• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın Yalanını Yakaladım

Birkaç arkadasım dışında kimse evet kv yanlış yapmış yalan söylemiş demiyor da yok telini kurcalamışsın aaaa tuuu kaka olur mu çok ayıp vs demiş
Şimdi başka konu açsam eşimle ilgili hemen ''telini kurcala, WhatsApp web indir bak, casus program yükle telefona... '' diyecekler.
Kv insan da eşimiz değil mi?Kv nin teli kurcalanmaz, ama eşimiz bizim tapulu mülkümüz gibi herşeyini de kurcalarız mantığı kusura bakmayın ama bana çok ters.

karıştırdığınız benim telefonum olsa sizi evimden kovar bir dahada sokmazdım. çok saygısızsınız. muhtemelen kayınvalidenizde sizin kadar saygısız eşyalarını sürekli karıştıran biri ile muhattap olmak istemediğinden sizi aramıyordur.

Siz surekli baskasinin telefonunu karistirma hakkini nereden buluyorsunuz ya? Terbiyesizlikten baska birsey degil yaptiginiz. Milletin yalanini cikartmak icin midesizlesmeye gerek yok. Birakin aramasin. Demek sizi sevmiyor. Kabullenin. Ben de sizi sevmedim mesela. Aranmamayi haketmissiniz.

Peki ev dinlemek?
Attığı çöpü kurcalamak?
Bunlar da özel hayatın gizliliğini ihlal eden şeyler değil mi?
Bunlar bana yapıldığı zaman ses çıkarmadım kavga çıkmasın diye.Hatalıyım keşke çıngar çıkaraydım

evet çıkar çıngarını o anda ama o bunları yapıyor diye onun seviyesine inmen haklıyken haksız konuma düşürüyor seni.
bundan sonraki tavrın o olsun. ama o yapıyor diye sen yapma 2 yanlış 1 doğru etmez.

Siz surekli baskasinin telefonunu karistirma hakkini nereden buluyorsunuz ya? Terbiyesizlikten baska birsey degil yaptiginiz. Milletin yalanini cikartmak icin midesizlesmeye gerek yok. Birakin aramasin. Demek sizi sevmiyor. Kabullenin. Ben de sizi sevmedim mesela. Aranmamayi haketmissiniz.
Terbiyesiz de midesiz de sensin.
Aa bak beni sevmedin mi oysa ben sana bayılmıştım tüh napıcam şimdi.
Banlanırsam banlanayım .Sana dokunan ne senin mi telini kurcalıyorum.Sürekli değil bir kez baktım.Başkası değil kaynananam anladııın?

Terbiyesiz de midesiz de sensin.
Aa bak beni sevmedin mi oysa ben sana bayılmıştım tüh napıcam şimdi.
Banlanırsam banlanayım .Sana dokunan ne senin mi telini kurcalıyorum.Sürekli değil bir kez baktım.Başkası değil kaynananam anladııın?

Esini yanina almak icin ucuz numaralarla ugrasan kadinlara cok uzuluyorum. Cok aciz bir durumdasin. Yazik esine, kaynana. Belli ki sevilmiyorsun, hirsini baska sekilde cikartiyorsun :) haklilar valla.

Birkaç arkadasım dışında kimse evet kv yanlış yapmış yalan söylemiş demiyor da yok telini kurcalamışsın aaaa tuuu kaka olur mu çok ayıp vs demiş
Şimdi başka konu açsam eşimle ilgili hemen ''telini kurcala, WhatsApp web indir bak, casus program yükle telefona... '' diyecekler.
Kv insan da eşimiz değil mi?Kv nin teli kurcalanmaz, ama eşimiz bizim tapulu mülkümüz gibi herşeyini de kurcalarız mantığı kusura bakmayın ama bana çok ters.

Eşiniz sizin hayat arkadaşınız ve arada gizlilik olmalı.
Özel alanlar elbet olur ancak şüpheli durumlarda , aldatilmamak adına elbette kontrol gerekiyor.
Kv. Ile eşi bir mi tutuyorsunuz ?

Esini yanina almak icin ucuz numaralarla ugrasan kadinlara cok uzuluyorum. Cok aciz bir durumdasin. Yazik esine, kaynana. Belli ki sevilmiyorsun, hirsini baska sekilde cikartiyorsun :) haklilar valla.
Sen konumdan çekip gider misin?sevmediğim ot her zaman mı burnumun dibinde bitmek zorunda ?
Sen de beni sevmedin ne arıyosun konumda.
İtiraf et bayıldın bana.Burda feministlik taslayan ama onun ne olduğunu bile bilmeyen ezik pısırık kadın seni.
Hadi oradan.

Eşiniz sizin hayat arkadaşınız ve arada gizlilik olmalı.
Özel alanlar elbet olur ancak şüpheli durumlarda , aldatilmamak adına elbette kontrol gerekiyor.
Kv. Ile eşi bir mi tutuyorsunuz ?
İkisi de farklı şekilde aldatılmak. Anlamıyorsun

Sen konumdan çekip gider misin?sevmediğim ot her zaman mı burnumun dibinde bitmek zorunda ?
Sen de beni sevmedin ne arıyosun konumda.
İtiraf et bayıldın bana.Burda feministlik taslayan ama onun ne olduğunu bile bilmeyen ezik pısırık kadın seni.
Hadi oradan.

Agzi laf yapamayan nick name'ime salliyor :) soyle bakalim Aliicaaan senin konunla ne ilgisi var feminizmin? Bir bag kurdun ki bunu ortaya attin? :)

Merhaba kızlar,
İl dışından gezmeye geldik.Kaynımlardaydık ve ertesi günü kv lere geçecektik.
Kaynanam önce eşimi aradı, ancak eşim telefon görüşmesi yaptığı için ona ulaşamadı.
Sonra eltimi aradı .Bu dediğim 1 dakika içinde oluyor.
Eltime soruyor ''Onlara sor ,yarın akşama ne yemek yapalım?''
Ben de içimden Allah Allah neden beni aramıyor bana sormuyor,gidecek olan biziz dedim.O sırada da eltime diyor ki, valla eliffezgi yi aradım ama ona ulaşılmıyordu.
Ben de yine içimden kendime kızdım, çok kötü niyetlisin dedim kendime.Bak kadıncağız aramış ulaşamamış.
Ama nedense içimden bir ses gidince kv nin arama kayıtlarını incelemeliyim dedi.
Neyse gittik,telefona baktım 12:30 da eşimi 12:31 de de eltimi aramış.
Eşime anlattım çok şaşırdı.Laf arasında annesine söyledi.Dedi neden eşimi aramadın anne?Görüncem ve kv çıldırdılar .İkisi iki yandan nasıl yemin ediyor,vallahi aradık billahi aradık.Hanımefendinin telefonu kapalıydı.Eşim dedi ki ama eliffezgi arama kayıtlarına bakmış aramamışsın.
Kv nin suratı birden değişti.Hiçbir şey diyemedi ''iii aramadım aramadım ne olmuş yani'' dedi.İtiraf etmek zorunda kaldı.Eşim de bozuldu annesinin yalanını yakaladık diye.
Bir keresinde de kendilerini yemeğe çağıracağım diye aradım.Bakmadı telefona.Sonra eşim aramış duymuş eşimden ki yemeğe çağırmak için aramışım.2 saat sonra aradı beni.Hiç haberi yokmuş gibi benle nasıl güzel konuşuyor.Canım kızım bilmem ne..Dedim anne eşim seni arayacaktı aradı mı? Diyor ''yooook ne zaman?''
Yemeğe davet ediyorum nasıl şaşırıyor ''aaa bu akşam mı?tamam babana sorayım'' falan dedi inandım
Neyse geldiler telefonunu verdi oğluma WhatsApp ı güncellesin diye.İnterneti bitmiş. Benim telimden girdik.Tesadüfen gördüm aram kaydını.önce ben aramışım bakmamış.Benden sonra eşim aramış bakmış konuşmuş 4 dakika.
En son da beni aramış.Yani benle konuşurken herşeyden haberdarmış.Ama neden yalan söylüyor acaba?
Ve diyor ki dışarıdaydım eve gelir gelmez aradığını gördüm kimseyle konuşmadan seni aradım hemen .
Bu kadına nasıl davranmalı,ne yapmalıyım?Yüzünü görmek istemiyorum ama eşimi de üzmek istemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Çok teşekkür ediyorum hepinize.
seninle görşmek istemiyordur. yada gelmek istemiyordur yada'lar uzar gider..
de siz nasıl arama kayıtlarına bakıyorsunuz kv nizin ona şaştım...
kv yalan atabilir vama sizde onun kişisel haklarına-alanına azıcık da olsa tecavüz etmiş gibisiniz.
birde ogluna söylemişsiniz. bunu da yapmayın... lütfen rica ederim. yarın eşininz sen nasıl anamın acıgını ararsın, teline bakarsın diye söylense yeridir yani.. bu gelme igtme arama mevzusu kadınlar arasında halledebilir birşey...

Boşanma davamız varken gidip kapıcıyı komşuları tembihledi.''Aman aman oğlumun arabası yok tamam mı?Gelen görevlilere de böyle söyleyin.Onların arabaları yok diyin''dedi ve ben bunu kapının dürbününden gördüm.Arabamızın devri üstümüze değildi.Borcu eşimle beraber ödedik.Ama Ondan hisse almayayım diye anladımız mı?

Ilk başta kendinizi yanlış ifade etmişsiniz. Bu yüzdendir belki de öyle algilamamamiz.

Madem aranızda böyle problemler olmuş, yüz göz olmuşsunuz , öyleyse sizi arayıp aramamasi da umrunuzda olmamalı.
Ben olsam muhatap bile olmam bu konuda.

Aradım diyorsa öyledir deyip kesip atarım. Boşuna üzüyorsunuz kendinizi.

sütlükokolin eski nickiniz dimi? Daha önce kaynananızla küstünüz sanırım barışmasaymışsınız keşke. Bazen bıçak gibi kesmek en iyisi. Çok laçkalaşmış çok çünkü yorumlarınızı okudum. Boşanma sürecinde yaptıkları yutulur değil. Ayrıca saldırgan tavrınızdan ve konu başında eksik anlatımınızdan üyeler yanlış anlamış ve siz suçlanmışsınız kaynana telefonu karıştıran fena gelin modundasınız. Parca parca anlattığınızdan.

Agzi laf yapamayan nick name'ime salliyor :) soyle bakalim Aliicaaan senin konunla ne ilgisi var feminizmin? Bir bag kurdun ki bunu ortaya attin? :)
Önceki yorumlarımı okusaydın anlardın.Kız çocukları doğmasın, çünkü or...oluyor.Çalışan kadın parasıyla kendini s...tiriyor diyen bir kadın hakkında feminist olduğunu iddia eden şahsınız ne düşünüyor acaba? Sigara içen kadınların hayat kadınlarından farksız olduğunu söyleyen biri için.Örnekler uzar gider inanın.
Alican derken de bir arkadasım beni alicana benzetmişti yorumlarımda yazmıştım.Beni kendi silahımla mı vuruyorsunuz?Bu kadının kadına desteği midir?tekmesi midir?Böyle feministlik olur mu?
Ağzım gayet iyi laf yapıyor ama neyi nerden başlayıp anlatsam bilemiyorum ki.Siz de haklısınız çünkü yaşadıklarımı nerden bileceksiniz.

sütlükokolin eski nickiniz dimi? Daha önce kaynananızla küstünüz sanırım barışmasaymışsınız keşke. Bazen bıçak gibi kesmek en iyisi. Çok laçkalaşmış çok çünkü yorumlarınızı okudum. Boşanma sürecinde yaptıkları yutulur değil. Ayrıca saldırgan tavrınızdan ve konu başında eksik anlatımınızdan üyeler yanlış anlamış ve siz suçlanmışsınız kaynana telefonu karıştıran fena gelin modundasınız. Parca parca anlattığınızdan.
Aynen canım.Eşim üzülmesin diye barıştım.Yanlış anlaşılınca üyeler tarafından amaan kime ne anlatayım keşke konu açmasaydım dedim.Millet de haklı eksik anlattım.Ve benim anlattığım kadarıyla yorum yapıyorlar.Size ve herkese çok teşekkür ederim

Back