Çok teşekkür ediyorum hepinize.

yaptığın sinsilik başka bir şey değil. biri benim telefonumu benden habersiz kurcalayacak ve ben onun ağzının payını vermeyeceğim. telefon özel eşyadır kimse kurcalayamaz. kesinlikle haksızsınız. aramıyorsa aramıyor seni uzak durursun konuşmazsın mesafe koyarsın ama bu yaptığın saygısızlığa girer.

Aman boşverin ya, bizimki de çok bariz yalanlar söylüyor ama, görmezden geliyorum, başkaları yüzünden evliliğim niye etkilensin. Takılmayın boşverin

Ne kadar cok yuklenmissiniz arkadasa. Evet başkasının telefonu karıştırılmaz ama bu kadın hak etmiş. Hem yalan söyleyip hem de yalanıyla baskalarina rezil etmeye çalışıyorsa ben de bakarım. Burdaki cogu kisi de bakar bence. Siz Artık bakmayı boşverin zaten sureklı yalan söylediğini ispatlamissiniz. Bir daha arama mevzusu olduğunda ustünde durmayın. Ustelerse inanmadığınızi belirtin. Aramis olsa bilirdim yine yalan soyluyordur deyin. Zaten artık kayıtları silmeyi de öğrenmiştir. İnanmıyorum deyin geçin. Bu yaştan sonra duzeltemezsiniz ki zaten. İnsanların aptal yerine konması en sevmediğim şey. Koskoca kadın ısrarla yalan söylemeye ve ısrarla sizi yalancı cikarmaya utanmıyor da siz telefona baktınız diye mi suclusunuz.

Kayınvalidenizin arama kayıtlarını mı kontrol ediyorsunuz? :KK57: Belki sizi diye eşinizi aradı yanlışlıkla olamaz mı? Büyütüyorsunuz

Hafiye misiniz siz ya? Yok beni aramadı eltimi aradı, yok önce eşimi aradı sonra beni aradı, yok karıştırdım bulamadım, inceledim ama göremedim, kayıt vardı aramıştı, niye beni on dakika sonra aradı, aradı ama aramadım dedi! Sizin gibi gelin düşman başına.
Kafan çok karışmış yazık ben bu hale getirdiysem kusuruma bakma

Ne kadar cok yuklenmissiniz arkadasa. Evet başkasının telefonu karıştırılmaz ama bu kadın hak etmiş. Hem yalan söyleyip hem de yalanıyla baskalarina rezil etmeye çalışıyorsa ben de bakarım. Burdaki cogu kisi de bakar bence. Siz Artık bakmayı boşverin zaten sureklı yalan söylediğini ispatlamissiniz. Bir daha arama mevzusu olduğunda ustünde durmayın. Ustelerse inanmadığınızi belirtin. Aramis olsa bilirdim yine yalan soyluyordur deyin. Zaten artık kayıtları silmeyi de öğrenmiştir. İnanmıyorum deyin geçin. Bu yaştan sonra duzeltemezsiniz ki zaten. İnsanların aptal yerine konması en sevmediğim şey. Koskoca kadın ısrarla yalan söylemeye ve ısrarla sizi yalancı cikarmaya utanmıyor da siz telefona baktınız diye mi suclusunuz.
Kimse böyle algılamıyor sizin gibi ..Teşekkür ediyorum.Millet soruna odaklanacağına bana odaklanmış.İyi yaptım şimdi olsa şimdi yine kurcalarım.Yoksa nasıl çıkacak yalanlar ortaya.Ayağımıza gelecek hali yok ya, mecbur biz çıkaracağız.
Yorumunuza çok teşekkür ediyorum

Siz böyle her konuda fesatlık yapıyorsanız kadın bıkmıştır.
Ne hakla başkasının telefonunu kurcalayabiliyorsunuz. Kv. Iyi sabretmis.
Üstelik oğlu da alet olmuş. Ne işin var annemin telefonunda diye sormuyor.

Sizin gibi insanlar olunca , yalana teşvikte çok olur.

Siz böyle her konuda fesatlık yapıyorsanız kadın bıkmıştır.
Ne hakla başkasının telefonunu kurcalayabiliyorsunuz. Kv. Iyi sabretmis.
Üstelik oğlu da alet olmuş. Ne işin var annemin telefonunda diye sormuyor.

Sizin gibi insanlar olunca , yalana teşvikte çok olur.
Oh iyi oluyor .

Size ne kötülüğü oluyor mesela aramalar dışında ? Hangi sebeple yüzünü görmek istemiyorsunuz ?
Bahane arıyorsunuz gibi geldi.

Oha !!! Kesinlikle kaynanamın arama kayıtla ona bakmam niye bakiyon ki bence çok ayıp hadi baktın niye kocana soyluyon ben şahsen utanirdim baksam bile yani kocama soyleyemezdim Allah aşkına ne dediniz kocaniza ben annemin telefonunu karıştırdım da işte beni aramamis çok ayıp her ne kadar kaynanan yalan söylese bile Çok ayip
Ay ne kadar de utanılacak birşey.. Allah utandırmasın

yaptığın sinsilik başka bir şey değil. biri benim telefonumu benden habersiz kurcalayacak ve ben onun ağzının payını vermeyeceğim. telefon özel eşyadır kimse kurcalayamaz. kesinlikle haksızsınız. aramıyorsa aramıyor seni uzak durursun konuşmazsın mesafe koyarsın ama bu yaptığın saygısızlığa girer.
Peki ev dinlemek?
Attığı çöpü kurcalamak?
Bunlar da özel hayatın gizliliğini ihlal eden şeyler değil mi?
Bunlar bana yapıldığı zaman ses çıkarmadım kavga çıkmasın diye.Hatalıyım keşke çıngar çıkaraydım

Back