• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın Yalanını Yakaladım

Boşanma davamız varken gidip kapıcıyı komşuları tembihledi.''Aman aman oğlumun arabası yok tamam mı?Gelen görevlilere de böyle söyleyin.Onların arabaları yok diyin''dedi ve ben bunu kapının dürbününden gördüm.Arabamızın devri üstümüze değildi.Borcu eşimle beraber ödedik.Ama Ondan hisse almayayım diye anladımız mı?

Başkasının özel eşyasını karıştırıyor ve bunu utanmadan eşinize söyleyerek onu fiştekliyorsunuz.
Kayınvalidenin yalanı da sanki adam öldürmüş de inkar ediyormuş gibi büyükmüş gibi yaygarayı koparmışsınız. Kadının sizi neden aramak istemediği belli.
Böyle gelinim olsa ben de aramazdım , hele bir de telefonunu karıştırdığını söylese kapıma koymazdım.

Yatak odası karıştıracak potansiyeli olan geleceğin fettan kayınvalide adayısınız bence.

Evimizi geçmiş tarihle ikinci ve üçüncü şahıslara sattırdı ki alan kendisinin hacı arkadaşıydı.

Başkasının özel eşyasını karıştırıyor ve bunu utanmadan eşinize söyleyerek onu fiştekliyorsunuz.
Kayınvalidenin yalanı da sanki adam öldürmüş de inkar ediyormuş gibi büyükmüş gibi yaygarayı koparmışsınız. Kadının sizi neden aramak istemediği belli.
Böyle gelinim olsa ben de aramazdım , hele bir de telefonunu karıştırdığını söylese kapıma koymazdım.

Yatak odası karıştıracak potansiyeli olan geleceğin fettan kayınvalide adayısınız bence.
Bilmeden konuşma, attığım çöpü kurcalayan bir kv nin telefonunu kurcaladım evet iyi yaptım yoksa yalanı ortaya çıkmayacaktı.
Bence büyük lokma ye ama büyük laf söyleme

Kocam,annesinin herşeyini kabul eder ona asla laf söyletmez
Geçenlerde diyor ki kv çalışan kadın ahmaktır.Rezildir..Yanındakiler de sordu neden diye?O ortamda da çalışan tek benim
Diyor çalışan kadın parayı kocasının eline sayıyor, koca da akşam kendini bi güzel s...yor..Aynen böyle küfürlü söyledi
Eşime anlattım cevap olarak ''annem ne derse doğrudur.Bir bildiği vardır mutlaka ''dedi
O yüzden söyledim

Oğlu anasından betermiş ay bu ne böyle

Boşanma davamız varken gidip kapıcıyı komşuları tembihledi.''Aman aman oğlumun arabası yok tamam mı?Gelen görevlilere de böyle söyleyin.Onların arabaları yok diyin''dedi ve ben bunu kapının dürbününden gördüm.Arabamızın devri üstümüze değildi.Borcu eşimle beraber ödedik.Ama Ondan hisse almayayım diye anladımız mı?

Kaynanamın yalanı diye bunu yazsaydın keşke. Neden boşanmaktan vazgectiğini merak ettim

Oğlu anasından betermiş ay bu ne böyle

Kaynanamın yalanı diye bunu yazsaydın keşke. Neden boşanmaktan vazgectiğini merak ettim
Eşim gönlümü aldı yalvardı.Çocuğum da istedi benim hatırım için dedi .Çocuğumu kıramadım. Eşimle o evden ayrılırsak iyi oluruz belki bir şans vereyim dedim

Aslın da ben de bakmam hatta hiç ilgilenmem ,yalanlarını yakaladıysam bile inan ki küçük işlerle kendimi meşgul etmem ayrıca diğer çalışma konusunda ki fikir de 40 yalandan daha beter bak işte onu dert ederdim .
Çok ayıp ve eşimin böyle birşey de annesini desteklemesine kafayı takardım,
kapı da onları görmüşken arkamdan iş çevrildiğini direk çıkardım karşısına ,aile sorunlarımızı elaleme sakız yapıyor diye takardım,mesafe koy zor mu ,koyamıyorsanız da böyle başınız ağrır sürekli hep bir somut bir örnek ,acaba doğru mu ,yalan mı demek'ten paranoya olurdum.

Eşim gönlümü aldı yalvardı.Çocuğum da istedi benim hatırım için dedi .Çocuğumu kıramadım. Eşimle o evden ayrılırsak iyi oluruz belki bir şans vereyim dedim

Sanırım düzelmiş ki eşiniz de kayınvalidenize karşı çıkmış arama mevzusunda. O zaman artık böyle ufak tefek seyleri kurcalayıp ortalığı bulandırmayın. Ne halt ediyorsa etsin.
Açığını yakalasam da eşime anlatsam gibi bir havanız oldugu anlasılıyor cunku ilk mesajınızda bu hoş bir durum değil. Sizi düşürür. Eşinizi bıktırır.

Aslın da ben de bakmam hatta hiç ilgilenmem ,yalanlarını yakaladıysam bile inan ki küçük işlerle kendimi meşgul etmem ayrıca diğer çalışma konusunda ki fikir de 40 yalandan daha beter bak işte onu dert ederdim .
kapı da onları görmüşken arkamdan iş çevrildiğini direk çıkardım karşısına ,aile sorunlarımızı elaleme sakız yapıyor diye takardım,mesafe koy zor mu ,koyamıyorsanız da böyle başınız ağrır sürekli hep bir somut bir örnek ,acaba doğru mu ,yalan mı demek'ten paranoya olurdum.[/Q
Benim kızdığım eşimin inanmaması ve hep onu haklı bulmasıydı.Ama şimdi tanıyor en azından bilsin istedim.O beni anlatıp kocamı doldurup üstüme saldığı için ben de onu deşifre etmek istedim.İlkinde bilinçliydi.İkincisi yani yemeğe davet ettiğimde tamamen tesadüftü.Whatsapp ını güncelle dediği için aldım telefonu ve gördüm

kapı da onları görmüşken arkamdan iş çevrildiğini direk çıkardım karşısına ,aile sorunlarımızı elaleme sakız yapıyor diye takardım,mesafe koy zor mu ,koyamıyorsanız da böyle başınız ağrır sürekli hep bir somut bir örnek ,acaba doğru mu ,yalan mı demek'ten paranoya olurdum.
Yazdıklarım gitmiş??Neyse baştan yazayım
Benim kızdığım şey eşimin hep annesini haklı görmesi hep beni atmasıydı.Eşimi doldurup üzerime saldığı için ona kırgınım ayrıca.Ben de onu yüzü ortaya çıksın diye deşifre ettim.Ki ilkinde tamam ben telefonuna baktım.Ama ikinci de WhatsApp ını güncelliyorduk oğlumla o esnada gördüm.Tamamen tesadüftü

Kocam,annesinin herşeyini kabul eder ona asla laf söyletmez
Geçenlerde diyor ki kv çalışan kadın ahmaktır.Rezildir..Yanındakiler de sordu neden diye?O ortamda da çalışan tek benim
Diyor çalışan kadın parayı kocasının eline sayıyor, koca da akşam kendini bi güzel s...yor..Aynen böyle küfürlü söyledi
Eşime anlattım cevap olarak ''annem ne derse doğrudur.Bir bildiği vardır mutlaka ''dedi
O yüzden söyledim
Bu kadınla eşinizin hatırına bile olsa konuşmayın derim. Mahalle ağzıyla konuşan insanlardan nefret ediyorum .Çocuğunuzu da bu kadından ne kadar uzak tutarsanız o kadar iyi olur sizin için.

Sanırım düzelmiş ki eşiniz de kayınvalidenize karşı çıkmış arama mevzusunda. O zaman artık böyle ufak tefek seyleri kurcalayıp ortalığı bulandırmayın. Ne halt ediyorsa etsin.
Açığını yakalasam da eşime anlatsam gibi bir havanız oldugu anlasılıyor cunku ilk mesajınızda bu hoş bir durum değil. Sizi düşürür. Eşinizi bıktırır.
Kısmen evet.Eskiye nazaran.Yok aslında o da müdahil oldu.Eltim deyince seni aramış, eşim ne o telefonun mu kapalı dedi .Yok dedim .

Ben kv nin telini almam elime oda benimkini almaz simdi sizinkine baksa hoş mu? Cok büyük bir sorun değil yüzünü görmeyi istemeyecek kadar

Merhaba kızlar,
İl dışından gezmeye geldik.Kaynımlardaydık ve ertesi günü kv lere geçecektik.
Kaynanam önce eşimi aradı, ancak eşim telefon görüşmesi yaptığı için ona ulaşamadı.
Sonra eltimi aradı .Bu dediğim 1 dakika içinde oluyor.
Eltime soruyor ''Onlara sor ,yarın akşama ne yemek yapalım?''
Ben de içimden Allah Allah neden beni aramıyor bana sormuyor,gidecek olan biziz dedim.O sırada da eltime diyor ki, valla eliffezgi yi aradım ama ona ulaşılmıyordu.
Ben de yine içimden kendime kızdım, çok kötü niyetlisin dedim kendime.Bak kadıncağız aramış ulaşamamış.
Ama nedense içimden bir ses gidince kv nin arama kayıtlarını incelemeliyim dedi.
Neyse gittik,telefona baktım 12:30 da eşimi 12:31 de de eltimi aramış.
Eşime anlattım çok şaşırdı.Laf arasında annesine söyledi.Dedi neden eşimi aramadın anne?Görüncem ve kv çıldırdılar .İkisi iki yandan nasıl yemin ediyor,vallahi aradık billahi aradık.Eşim dedi ki ama eliffezgi arama kayıtlarına bakmış aramamışsın.
Kv nin suratı birden değişti.Hiçbir şey diyemedi ''iii aramadım aramadım ne olmuş yani'' dedi.İtiraf etmek zorunda kaldı.Eşim de bozuldu annesinin yalanını yakaladık diye.
Bir keresinde de kendilerini yemeğe çağıracağım diye aradım.Bakmadı telefona.Sonra eşim aramış duymuş eşimden ki yemeğe çağırmak için aramışım.2 saat sonra aradı beni.Hiç haberi yokmuş gibi benle nasıl güzel konuşuyor.Canım kızım bilmem ne..Dedim anne eşim seni arayacaktı aradı mı? Diyor ''yooook ne zaman?''
Yemeğe davet ediyorum nasıl şaşırıyor ''aaa bu akşam mı?tamam babana sorayım'' falan dedi inandım
Neyse geldiler telefonunu alıp baktım,önce ben aramışım bakmamış.Benden sonra eşim aramış bakmış konuşmuş 4 dakika.
En son da beni aramış.Yani benle konuşurken herşeyden haberdarmış.Ama neden yalan söylüyor acaba?
Ve diyor ki dışarıdaydım eve gelir gelmez aradığını gördüm kimseyle konuşmadan seni aradım hemen .
Bu kadına nasıl davranmalı,ne yapmalıyım?Yüzünü görmek istemiyorum ama eşimi de üzmek istemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Çok teşekkür ediyorum hepinize.
Ayni onun gibi onun silahiyla onu vuracaksiniz..

Ne olursa olsun biri telefonumu kurcalasa nefret ederim o kişiden sıkılmadan yazıyorsunuz bir de buraya.:stop:
Ona bakarsanız polisler şüpheli bir durumda çamaşır sepetinden tut dona kadar bakıp inceliyor.O zaman onlar da bakmasın ayıp.Kimse yalan söylemesin söylüyorsa da Bazı şeylerin ortaya çıkacağını düşünerek yalan atsın atıyorsa.

Back