• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın Yalanını Yakaladım

Bu kadınla eşinizin hatırına bile olsa konuşmayın derim. Mahalle ağzıyla konuşan insanlardan nefret ediyorum .Çocuğunuzu da bu kadından ne kadar uzak tutarsanız o kadar iyi olur sizin için.
Her konuştuğu şeyi bu şekilde dile getirir huyu bu.Bana diyor ben bir eve gelin gelmesini istemiyorum.Çünkü afedersiniz çok ayıp ama .m gelmeden gam geliyormuş.
Kızım olacağını duyunca kız olmasın çünkü kızlar o.... oluyor dedi daha önce de yazdım

Aman canim bende olay olay sandim basligi okuyunca.
Ben kv den hergun bole bi atraksyon yani yalan yakaladm icin bana siradan geldi.
Çok ciddiyim her gune bir yalan şaşmaz bzde zamnla alisrsin canim :))

Ben kv den hergun bole bi atraksyon yani yalan yakaladm icin bana siradan geldi.
Aslında ben basit olanı önce ağır olanları da sonra yazdım .Haklısınız bunlar ne ki? İnanın hala evliliğime soktuğu kazıkları çıkarmaya çalışıyorum ama nafile kalbime çakmış aynı zamanda

Neden olay gibi yazdım biliyor musunuz? İlk kez ispatlayabildim eşime karşı.Hani küçük olsa da bunlar eşim annesinin de yalan söyleyebileceğini anladı.

Neden olay gibi yazdım biliyor musunuz? İlk kez ispatlayabildim eşime karşı.Hani küçük olsa da bunlar eşim annesinin de yalan söyleyebileceğini anladı.

Heralde tum kv ler bole yapicak bisi yok.
Esine kanitlaman bisi degstrmez ki canim.
Yani bzde ole en azindan.
Milyonkere yakaladi ama halada toz kondurmuyor takmiyorum artik ;)

Heralde tum kv ler bole yapicak bisi yok.
Esine kanitlaman bisi degstrmez ki canim.
Yani bzde ole en azindan.
Milyonkere yakaladi ama halada toz kondurmuyor takmiyorum artik :KK66:
Toz kondurma meselesinde evet kondurmuyor ama bana artık ''haklısın görüşmek istemiyorsan seni zorlayamam''diyor bu da yeter

O zamn iyimis kiymetini bil der sapka cikaririm.
Eskiden de onların gönlünü yapmazsan karım olamazsın derdi.
Aramızdaki sorunlarda hemen onlardan özür diletirdi
Zaman ve sabırla aşılıyor birçok şey. İnşallah siz de benim gibi anlaşılırsınız tez günde

Eskiden de onların gönlünü yapmazsan karım olamazsın derdi.
Aramızdaki sorunlarda hemen onlardan özür diletirdi
Zaman ve sabırla aşılıyor birçok şey. İnşallah siz de benim gibi anlaşılırsınız tez günde

Huhhu hu o aşamadan bu noktaya geldyseniz içime su serptnz zira benim ki de aynen şuan o aşamada inlar yalan soluyebilir sen duyma
Kotu dawranir gorme
Kotu soz soyler cvp verme ................bla bla bla

Huhhu hu o aşamadan bu noktaya geldyseniz içime su serptnz zira benim ki de aynen şuan o aşamada inlar yalan soluyebilir sen duyma
Kotu dawranir gorme
Kotu soz soyler cvp verme ................bla bla bla
İnanın kendileri de şahit olunca söyleyecek sözleri kalmıyor.Eskiden sen anama kurban ol diyen adam şimdi onun adına benden özür diliyor.
Hiç merak etmeyin.Allah doğruyla beraberdir.Eninde sonunda göreceksiniz inşallah

İnanın kendileri de şahit olunca söyleyecek sözleri kalmıyor.Eskiden sen anama kurban ol diyen adam şimdi onun adına benden özür diliyor.
Hiç merak etmeyin.Allah doğruyla beraberdir.Eninde sonunda göreceksiniz inşallah

Benimkide anasinami kurban etmedi ablasina mi tobe tobe bak gerldim aklma glnce caticam simdi gce gce ....

Insallah insalahhhh

Simdiye kadar kimsenin arama kaydina bakmadim sen takinti yapmissin.Aramazsa aramasin cok onemli degil yani

Benimkide anasinami kurban etmedi ablasina mi tobe tobe bak gerldim aklma glnce caticam simdi gce gce ....

Insallah insalahhhh
Hepimiz ana babalarımızın nazlı evlatlarıyız.Kimse kimseye kurban edilemez.Hem de böyle insanlara.
Boşverin uyuyun huzurla, onlar bilmese de Allah biliyor herşeyi
Sadece bu dünya değil, diğer dünyada da hesaplaşacağız elbet.Kalbinizi ferah tutun.Vicdanınız rahatsa aldırmayın.

Bosver esin anlamis ya yeter.Huyunu ogrenmis oldun artik cok umursamazsin.Hayir o da niye bu kadar diretti cok sacma
Güya oğluna bana değer verdiğini gösteriyor.Karını arıyorum ama hanımefendinin telefonu kapalı diyor.Halbuki ben biliyorum o yüzden ispat etmek geldi içimden.Tahminimde Yanılmadım.
Evet huyunu anladım ona göre davranıyorum ve davranacağım canım.

Öffff... "kayınvalidenin arama kaydına mı baktın telefonunu mu karıştırdın bla bla bla :ukala:"

Herkes telefon karıştırmaktan bahsetmiş, bir allahın kulu da "kv yalan söylemiş, bi de üstüne ısrarcı olmuş, gelini haksız çıkarmaya çalışıyor" demiyor.

Karşımdaki kim olursa olsun, ister kv, ister arkadaş, ister öz anne. Karşımdaki adam yalan söylüyorsa ve üstüne beni suçlamaya kalkışıyorsa, ben onun o yalanını ispatlayıp o lanet çenesini kapatmak için değil telefonunu bütün seceresini karıştırırım. Çok iyi yapmışsın, basit bi mevzu evet ama o zaman o da basit mevzularda yalan söylemeyi bıraksın.
Ağzının içi yalan dolu resmen kadının. Ayrıca yalanın küçüğü büyüğü olmaz, her türlü güven sarsar.

Bi insan basit konularda rahatça yalan söyleyebiliyorsa bu onun kişiliğini ele verir, bu konuda "aman basit bi mevzu" der susarsın, yarın daha büyük yalanla gelir karşına. Bu sefer önceki yalanını ispat etmediğin için pişman olursun. Demekki o güvenilir bi insan değil ki afedersin ama ota b**a yalan söyleyebiliyor. Eşin de görmüş iyi olmuş, artık anasının ağzından çıkan her lafa inanmaz en azından. Senin de haklı olabileceğini görür.

Benimki de az çok böyle. Örneğin eşimi arar konuşur sonra beni arar sanki hic esimi aramamış gibi kocan napiyor eve geldi mi falan diye sorar.
Amacını bilmiyorum umrumda da değil.

Back